Здравейте,

Продавам детска проходилка в стил F1 или някакъв рали автомобил... Снимките са от чужда обява от интернет защото моята е сгъната и опакована  в мазето на родителите ми и няма как да я снимам сега... Но е абсолютно същата!

От чуждата обява разбрах, че проходилката има много функции, за които дори не сме подозирали - ние я ползвахме само като проходилка... Отново само първия ми син я ползваше, а втория проходи без никаква проходилка... Ето цитат на функциите на проходилката от чуждата обява: "...проходилката е разкошна, тя е мултифункционална - става на кола, люлка и като се махне музикалното табло става на столче за хранене има мека тапицирана седалка която се сваля лесно, има стопери, подложка за крачетата и 3 степени за регулиране на височината"

Мисля, че подложката за крачетата не я пазим, но тя е почти неизползваема (поне за нас)... Единия лост на музикалното табло е счупен, но все още може да се дърпа и да издава звуци.. Таблото работи - трябва му нова батерия!

Все още има етикет с цената на която е закупена проходилката - 80 лв.. Аз я продавам отново за символична сума - 20 лв. Намира се в гр. София - можем да я докараме в рамките на града или да се изпрати в провинцията по ЕКОНТ с наложен платеж и за сметка на получателя (5-10 лв такса предполагам)

Телефон за контакт - 0878 622 447 - Владо (телефона е на мъжа ми)