Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 23 март 2012, 19:33 ч.

Отзиви за 168 Сланчогледи - централната сграда?

  • 639
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 108
Отзиви за 168 Сланчогледи - централната сграда?
Притеснява ме близостта с ул.Коперник newsm78

# 1
  • Мнения: 2 282
И аз чакам за отзиви.Отвън изглежда чистичко и подредено.Ние сме цяла година в съседната детска ясла 56 ДЯ и вратата винаги е заключена.

# 2
  • Мнения: 7 484
Дъщеря ми е в една от двете първи групи в централната сграда на 168 ЦДГ. Изключително доволна съм. Единственото, което не ми хареса е, че декември, януари и февруари не ги извеждаха навън. На фона на предната година в съседната ясла, където от началото на октомври до средата на април не ги изведоха, всъщност пак е добре.

Иначе - учителките в групата на дъщеря ми са страхотни. Винаги има обратна връзка и получавам информация за това как е минал денят. Всчики проблеми се коментират като учителките съдействат много за решаването им.

Самата градина има много добра и поддържана база. За всяка група има отделна площадка на двора с различни съоръжения и мека настилка. Вратата към ул. Коперник се заключва към 9h сутринта и после предполагам, че се отключва към 16h до 18h (когато се взимат повечето деца). Не съм чула да са имали проблем с тичащи към вратата деца, а и никога децата не са били оставяни без надзора на съответния възпитател от групата. Още повече, че площадките на първите групи са в дъното на двора и за да избяга някое дете, трябва да мине през останалите групи и съответно техните учителки. Градината е с постоянно видео наблюдение, така че входовете на градината са и под непрестанен контрол.

Заниманията за децата извън учебните по програма, са най-разлини - тематични тържества със сериозна организация, често имат куклен театър, организирли са им еднодневни екскурзии до Витоша, ски-училище, летни лагери. Отделно се предлагат плуване, танци, приложни изкуства, английски и футбол.

# 3
  • Мнения: 2 282
Благодаря за информацията за 168 ЦДГ.

# 4
  • Мнения: 186

168 ЦДГ е страхотна. Съвсем нова сграда- басейн, футбол, английски, танци, нови мебели. Голям и много добре поддържан двор с високи дървета, цветя и райграс. Нови пейки, пързалки и люлки. Сградата е на два етажа и дори има асансьор.  Изключително чисто.

И двамата ми сина минаха през нея. Малкия сега е в предучилищната група.
Госпожите се страхотни. Детето ми научи толкова много! Всички деца са много подготвени на провежданите открити уроци и тържества.

Много ми е мъчно, че се разделяме - осем години от живота ми минаха с тази градина.
Направо не мога да повярвам. Няма начин да се въздържа да не ревна по време на тържеството им за завършването. Наистина много ми е мъчно.

Горещо препоръчвам градината. Едва ли има детска градина с по- добра материална база!
Децата, кото ги приемат в нея са късметлии. Родителите също!

# 5
  • Мнения: 108
Много благодаря за отзивите.Вече записах детето там Hug

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт