Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 22
Здравейте,намерих регистрацията на мама и искам да питам нещо майките от София.Вие сте по - сериозни и се надявам да ми помогнете с информация за тази гимназия.В моето училище в провинцията в близост до София учителите работят учениците и много усърдно и незабелязано по време на уроците ни казват колко е хубаво в нашето училище и как ще изгубим,ако не останем в него.И успяват.Половината ми клас е решил да остане в това училище и продължават да убеждават сичко що диша.Аз обаче не съм склонен да вярвам на тези преподаватели,защото ще те излъжат по просата причина,че всичките учители имат полза да останат колкото се може повече деца в училището,а голямата част от съучениците ми още живеят в розовия си свят и мислят че всички им казват истината Laughing.От друга страна познавам момиче,което учи в испанската и ми разказва мн хубави неща..И за какво да ме лъже тя?Ще разкажа нещо,което не съм споделял дори с мама.Щом разбра,че искам да се махна учителят ми по изобразително веднага започна да ми приказва как ще ме тормозят и едва ли не изтезават в София.Неговият довод беше,че съм много дебел,ама наистина съм дебел,и в София щели да ме тормозят
,защото децата там били големи терористи.Няма да изпадам в подробности.На кого да вярвам??Много съм объркан..

# 1
  • Мнения: 205
Мило дете, аз също съм чувала от познати училтели, че стемежа е да задържат колкото се може повече деца, но личните ми впечатления са че има огромна разлика в нивото на образование в София в сравнение с качеството извън Столицата (разбира се има и изключения от обото правило).  Средата и учителите в така наречените елитни гимназии, каквато безспорно е 164 Испанска гимназия е наистина по-добра и дават по-големи преспективи пред учениците си. В случай, че моето дете беше на твоето място и разбира се, ако приемем че се справи добре на изпитите, бих го посъветвала да избере всяка една от елитните гимназии пред квартално училище или училище в близост до София. Но все пак, трябва да прецените заедно с родителите ти дали ще може да пътуваш всеки ден или пък дали е възможно да останеш на квартира.  Пред възможността да получа добро образование не бих се страхувала, че някой ще ме тормози, това ми се струва прекалено.

# 2
  • Мнения: 515
Ние живеем в София и детето ми със сигурност не тормози и не изтезава никого.Нито пък нея някой я тормози.А добри и лоши хора има навсякъде.Не мога да разбера какви са тези учители които ви пълнят главите с глупости ooooh!
Не ги слушай а помисли кое е най-доброто  за теб  и ако не те притеснява пътуването до София-залягай над уроците и пробвай в Испанската щом ти харесва Grinning

# 3
  • Мнения: 623
Напълно подкрепям Silvi mama, имай пред вид, че повечето училища се притесняват да не си загубят "бройката" ученици и съм чувала дори, че някои имат "различно" отношение към децата, които искат да кандидатстват. А по повод тормоза, това просто показва липсата на аргументи и е малко несериозно, навсякъде има добри и не толкова добри деца...Важното е ти какво искаш и как ще го постигнеш, но затова ти трябва подкрепата на твоите родители.

# 4
  • Мнения: 66
 Мило момче, най-важно то е ТИ какво искаш. Ако наистина имаш голямо желание да учиш там, залягай над уроците, защото летвата е висока. Не е необходимо да афишираш пред учителите или пред когото и да било за твоите намерения. Това си е въпрос на личен избор. Що се отнася до учителите, наистина се опитват да въздействат, за да имат повече ученици. Така напр. когато подавахме документи в училището-гнездо – І СОУ, учителите които приемаха документите най-открито агитираха за тяхното училище, което е абсолютно некоректно според мен.  Относно подигравките – това е много относително. Може да се случи или да не се случи в което и да е училище.

# 5
  • София
  • Мнения: 403
Някак си ми стана тъжно като чета какво си написал. Явно си доста объркан, обърни се първо към родителите си, поговори с тях. Те са хората, които трябва да те изслушат и подкрепят в избора ти. Има и други хубави училища в София. Отворете с родителите ти един справочник от миналата година, харесайте училища и потърсете мнения за тях. Относно подигравките - децата навсякъде са еднакви, някои добри, други не чак толкова. Това за терористите си е чиста глупост  ooooh! Желая ти успех, каквото и да решиш!

# 6
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 19 046
Това е тактика във всяко училище... Колко е хубаво, колко ще загубят учениците, колко е близко, как са свикнали децата вече и дрън, дрън...  Crazy
НЕ се отказвай от нищо за което мечтаеш. И не се доверявай лесно на чужди хора...
Тормоз може и да не видиш, дай Боже да не видиш  Praynig, но след време би съжалявам, че не си пробвал да се махнеш от сегашното си школо.

Късмет  Peace

Общи условия

Активация на акаунт