Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: leet
По случай 2 Април- Световният ден за информираност за аутизма, Фондация "Стъпка за невидимите деца на България", Сдружение "Тацитус" и Асоциацията на ресурсните учители в България, обединени във Фонд за терапии, с подкрепата на CAPELLA PLAY организират "Свободни часове за деца с разстройство от аутистичния спектър" от 14.00 до 17.00 на 2 Април 2012 г. в детски клубове CAPELLA PLAY.

Към благородната инициатива се присъединяват ресурсниите учители от цялата страна, като в София и Варна ще са до децата в детски клубове CAPELLA PLAY, а в останалите градове ще организират мероприятия в Ресурсните центрове.

Присъединяват се и логопедите от Държавен логопедичен център и студенти от СУ "Климент Охридски" и преподаватели, които ще подкрепят децата със занимания, през което време родителите да отдъхнат и вземат глътка въздух.
Най- хубавото е, че в детските клубове ще има и много деца без проблеми в развитието..и че все повече разликата става като цвета на очите- просто едните са различни...!:)

Ще се раздават тениски и балони с логото на тази годишната предстояща Кампания за аутизма "Време е да научим за аутизма!"


На 1 и на 2 Април, във връзка със 2 Април- Световният ден за информираност за аутизма, Фондация "Стъпка за невидимите деца на България", Сдружение "Тацитус" и Асоциацията на ресурсните учители в България, обединени във Фонд за терапии, организират и концерти и събитие- изненада в София и Варна, за което ще обявим допълнително, с което за първи път България ще стане част от Световна инициатива за информираност за аутизма с огрмна обществнеа значимост и отзвук!

Контакти за записвания за София и Варна до 28 Март 2012 г. ( за да планираме броя на специалистите, кетъринга и напитките за децата):

CAPELLA PLAY SOFIA
The MALL, бул. Цариградско шосе 115з, ет. 2
телефон за информация: 0885 121 100
e-mail: sofia@capellaplay.bg   
мейл за записвания


CAPELLA PLAY VARNA
MALL VARNA, бул. Владислав Варненчик 186, ет. 2
телефон за информация: 052 57 87 07, 0885 33 60 90
e-mail: capella_varna@capellaplay.bg   
мейл за записвания

# 1
 • Мнения: leet
Моля администратор да закове темата!

Благодаря предварително!  bouquet

Нека повече родители на деца с аутистично разстройство да видят, за да могат да доведат децата си...

Както и повече родители на деца без преоблеми в развитието да видят, за да доведат децата си...

# 2
 • Мнения: 2 510
Не трябва ли да се премести?
Тук рядко влизат други родители.

# 3
 • Мнения: leet
Темата е сложена и в Клюкарника..нека на повече места я има, за да научат повече родители и доведат децата си.., а самите те да вземат "глътка въздух"..

# 4
 • Мнения: 375
Побутвам отново .
Дано повече родители видят и доведат децата си на празника.
И аз ще помоля администраторите да заковат темата.
  bouquet

# 5
 • Мнения: 6 337
А има ли вход?

# 6
 • Мнения: leet
По случай 2 Април- Световният ден за информираност за аутизма, Фондация "Стъпка за невидимите деца на България", Сдружение "Тацитус" и Асоциацията на ресурсните учители в България, обединени във Фонд за терапии, с подкрепата на CAPELLA PLAY организират "Свободни часове за деца с разстройство от аутистичния спектър" от 14.00 до 17.00 на 2 Април 2012 г. в детски клубове CAPELLA PLAY. [/color]


Към благородната инициатива се присъединяват ресурсниите учители от цялата страна, като в София и Варна ще са до децата в детски клубове CAPELLA PLAY, а в останалите градове ще организират мероприятия в Ресурсните центрове.


# 7
 • Мнения: leet
Идеята ни е- родители на деца с разстройство от аутистичния спектър, да могат за няколко часа да оставят децата си в детски клуб, како го правят родителите на деца без проблеми в развитието!

Затова сме дали и контакти за записване!

# 8
 • Мнения: leet
Инициативата ни ще се превърне в безсрочна! От този 2 април, всеки месец Детски център Capella Play в София и Варна ще бъде отворен в един ден от месеца за деца с аутизъм, където децата ще бъдат обгрижени от терапевти на доброволчески начала, а родителите им ще могат за няколко часа да се почувстват като родителите на деца без проблеми и да поемат глътка въздух!

