Стават ли тези "Малки тайни за пилешка каварма"?

  • 4 059
  • 33
  •   1
Отговори
  • 1
  • 2
  • 3
  • Всички
  • Мнения: 654
Някой пробвал ли ги е?
Моля споделете опита си ? Grinning

# 1
  • Мнения: 2 693
Питам и аз?

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 6 235
Ренци каза, че ставали много вкусни.Утре вечер мисля да ги направя нза вечера и ще ви докладвам

# 3
  • Мнения: 2 693
Чакаме с нетърпение...  chef  beer

# 4
  • Мнения: 3 562
На екрана изглежда много вкусно Grinning

# 5
  • Мнения: 654
Grinning Станах страхотна,да не повярваш направо!Аз съм голяма скептичка относно рекламите,но този път не лъжат хората.Аз само увеличих количеството на лука и я варих по-дълго! Grinning

# 6
  • Мнения: 1 512
И аз изпробвах, като импровизирах, разбира се, но се получи невероятно вкусно!
Ще пусна рецептата в темата за пилешка кавърма.
Сега си купих и за винен кебап, ще видим какво ще излезе!

# 7
  • Мнения: 590
Пилешко месо става много вкусно и с фикса за винен кебап Grinning

# 8
  • Мнения: 4 068
Аз нали ви казах,че са страхотни тези фиксове.
Мъж ми си изяде пръстите.И като попита как съм сготвила това познайте аз какво му отговорих....."Малка тайна" Laughing  Laughing  Laughing


пп.Сега мисля да пробвам онова за кюфтетата.
Ако някой го е пробвал да каже стават ли вкусни.

# 9
  • Мнения: 6 323
Хех, пропуснала съм тази темичка вчера.
Точно снощи реших да тествам фикса.
Добавих само една идея подправки.
Кавърмата стана страхотна - изядоха си ръцете вкъщи.
Мноооого съм доволна - бързо, лесно и вкусно.
Обичам така  Grinning

# 10
  • Мнения: 951
Ренци,снощи сготвих кюфтенца,ама телешки.Станаха страш-ни! Laughing Честно казано не  очаквах да се получи толкова вкусно и лесно.Само че на моя мъж подправките му се видяха малко,но като за мен беше идеално.
Утре ще пробвам да направя пилешка кавърма.
Обичам да готвя и се справям доста добре в кухнята,но много се радвам че ни се улеснява животът-като ни се родят бебетата ще имаме нужда от подобни помощници в кухнята!

# 11
  • Мнения: 3 927
за вкусно, вкусно е - нали е бъкано с изкуствени в-ва.....

вчера забърках една кавърма, обаче ако не бях си сложила морковки и гъбки, а бях оставила само 3 бр. пилешки гърди и 2 глави лук, щеше да стане направо супичка......защото тези 600 мл са твърде много. аз сложих около 450 мл и въпреки че имах повече продукти и вря около 1ч. пак остана малко течно, а идеята е кавърмата да е на собствен сос Simple Smile

п.с. за 1 лев, колкото го купих фикса, предпочитам да скълцам истински подправки, и без това фикса не скъсява времето за приготвяне......а и ще си спестя гадния натриев глутаминат Wink

# 12
  • Smolyan
  • Мнения: 1 400
Здраейте момичета, аз в къщи си имам едно съкровище, което ми сготви "Малки тайни", както е в рецептата с пилешки гърди. Стана невероятно! Искам да пробвам това с телешкото.
Добър апетит и сладък ден от мен!

# 13
  • sofia
  • Мнения: 1 606
Стават  и още как. Снощи сготвих кавърма - стана фанатастична - е, добавих си и чушки и моркови и подправки малко, но стана супер!
 Сега на ход са кюфтетата.
 Taneto, успешно продължавам да ти ползвам рецептата за въпросната кавърма и всички много и се кефим Wink

# 14
  • Мнения: 1 517
Абе... не става ли много малко? Купих и аз едно пакетче и още не съм го правила, но дали ще ни стигне за вечеря? Или трябва да добавя и други зеленчуци Confused:

# 15
# 16
  • Мнения: 3 927
малко е , petty, особено ако мъж ти си хапва мръвки.
задуши лук, 2-3 моркова, 3-4 пил.гърди на хапки, 300-400 гр. гъби, ако искаш 1-2 зелени чушки......и бих те посъветвала да сложиш най-много 450 мл. вода за сместта, че ще ти стане воднисто....


нали, bomboto, други си е да врътнеш истинска кавърма Simple Smile

# 17
  • Мнения: 2 693
Цитат на: Taneto
малко е , petty, особено ако мъж ти си хапва мръвки.
задуши лук, 2-3 моркова, 3-4 пил.гърди на хапки, 300-400 гр. гъби, ако искаш 1-2 зелени чушки......и бих те посъветвала да сложиш най-много 450 мл. вода за сместта, че ще ти стане воднисто....


Да, само да добавя, че наистина става воднисто, а моя мъж не яде сосове, та сега имам около 300 мл сос за още една каварма... Иначе аз вкарах във фурната малко картофи с масло и "Вълшебен вкус" и ето ти гарнитура. Така става за вечеря за двама.

# 18
  • Мнения: 175
И аз ги пробвах тези "Малки тайни" за кавърма, но наистина стана много чорбалива с това количество вода- нищо общо със рекламата. Е, добавих и гъбки, та моя мъж я хареса. Той по принцип не яде много воднисти, ама има ли гъби не подбира Laughing

# 19
  • Сливен
  • Мнения: 1 022
Днеска като си четох форума, реших да ги пробвам с агнешко месо (такова имах във фризера).   Big Ups
Стана супер. Да му се невиди ще взема да вярвам на реклами Simple Smile)
 Peace

# 20
  • Мнения: 5 228
Аз вече няколко пъти правя от тази каварма, но слагам и моркови и гъби, и повечко пиле. На мен не ми става воднисто, но последните 10-15 минути махам капака и бъркам.

# 21
  • Мнения: 6 155
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?

# 22
аз кебапа не съм го пробвала, но кавърмата и направих ориз за гарнитура, та не се усети, че е водниста. Bulb

# 23
  • Мнения: 654
Цитат на: Biby
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?

Нищ не сложих ,но направих гарнитурата с морковите,която е написана на опаковката Grinning СТАНАХА НЕВЕРОЯТНИ!сТРАШНО СА ВКУСНИ!сТАВАТ МИ ЛюБИМИ! Grinning

# 24
  • Мнения: 249
Цитат на: Biby
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?

Аз сложих лук и за гарнитура ориз. Стана страхотно.

# 25
  • Мнения: 344
И аз направих кавармата, наистина стана рядка, на всичкото отгоре  скъпия получи киселини.
Правих и кюфтетата, те пък имаха няква силна миризма, като на амоняк, така миришат сладки правини с амониев бикарбонат, но пък бяха вкусни.Взела съм и за винен кебап и се чудя дали да го правя.
Общо взето не съм доволна.

# 26
Цитат на: spav
Цитат на: Biby
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?

Аз сложих лук и за гарнитура ориз. Стана страхотно.


И аз постъпих по същия начин и си изядохме пръстите Wink

И хич не беше воднист!

# 27
  • Мнения: 6 155
Цитат на: LadyCharm
Цитат на: spav
Цитат на: Biby
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?

Аз сложих лук и за гарнитура ориз. Стана страхотно.


И аз постъпих по същия начин и си изядохме пръстите Wink

И хич не беше воднист!


Мерси за съветите!
То всъщност и мойта идея беше такава - лук и после ориз Rolling Eyes
Сега го почвам тоя кебап, пък да видим кво ще се получи Laughing

# 28
  • Мнения: 7 821
Цитат на: LadyCharm
Цитат на: spav
Цитат на: Biby
А за винения кебап слагате ли нещо друго освен месото?

Аз сложих лук и за гарнитура ориз. Стана страхотно.


И аз постъпих по същия начин и си изядохме пръстите Wink

И хич не беше воднист!


Супер се получи! Походих с недоверие, но резултата хареса на всички  Grinning .

# 29
  • Все на втория етаж
  • Мнения: 5 894
По-вкусна кавърма не бях яла...Страхотна стана.

# 30
  • Мнения: 1 737
Е-е-е, воднисто! Че аз винаги слагам по-малко вода, отколкото пише - и на бульони, и на готови супи и на всичко. Или оставям капака отворен, да се поизпари. С около 400 мл. става перфектно.

Отделен въпрос е, че следващия път ще си сготвя с истински зеленчуци, че много химия не обичам. "хидролизиран протеин", "овкусител" (есенция), "мононатриев глутамат"...

За на бързо сготвено става...

# 31
  • Мнения: 5 250
Хммм пилешката кавърма безспорно е много вкусна,но.....въпреки че сложих по малко вода около 400 мл. пак стана воднисто,не е както на рекламата  Rolling Eyes Но с малко брашно закърпихме положението  Wink Явно не тряба да се слага повече от 250-300 мл. вода следващия път смятам да опитам с толкова  Bulb

# 32
  • София
  • Мнения: 3 679
И аз днес си взех 2 пакета то пилешката кавърма и да видя какво ще стане  Simple Smile Толкова апетитно ми изглежда на реклама, че и да не съм гладна, огладнявам  Simple Smile

# 33
  • Мнения: 107
Страхотни са Simple Smile)Лесно и бързо:) Все аз искам да готвя в къщи:)))

Общи условия

Активация на акаунт