Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 92
Поста ми щи стане дълъг,но искам да представя нещата както са се случили.Съпруга ми за по-малко от месец ни напуска 3-пъти и 2-пъти се връща.Просто един ден ми изръси"нещата мужду нас не вървят искам да се разделим т.е разведем" ShockedИскам да подчертая,че нямаме проблеми,няма скандали,а по-скоро спорове.Обоснова се по следния начин"Когато се скараме на мен ми минава за 2часа,а теб те държи понякога и 2дни/когато нещо ме нарани много,да,но такава съм си била винаги /,постоянно ме караш да правя нещо/единственото му задължение е да хлърля буклука,всичко друго си правя сама/,живота МИ е много монотонен/с две малки деца аз по мога да се оплача от монотонен живот,но пък и защо чака и това от мен,защо той не организира някакво излизане или почивка/,правил много компромиси/еми ,че той живота си е компромис,не можеш винаги да получаваш каквото и когато го поискаш,в брака винаги и двете страни правят компромиси/.Попитах дали има друга жена-НЕ НЯМА.Помолих го да помисли добре какво прави,защото с решението си преобръща живота на децата си,а отговора беше"Децата нямат нищо общо!Мислил съм го и реших,че е време да помисля за себе си,а и не те обичам вече!".С тези думи изнесе целия си багаж при второто си "бягство",като дори не погледна 10месечния си син.След няколко дни поиска да поговорим,каза че ме обича,но трябва да се променя,а аз бях готова на всичко/поне така си мислех тогава/за да израстнат децата ни  с баща си.След няколко дни ми съобщава,че всъщност не е взел окончателно решение и още щял да си мисли,но вкъщи.Междувременно разбирам,че има жена с която разговаря и се вижда почти всеки ден-били просто приятели Joy.Но когато на осми март ми се прибра без и едно смачкано кокиче,вече изгърмях.И пак се почна обичам те,не те обичам,не изпитвам вече онази страст както през първите години,само те уважавам и ме привличаш физически #Crazy,не си жената на живота ми и пак страстта я няма...Тая страст да не е очаквал да я има вечно,та нали в един момент семейството започва да се крепи на уважението?И така си тръгна 3-тия път отново без да погледне децата си.На другия ден ми каза да му приготвя багаж само за няколко дни,защото пак щял да мисли!!!А аз вече не зная какво да мисля-това някакъв нервен срив ли е или някой/коя му мъти главата,как можеш да поставяш себе си пред децата си,защо отказваш да дадеш шанс да променим нещата,и най-вече как човек се променя коренно за един ден,без преди това да е показвал ,че нещо го притеснява или тормози.Кажете вие какво мислите и как бихте постъпили?

# 1
 • Мнения: 2 460
 Laughing На колко години е тоя образ?

# 2
 • Мнения: 16 643
Брех, че "мъж"....
Решил да си развява пръднята и ще прави жена си на маймуна...
Вземи му ключовете от апартамента и след като си е събрал багажа един път, да ходи където иска.

# 3
 • Мнения: 1 182
Аз бих му дала багажа и да ходи да си мисли, но това е хипотетичен отговор. Не се ядосвай, дай си му партакешките и го остави да си помисли сериозно. Гледай да запазиш спокойствие и горе главата.

# 4
 • Мнения: 481
 много е трудно да се даде съвет в тази ситуация. Представям си как се чувстваш
Потърсете помощ - общи приятели, родители, брачен консултант

# 5
 • Мнения: 2 460
Joy Тея пък какво общо трябва да имат, какво се очаква да направят?

# 6
 • Мнения: 4 594
Цитат
След няколко дни поиска да поговорим,каза че ме обича,но трябва да се променя,а аз бях готова на всичко/поне така си мислех тогава/за да израстнат децата ни  с баща си
Манипулира те.
Защо го прибираш? Само заради децата ли?

# 7
 • Мнения: 4 916
Не разчитай много да го спреш с това, че има две деца. Той вижда, че ти му гледаш децата и явно не му е проблем да се изнася по няколко пъти в месеца.
Помисли какви са твоите варианти в тази ситуация - какво ще правиш, ако те напусне, какво ще правиш, ако се върне, но продължи да изчезва всяка седмица и т.н.
Преди всичко виж къде отсяда по време на тези бягства - ако е при майка му, пробвай да говориш с нея. Ако не сте в добри отношения с нея и тя го прибира - имаш още по-голям проблем.

# 8
 • Мнения: 2 460

Потърсете помощ - общи приятели, родители
JoyТе пък какво общо имат, какво се очаква да направят?

# 9
 • Мнения: 2 161

На другия ден ми каза да му приготвя багаж само за няколко дни,защото пак щял да мисли!!!
Той като си тръгва, ти ли приготвяш багажа? Защото можеш, например, да му приготвиш ризи и панталони на лентички или дупки.# 10
 • Мнения: 2 460
Вие представяте ли си, върха на наглостта - Тръгвам си, приготви ми багажа ooooh!

# 11
 • Мнения: 577
А къде се изнася? При родители,роднини, приятел, хотел,квартира. Той самият е много  объркан и не знае какво прави, явно има проблем и  най лесното решение за него е да си тръгне.   Споделям мнението на Piny , че трябва да потърсите помощ.

# 12
 • Мнения: 2 161
Според мен този човек отсяда в спа хотели и пише книга.

# 13
 • Мнения: 2 448
Ужас! А после казват, че жените не знаели какво искат!  Laughing

Според мен този човек отсяда в спа хотели и пише книга.
Да, в съавторство с приятелката.

# 14
 • Galaxy 13197853088
 • Мнения: 2 313
Омагьосан е.

Общи условия

Активация на акаунт