Инициативата ще се нарича- "2 часа въздух за родител на дете с аутизъм!"


Същото събитие по случай 2 Април ще проведем и в детски център Хепи Ленд в Мол Галерия -Пловдив!

До дни ще пуснем информация с контакти за записване от родители!


Моля администратор да закове темата, за да могат повече родители от София, Варна и Пловдив

да научат!

Родители на деца от аутистичния спектър, както и родители на деца без проблеми в развитието!


Благодаря на администратор предварително!  bouquet

# 9
 • Мнения: 428
По случай 2ри Април- Световният ден за информираност за аутизма, Фондация "Стъпка за невидимите деца на България", Сдружение "Тацитус" и Асоциацията на ресурсните учители в България, обединени във Фонд за терапии, с подкрепата на HAPPY LANDорганизират "Свободни часове за деца с разстройство от аутистичния спектър" от 14.00 до 17.00 в детски клубове HAPPY LAND. Към благородната инициатива се присъединяват ресурсниите учители от цялата страна, като в Пловдив, София и Варна ще са до децата в детските клубове, за Пловдив- в HAPPY LAND, в останалите градове ще организират мероприятия в Ресурсните центрове.

Най- хубавото е, че в детските клубове ще има и много деца без проблеми в развитието..и че все повече разликата става като цвета на очите- просто едните са различни...!:)

Ще се раздават тенискии балони с логото на тази годишната предстояща Кампания за аутизма "Време е да научим за аутизма!"

На 2 Април, във връзка със 2 Април- Световният ден за информираност за аутизма, Фондация "Стъпка за невидимите деца на България", Сдружение "Тацитус" и Асоциацията на ресурсните учители в България, обединени във Фонд за терапии, както и "С мама за ръчичка", "Паралелен свят" ,"Шарен клас"организират и концерти и събитие- изненада в Пловдив, за което ще обявим допълнително, с което за първи път България ще стане част от Световна инициатива за информираност за аутизма с огрмона обществена значимост и отзвук!

Ще се промоцира авторскапесен на български изпълнител, посветена на децата от аутистичния спектър !

Специално участие ще вземе и младият изпълнител Тодор Гаджалов, финалист от "Гласът на България".

Ще има демонстрация на барабанотерапия на децата от дневния център за деца с увреждания "Олга Скобелева" в Пловдив.

Инициативата ще се превърне в безсрочна- всеки месец и ще се нарича "2 часа въздух за родител на дете с аутизъм!"


Контакти за записвания за Пловдив до 28 Март 2012 г. ( за да планираме броя на специалистите, кетъринга и напитките за децата):

0877221117, Лучия Таскова

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 12:09 от Calathea

# 10
# 11
 • Мнения: leet
Срока за записване за родителите, желаещи да заведат децата си  на 2 априлв детски клубове Capella Play в София и Варна и детски клуб Hapy Land в Пловдив- до 28 март 2012 г.!

За да можем да осигурим необходимата бройка специалисти- доброволци, които ще занимават децата, докато родителите отмарят..за някои може да е първата глътка въздух от много години насам...!

Заповядайте!

# 12
 • Мнения: 428
Важно за гр. Пловдив:

Моля, за информация и записвания, обаждайте се на тел. 0877221117, Лучия Таскова!
Благодаря!

# 13
 • Мнения: leet
Към инициативата ни за отбелязване на 2 Април- Обявен от ООН за Световен ден за информираност за аутизма през 2008 г., освен събитията в Capella Play- София и Варна, Happy Land в Пловдив, се присъединяват родители и ресурсни учители, като 2 Април ще бъде отбелязан и във Враца, Стара Загора, Благоевград, Гоце Делчев, Петрич, Козлодуй и Сандански където ресурсните учители са организирали в детски клуб в х-л "Св. Никола"- събитие подобно на София, Пловдив и Варна

В София, Пловдив и Варна организираме концерти по случай 2 Април и до дни ще пуснем подробна информация с място и час на събитията!

# 14
 • Мнения: 375
Градовете в които тази година ще отбележим 2 Април- Световният ден за информираност за аутизма вече са 12 на брой.

София,Варна,Пловдив,Враца,Стара Загора,Благоевград,Гоце Делчев,Сандански,Петрич,Козлодуй,Смолян и Габрово.

Общи условия

Активация на акаунт