Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 0
някой ако знае да помага .че ми се бяга вече.предпочитам да е  в по-близка държава.но както и да е важното е да е честна фирмата. благодаря  предварително.

# 1
  • Варна
  • Мнения: 2 948
isabella123,

Проверявай, дали фирмата е в този списък.

Списък 2
на посредниците, регистрирали договор за извършване на посредническа дейност в чужбина или на морски специалисти, съгласно Наредбата за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа ( ДВ, бр. 49 от 2003 г.; изм. и доп. бр. 52/27.06.2006г.)


http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=23/02&WA=Exchanges/Firmi.htm

# 2
  • Paris, France
  • Мнения: 3 646
Моят съвет е да не ограничаваш кръга на агенции за работа и да не разчиташ само на тях. Няма значение дали агенцията е в София, Сан Франциско или Варна. Ако работата и заплащането те устройват приемаш и заминаваш. Търси и работа чрез директен контакт с работодатели а не само чрез агенции! Не разбирам защо уж бягаш а искаш да останеш близо. Съседните на България държави имат много различни един от друг езици и не вярвам да ги владееш добре всичките. А и заплащането в повечето от тези държави е по-ниско, същото или малко по-високо от това в България а то е важен фактор когато трябва да живееш по хотели и да плащаш квартира. Има по-далечни държави като Германия, Англия и Испания, които са само на 2-3 часа път със самолет ако живееш близо до летище от което има полети до БГ. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт