Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 2
Здравейте,пише ви майката на Илиан Кирилов от гр Перник!Аз съм Гергана ,детенцето ми е на 4 годинки.Илиан е с поставена диагноза ретинопатия на недоносените,детска церебрална парализа и аутизъм. Ражда се в седмия месец и е поставен в кувьоз. Изписан е клинично здрав,но около третия месец забелязахме, че не следи предметите с поглед. Потърсихме лекарска помощ, диагнозата която ни поставиха е ретинопатия на недоносените. Илиан не виждаше с двете очи. Ходим на лечение в Сърбия-гр.Нови Сад. Там ходим през три месеца на лечение. Лечението включва електростимулация, лазарна акупунктура, магнитна стимулация и инжекции ретиноламин. Всяко едно лечение струва 1200 евро, което е непосилно за семейството ни. Илиан има подобрение, вече вижда с дясното око. Пропускането на един курс на лечение зрението се влошава. Не можем да разберем какъв процент зрение има, защото не може да говори. Тази година му поставиха диагноза детски аутизъм. Започнахме лечение-курс за детоксикация на кръвта. Стойността на курса за лечение е 1400 лева. След този курс следва и терапия.Не може да говори казва само, "мамо", "кака" и "баба". От семейството работи само бащата на Илиан. Сумите за лечение са непосилни за семейството.


Моля, всички които имат желание и възможност да дарят пари на дарителската сметка:

БАЕ 20080023
СМЕТКА 1056170820
МЕЖДУНАРОДЕН НОМЕР НА БАНКОВА СМЕТКА
IBAN
BG63UBBS80021056170820Спешно се нуждаем от средства за лечението,трябва да заминем началото на месец април.
Моля Ви, дайте шанс на детето ни да има щастливо детство. Да се радваме на усмивката му.

# 1
# 2
  • София
  • Мнения: 2 265
кажете името на титуляра на сметката за пускане през е-пей

защо не пишете на save-darina?

# 3
  • Мнения: 2
Титуляр на сметката е Илиан Люсиенов Кирилов,сметката е дарителска.
А относно другият ви въпрос за документите ни все още не са готови,за това можем да ползваме само дарителската сметка в момента.

Общи условия

Активация на акаунт