Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 11
Здравейте нова съм във форума,но искам съвет от вас,имам изваден кучешки зъб преди 3 години,от страх не посетих зъболекар да си направя мост и най-накрая се реших от малък град съм разпитах за добър стоматолог препоръчаха ми  и отидох,всичко което зависеше от него се справи обаче моста които е изработен не ми харесва и зъбите са доста по големи и различни от моите това пречи на захапката ми ,върнах го веднъж след поправката отново не ми става,в петък го върнах отново и утре ще ходя пак как да постъпя имали ли сте такъв случай,да посетя друг стоматолог ли или да го помоля да потърсим друг зъботехник и трябва  ли да платя нещо за този мост?

# 1
  • Мнения: 1 844
Щом мостът още не е залепен за постоянно, ще изискваш поправки, докато ти стане напълно удобен. Ако само с корекции не става, ще ти изработят нов за тяхна сметка.Лека визуална разлика от твоите зъби винаги ще има, но при добра изработка е едва доловимо. Освен това прецени дали наистина ти е неудобен или просто не си свикнала. Все пак всичко чуждо в началото е странно. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт