Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 15 март 2012, 18:47 ч.

Мъж Телец - 7

 • 59 525
 • 751
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 0
Telio87 мисля, че добре го каза. Наистина мн мислите, сякаш се разкъсвате, искате всичко, но не става. Изборът предполага отхвърляне на другите алтернативи Simple Smile А това очевидно не ви се нрави мн. Но това уважавам във вас, че наистина сте тактични, държите се уважително с другите-дори и към враговете си. И аз мисля,че щом не са останали с нас значи нещо им е липсвало и не са били напълно щастливи Simple Smile

# 31
 • Мнения: 741
waterlady17, твоят Телец наистина те обича и все още държи на теб. Неговото поведение означава следното: "Не мисля, че мога лично да ти кажа това, което имам, защото вече знам как ще протече разговора и какво ще ми отговориш. Затова ти го казвам чрез твоята приятелка. Но аз държа на връзката си с теб и искам да й дам още един шанс. Оставам на дистанция, като (ти давам време и) оставям на теб възможността да прецениш желаеш ли да направиш нужния компромис, за да бъдеш с мен."...
Ти знаеш за какъв компромис става въпрос. И дали можеш да го направиш...

# 32
 • Мнения: 0
Здравейете! Аз съм съкрушена  Cry Снощи се чух с моето теле. Поговорихме, но в разговора улових, че ме лъже Sad Аз нали му казах,че заминавам за чужбина и той все ми разправя,че имал роднина в чужбина. Като попитах къде точно той се затрудни, не ми назова точния град и ми повтори въпроса (нали се сещате-за да спечели време). ПОчувствах се ужасно. Не че от тази негова лъжа ще произтекат някакви последствия за мен, но вече не мога да му имам доверие. Подлагам на съмнение всичко, което ми казва. Значи ме е лъгал, когато ми каза, че е в чужбина-сега знам.

# 33
 • Мнения: 2
От скромния ми опит с теленцата съм си извадила извода, че обичат да послъгват, но не съм останала с впечатление, че го правят от лоша умисъл. Лъжат за дреболии главно, често от скука и поради липса на интересно занимание решават да вкарат някаква интрига и да ти гледат сеира.

И все пак си мисля, че отдавате твърде голямо значение на зодията, успокоявате се, че муньовските прояви на един са общовалидни за всички телета и заради това трябва да му бъде прощавано, щото уж си му е такава природата. Разглеждайте ги като мъже, като човеци, вземайте предвид постъпките на отделния индивид, а не на това дали едно, или друго действие е характерно за зодията. Редбул беше много прав, когато на няколко пъти каза, че сами си вкарвате излишни филми.

sunny5, защо продължаваш да се занимаваш? Виждаш, че не се получава, уж решаваш, че не го искаш повече в живота си, а после му звъниш и се натъжаваш, че те бил лъгал и си играел с теб. С това "иди ми - дойди ми" как очакваш друго отношение? Дръж си на думата, покажи малко твърдост, самочувствие, вместо да си губиш ума като ученичка всеки път, когато ти обърне внимание. Животът си тече, времето не спира, продължи напред, вместо да тъпчеш на едно място.

# 34
 • Мнения: 0
MelissaP  напълно си права. Аз наистина исках да си го запазя като приятел и ми е приятно да си общувам с него. Той каза,че държи на мен и не иска да губи контакт с мен. Яд ме е,че уб от мен няма интерес,а ме лъже. МН тъпо. Нали не ме иска, защо ми пробутва тия лъжи и си създава имидж на успелия мъж точно пред мен. Ама както и да е. Няма смисъл да си губя времето.

# 35
 • Мнения: 95
Вижте какво намерих Simple Smile
Как различните зодии пишат любовни писма:

Овен:
"Полудял съм от ревност и все някога ще те застрелям, да си знаеш...
Цял ден си мисля какво можем да правим заедно... Готино е, че има някой в живота МИ, който да не се страхува да прави заедно с МЕН дяволийките, които толкова много харесвам. Сега обаче трябва да бягам... шефът ми има нужда да съм до него. И така... ще се свържа с теб по-късно...
Обичам те.
П.С. О, съвсем забравих да ти кажа 'здрасти'.


Телец:

"За да ми отговориш, използвай приложения плик.
Вечеря довечера? Ти ще я приготвиш?
Мммммммммм... ♥"

Близнаци:

Близнаците ще Ви напишат писмо, след което ще Ви позвънят и ще Ви го прочетат по телефона. Което не значи, че няма и да Ви го изпратят.
Тъй като оригиналните Близнаци са богове на комуникацията и общуването, те в крайна сметка ще Ви изпишат минимум шест страници. В тях обаче най-често ще присъстват изречения, започващи с "Аз мисля..." и "Чувствам, че..." По-късно, когато ще обсъждате писмото (а вие ще го обсъждате, бъдете сигурни), Близнаците ще допълнят още редица неща, ще се отрекат от други, ще Ви питат как сте реагирали на този или онзи ред; а дали сте успeли да вникнете  МЕЖДУ редовете?!? "Каза ли нещо?! Няма значение, аз и без това не го чух. Да минем на следващото..."

Рак:

"Нямам търпение да си купим наш дом... Само ти... аз... и мама... По стените ще окача снимки на приятелите и близките си, докато не ни се родят наши съкровища... поне осем...
Беше толкова хубаво, че те срещнах днес сутринта..."

Лъв:

"Имаш превъзходен вкус! И ти наистина си великолепна, защото си... с мен!"

Дева:

Писанието на Девата обезателно ще бъде напечатано върху екологично чиста хартия с растително мастило, при това по всички изисквания на деловата комуникация. Ще съдържа кратко резюме с встъпление и изходящи данни + номер, дата, местоположение и подпис.
Девата, например, ще отбележи: "На ревера ти имаше няколко прашинки, но като цяло ти не изглеждаше зле..."

Везни:

Ще Ви напишат писмото на ръка,  с великолепен калиграфичен почерк, върху луксозна, ароматизирана  хартия с монограм или поне воден знак. Твърде вероятно е мастилото също да ухае приятно и да е с мек, лилав цвят. Какво ще е съдържанието ли? Има ли значение? Та Вие ще бъдете възхитено-потресени само от вида на писмото!
* И не забравяйте, че именно Везните (100% са те, няма кой друг) са 'открили' деня на "Св. Валентин" и са въвели размяната на 'розови' картички...

Скорпион

Скорпионите обожават мистиката, силните, дълбоки чувства, вдълбани в подсъзнанието и душата... витаещият дух на ароматен Абсент и низки плътски страсти... Ето защо най-вероятно ще Ви 'хипнотизират' с думите: "В момента сме заедно в леглото... по телата ни се плъзга светлината на свещите... усещам топлината ти..."

Стрелец

Ще Ви изпрати писмо с оригинална марка, в което ще има картичка с панорамна снимка на чуждестранно място, а на гърба ? е твърде вероятно да прочетете следното (или нещо от рода):
"...периодично си мисля за теб... а ти знаеш ли нещо за местността, в която съм сега..." след което ще добави няколко думи за хората, с които се е срещнал там. Писмото ще изобилства от петна и поправки и в крайна сметка ще изглежда почти така:
" Ти си доста свястна... студено е... времето е променливо... Запознах се с едно момиче... и тя е хубава, като теб... Ще ти се обадя... когато се прибера... от Бахамите..."

Козирог

Ще го напечата:
"...Изключително ми е драго и оценявам всичко, което си направила за мен... Твоята хубост... е в обичайните рамки и поради това е приемлива за мен... Но ще видим..."

Водолей

Не изпраща любовни писма. Най-доброто, което може да се очаква от него е покана да се присъедините към компанията му, която например ще се състои от всякакви 'луди' хора, обсъждащи създаването на свръхнова или джобно средство за телепортиране. Нещо за ядене? Възможно е и да има... ако сте си взели солетки в чантата...
Преди да отидете на среща с Водолей е добре да изгледате филма за д-р Джекил и мистър Хайд, така поне ще бъдете до известна степен подготвени, че Ви очакват всякакви изненади.

Риби

Обичат да пишат любовни писма, но често или бъркат точния адрес на получателя, или ги скриват в дълбок архив. Така или иначе рядко успяват да ги изпратят. Но бъдете сигурни, че Рибите винаги мислят за Вас!
Не ги притискайте и не искайте нищо повече от тях, за да не получите някога следното: "Нямам представа кой/я си ти, но така или иначе те обичам, и не мога да живея без теб!"

# 36
 • Мнения: 741
Риби

Обичат да пишат любовни писма, но често или бъркат точния адрес на получателя, или ги скриват в дълбок архив. Така или иначе рядко успяват да ги изпратят. Но бъдете сигурни, че Рибите винаги мислят за Вас!
Не ги притискайте и не искайте нищо повече от тях, за да не получите някога следното: "Нямам представа кой/я си ти, но така или иначе те обичам, и не мога да живея без теб!"

Да... Толкова вярно... Чудя се понякога, нямат ли умора...

# 37
 • Мнения: 10
Риби

Обичат да пишат любовни писма, но често или бъркат точния адрес на получателя, или ги скриват в дълбок архив. Така или иначе рядко успяват да ги изпратят. Но бъдете сигурни, че Рибите винаги мислят за Вас!
Не ги притискайте и не искайте нищо повече от тях, за да не получите някога следното: "Нямам представа кой/я си ти, но така или иначе те обичам, и не мога да живея без теб!"

Да... Толкова вярно... Чудя се понякога, нямат ли умора...

Имат........но имат и големи сърца......и колкото и да са наранявани тези сърца те имат смелостта да обичат отново.... : Simple Smile

# 38
 • Мнения: 0
Пишете ве ей Grinning

# 39
 • Варна
 • Мнения: 101
Пишем ве,ей  Grinning Ми какво да кажа...обожавам моето теле Heart Eyes тези телци са невероятни  Simple Smile

# 40
 • Мнения: 88
Embarassed Аз съм едно заблудено теле, което не може да си намери групата.  По принцип мога да работа с търсачката, но така група не ми излезе. Дали съществува изобщо  Thinking

# 41
 • Мнения: 198
Я кажете, телци или опитни с телци. Колебливи ли са? Имат ли нужда наистина от много време да решават? Имаме нещо много хубаво, постоянно чувам целувки, обичам, дори планове. Обаче...изчезва. После казва липсваш ми много и иска да се видим, изкарваме фантастично и после пак - тишина ден-два. Сега дните станаха малко повече, а за виждане не се споменава. Аз казах ако има желание за виждане да каже. Получих целувка - нито да, нито не. А сега какво е това?
Мисля да се покрия. Не знам, има ли смисъл или просто да почна да си го избивам от главата? Което ще е едно от най-трудните неща, защото чувствата ми са много силни.

# 42
 • Мнения: 10
Я кажете, телци или опитни с телци. Колебливи ли са? Имат ли нужда наистина от много време да решават? Имаме нещо много хубаво, постоянно чувам целувки, обичам, дори планове. Обаче...изчезва. После казва липсваш ми много и иска да се видим, изкарваме фантастично и после пак - тишина ден-два. Сега дните станаха малко повече, а за виждане не се споменава. Аз казах ако има желание за виждане да каже. Получих целувка - нито да, нито не. А сега какво е това?
Мисля да се покрия. Не знам, има ли смисъл или просто да почна да си го избивам от главата? Което ще е едно от най-трудните неща, защото чувствата ми са много силни.
Ами аз не съм от тези с големият опит с телците,а и моят опит е от горчивите  Laughing,но според мен телците са колебливи........докато вземат решение.Според мен не бързай да си го избиваш от главата.Може да се нуждае от малко време през което да остане сам със себе си  newsm78.Дай му го! Нали ти се обажда и се виждате,значи иска да бъде с теб.........Не го притискай!Това което съм разбрала със сигурност  е ,че телеца обича и цени личната си свобода и не харесва да го притискат  Grinning.

# 43
 • Плевен
 • Мнения: 115
Здравейте Simple Smile чак сега открих темата, много ми е интересна. После ще се върна да прочета и предните. Аз вече 9 години и половина съм с едно теле Simple Smile ама сигурно защото и аз съм такова Wink Не е като да не сме имали лоши моменти, ама вече се разбираме идеално Simple Smile

# 44
 • Мнения: 10
Здравейте Simple Smile чак сега открих темата, много ми е интересна. После ще се върна да прочета и предните. Аз вече 9 години и половина съм с едно теле Simple Smile ама сигурно защото и аз съм такова Wink Не е като да не сме имали лоши моменти, ама вече се разбираме идеално Simple Smile
Добре дошла  Hug  Grinning с твоят голям опит ще си мноооооого полезна   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт