Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 1
На 7-ми април, тази година София отново се превръща в едно от многобройните бойни полета по целия свят и влиза, този път, във „ВЕЧЕРНА БИТКА“!
Международният ден на боя с възглавници ще се организира за пети път в световен мащаб, а за София, това е втора година! Очаква се да се включат над 130 града от различни страни по света.

От битката през 2011г.,София (клип) > http://www.youtube.com/watch?v=zYxbvLivEVs
Facebook >>> http://www.facebook.com/events/207349956035547/

Инициативата в София е дело отново на „SWIFT GAP EVENTS” – групата предоставяща алтернативно забавление в сивото ежедневие.
ВСИЧКИ участници трябва да са:
- на 7-ми април в 19:00ч. на площад „Св. Неделя“ (там не е мястото на провеждане)  
- въоръжени със собствена възглавница (пухена по възможност)
- във весело настроение и с усмивки на лицето

_____ПРАВИЛА:_____
1. Носете си меки възглавници (по възможност пухени)
2. Удряйте не със сила, а с тактика
3. Без павета и остри предмети в самите възглавници
4. НЕ започвате или НЕ спирате да се „сражавате” преди да бъде даден сигнал
5. Не удряйте хора и животни без възглавници
============================================

* Flash Mob:
Това е събитие, в което голяма група хора с предварителна уговорка се събират на конкретно публично място в точен час. Внезапно изпълняват нетипично за ситуацията действие, след което изведнъж се разпръскват сякаш нищо не се е случило. Ефектът са оставените на мястото в почуда зрители и зарядът на акумулираната повсеместна емоция. Казано накратко - това е социален експеримент и страхотен начин за изразяване на индивидуалността.

   По своята същност флашмобовете са събития имащи за цел да изтръгнат всичко делнично и ординарно от хората за няколко минути. Те носят емоция завлядяваща и освобождаваща от всяко настояще. Група хора на всякаква възраст се обединяват в името на преживяването, траещо няколко минути, но изпълващо съзнанието и тялото с жизненост за дни напред. Основната идея е в разчупването на рамките на междучовешко общуване посредством различни прийоми. Флашмобовете биха могли да бъдат танцувални, театрални или под формата на игра – всяка дейност даваща възможност за обединение. В тези няколко минути действие едни разнообразяват начините си на забавление, а околните - представите си за тях.

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 19:27 от Ivniki

# 1
# 2
  • Мнения: 1
Grinning НАБЛИЖАВА!!!!! Grinning Grinning Grinning

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт