Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 0
   Четох, някъде из форумите, че д-р Бакърджиев е добър кожен лекар. По този повод реших да напиша моя личен опит. Отидох при него и му казах, какъв е проблемът/ става въпрос за обрив по лицето./ Той пишеше на компютъра, само отмести поглед и ми изписа някакво мазило. Не ми даде никакви обяснения. От това лекарство ефекта беше нулев. След известно време отидох пак. Чаках отпред известно време. Дойде явно негов познат, обади му се пред кабинета, докторът излезе и го покани да влезе, въпреки, че чакаха доста хора отвън. След като влязох в кабинета, той по същия начин пишеше и само хвърли един поглед. Реши, че има подобрение и ме отпрати, като каза да продължа лечението. Накрая отидох при д-р Друмева и тя беше учудена защо е изписано  това лекарство, което действа в противоположна посока. Отговорих и, че все пак съм била при неин колега.  Изписа ми друго лекарство, ефекта беше още след първото намазване. Така, че аз не съм доволна от д-р Бакърджиев, може пък да е добър във венерическите болести?! А при д-р Друмева не отидох ведхнага, защото беше извън страната.                                                                                                                 

# 1
  • Мнения: 303
Аз съм много доволна от д-р Бакарджиев. Имах обрив по шията, отделно, че бях възпалила едната пъпчица... Прегледа ме внимателно, изписа ми лечение - даже ме помоли да му звънна и да му кажа как е на следващият ден възпалената пъпка. Още вечерта имаше подобрение, на следващият ден обрива беше почнал да избледнява, а на по-следващия вече го нямаше... Така, че аз съм много доволна от него! Да не говорим, че беше изключително любезен и внимателен!

# 2
  • Мнения: 0
 Много е хубаво, когато ти поставят точна диагноза и ти дадат подходящото лекарство. Тогава си много благодарен на всички кадърни лекари, защото без тях за къде сме? Аз не изказвам мнение в никакви форуми, просто нямам време. Но в този случай малко се ядосах, загубих доста време, докато специалистът с опит - д-р Друмева ми даде точното лекарство. Не може да дехидратираш един обрив, докато той се нуждае от обратното.

# 3
  • Мнения: 3
От три години имах някакви обриви по краката. С какво ли не се бях мазала, вече се бях отчаяла. Случайно една моя приятелка ми даде телефона на д-р Бакърджиев. Обадих му се , беше много любезен, както  по телефона така и на живо. Направихме някои изследвания и започнахме лечението. За една семица всичко се оправи. Просто не успях да повярвам че тези неща по краката ми, който ме докараха до лудост могат да се оправят. Това бяха три години, които не искам и да си спомням, не знам с какво не се бях лекувала и всичко се реши за една седмица. Мислех си, че няма лекари вече в  България.  Този лекар е класа.
Телефона му е  0888 768 413.   

# 4
  • Мнения: 1 046
   Четох, някъде из форумите, че Дар Бакърджиев е добър кожен лекар. По този повод реших да напиша моя личен опит. Отидох при него и му казах, какъв е проблемът/ става въпрос за обрив по лицето./ Той пишеше на компютъра, само отмести поглед и ми изписа някакво мазило. Не ми даде никакви обяснения. От това лекарство ефекта беше нулев. След известно време отидох пак. Чаках отпред известно време. Дойде явно негов познат, обади му се пред кабинета, докторът излезе и го покани да влезе, въпреки, че чакаха доста хора отвън. След като влязох в кабинета, той по същия начин пишеше и само хвърли един поглед. Реши, че има подобрение и ме отпрати, като каза да продължа лечението. Накрая отидох при Дар Друмева и тя беше учудена защо е изписано  това лекарство, което действа в противоположна посока. Отговорих и, че все пак съм била при неин колега.  Изписа ми друго лекарство, ефекта беше още след първото намазване. Така, че аз не съм доволна от Дар Бакърджиев, може пък да е добър във венерическите болести?! А при Дар Друмева не отидох ведхнага, защото беше извън страната.                                                                                                                 
Преди месец след четене туктам, реших да отида при този доктор и аз, имах едни обриви по вътрешната част на бедрата, след това се оказаха, че са някакви гъбички. Видях, че е доцент, много хвален и т.н. и реших да го посетя.
Уговорихме се за час, понеже съм без направление, отидох в частният му кабинет, малко закъсня, като дойде влезе с друг човек и се наложи да изчакам.
До тук добре, но след влизането ми в кабинета, се случи точно това, което е описано по-горе.
Реално прегледа нямаше 1 мин, хвърли ми един поглед за 2 секунди и взе да пише нещо на бюрото си. Няколко пъти започвах да му обяснявам с какво е мазно и от кога е, но той ме прекъсваше за да пита името ми, фамилията, на колко години съм и т.н., това всичко се повтори около 5-6 пъти, докато ме запише на две места и да ми напише рецептата. Нулев интерес поне да чуе какво ми говоря, даде ми рецептата и ме попита от къде знам за него. Общо изгуби не повече от 3-4 минути за целия преглед и ми обяви цена 40лв. Каза ми, да мина след 10дни. Още по-интересно стана като отидох на аптеката да си купя мазилото. Купих го, но понеже имам познати фармацевти в Англия им се обадих, за да споделя какво мазило са ми дали. Оказа се, че мазилото е спряно от продажба в Англия от преди 5 год и като цяло се е използвало преди 10-15 год!! Бил кортикостероиден, което не убива гъбичките, а само ще ги спре временно, вероятно е искал да го посетя още 2-3 пъти, за да ми даде правилното мехлемче.
Все съм ходил по разни печалбари и хора, които не ги интересува дори какво им говориш, но не бях попадал на такъв индивид!!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт