Здравейте,
Казвам се Игор Сеймянович, на 30 години.
Историята ми започва през 2010, когато ми беше поставена диагноза мозъчен тумор.
Претърпях  две успешни операции, макар през 2010 лекарите у нас да ми даваха 7 месеца, минаха 16 курсa химиотерапия и лъчетерапия и благодарение на парите, събрани от много приятели и непознати, борбата завърши успешно до момента.
След поредния контролен преглед  в Истанбул, където се лекувам, се установи, че имам две нови образования, които могат да бъдат успешно премахнати. Започнах отново спешна химиотерапия, която ще бъде последвана от операция с технологията Кибернож в Истанбул, за да бъдат премахнати туморите напълно.
Засега, благодарение на много познати и непознати хора, химиотерапията върви по график и шансовете за пълното ми излекуване са големи. Необходими са обаче още средства, за да завърши лечението ми с пълен успех.

До момента ме подкрепиха много хора:
•         http://www.facebook.com/groups/351820468177135/
•         http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1224949
•         http://bnt.bg/bg/productions/92/edition/20538/apartamentyt_15_fevruari_2012

Подкрепете ме и вие, всеки дарен лев е крачка към успеха, който ще бъде не само мой, но и на всички, които се борят за живота  си като мен.
Вярвам и имам желание да победя Рака .
На този сайт: http://helpigor.info/   можете да намерите цялата информация затова как да се включите в кампанията и начините, по които можете да помогнете, за да победя рака.
Благодаря ви!

С уважение
Игор Сеймянович
Деси Сеймянович (съпруга)

За връзка:    
Skype: sejmjanovicd
Електронна поща:  desigulabova@yahoo.com
Facebook   http://facebook.com/sejmjanovic