Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 506
Много са невярващите хора които не вярват че съществува връзка между живи и мъртви но такава има!Мъртвите помагат на живите макар да не ги виждаме тялом те са около нас някъде в друг свят и измерение.

# 1
  • Мнения: 4
Според мен всеки човек има връзка с нещо по-специално. Дали ще го нарече починал човек, Господ, што чувство, неивестна сила и т.н няма значение.

А конкретно за мъртвите предпочитам да мисля, че ги няма, защото бързат да се преродят отново на земята.   bouquet

# 2
  • Мнения: 2
Ще ви разкажа нещо. Вчера се събрахме с една компания да хапнем и пийнем. Шофьора пи окдато ме нямаше, защото знае, че съм много педантичен за тези неща. След като се качихме и той тръгна ми сподели че е на една бира и една ракия. В началото караше с 30 и аз му казах да кара много бавно но, след това в една тясна уличка засили с 50, което е достатъчно да се убием. НАУЧЕТЕ СЕ БЕ!!! Никога не карайте пили, личеше си как ви идва самочувствието и освен това си личеше, че реакциите му бяха забавени.

Тааа идеята ми е, че вчера Бог ме опази, слава на Него. Но до тук ми дойде от хора, които са пили и карат. Дано ги изпохванат всички и да ги глобяват с по 10 000 лева глоби.

Общи условия

Активация на акаунт