Ще помоля модераторите да не ми местят темата.
Не търся жена нито да ми гледа децата нито да ми помага в домакинството.
Чела съм внимателно правилата във форумите, не съм от вчера тук и знам къде да си пусна темата. Търся съдействие от мамите тук, а не в "Гледане на деца и помощ в домакинството", където влизат предимно гости и си търсят работа като детегледачки.
Ако някоя мама си търси за детенце учителка по пиано например и й преместите там темата, аз няма и да разбера, защото там почти не влизам. Ако темата е тук, веднага ще и препоръчам нашата, защото е съкровище и е страхотен професионалист.
Извинявам се, че съм малко остра, но ми е сравнително спешно. Алтернативите ги знам - да прегледам обявите и звънна на няколко телефона, или да си пусна обява, но бих предпочела препоръка от мамите тук, защото ги чувствам близки макар и да не се познаваме лично.


Става дума за дъщеря ми. От три години по английски и помагаше едно момиче, но вече не може да идва в къщи, защото е студентка и е в сесия. Момичето идваше в къщи веднъж седмично за два часа. Сюрпризира ме днес, че няма да може да идва до края на февруари, а от юни ще спре изобщо да се занимава с частни уроци.
Срещала съм из форума, че някои мами дават частни уроци, но нищо не открих с търсачката.
С две думи - търсиме заместничка.
Ползвате ли услугите на частни учители и можете ли да препоръчате?