Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 3 078
на 3 месеца сме. живеем в жк. илинден - срещу арена. изчетох туй, което е писано тук, ама пак не се ориентирах. кажете коя детска ясла е читава, има ли частни в района (ама аз не открих), колко по-рано трябва да се запишем, може ли да ходим по половин ден; ако да - това по-добрият варинт ли е и каквото още важно се сетите. вариантът за детегледачка при нас не е удачен, защото аз работя в къщи. вече ми е мн. трудно да съвместявам крещящо бебе и работа и трябва да намеря алтернатива. моля, дайте акъл.

# 1
 • Мнения: 1 022
Питай в 48 ясла, зад Фантастико, което е до Рамстор, там има много доволни майки, но аз лично не бях доволна, а и моя Мартин ходи там само 1 седмица така, че не съм с много впечатления.

# 2
 • Мнения: 1 930
Да се възползвам и аз от темата, Майче, да извиняваш  Embarassed
И аз искам инфо за западния район. Разбрах скоро за съществуването на частни ясли. Знаете ли какви пари се плаща и какви са условията. Някъде към годинката ще трябва да я ползваме.

# 3
 • Мнения: 7 474
Не съм доволна. Водят децата с лекарства и мойта боледуваше непрекъснато. За 3мес. сме ходили 2 седм. и се отписахме.

# 4
 • Мнения: 1 930
Не съм доволна. Водят децата с лекарства и мойта боледуваше непрекъснато. За 3мес. сме ходили 2 седм. и се отписахме.
За коя ясла става въпрос?

# 5
 • Мнения: 7 474
48 до Рамстор

# 6
 • Мнения: 3 078
мерси за включването, ама  ние май решихме да го караме на гледачки на първо време. след 1.5 г. ще се огледаме за няк'ва частна ясла  вероятно.

# 7
48одз не е до фантастико а е на щросмайер и е много хубава моите и двете ходиха там а сега ще пускам и малката много добре ги гледат

# 8
 • Мнения: 997
Не 48 ОДЗ, а 48 детска ясла.ОДЗ значи , че има и градина.48 ясла  е на Суходолска 2. Имаше тема по въпроса преди ден два. Там една майка е дала точни координати. Ако живеете срещу Арена идете в  ОДЗ-то до Трета градска. То ви е най-близо. Моето дете ходеше в 48-а, но ние живеем при Рамстор.

# 9
 • Мнения: 1 734
А имате ли наблюдения за 51 ОДЗ до 3-та градска? Аз записах сина ми там, но ще го вземат чак на септември. На някой детето му ходи ли там?

# 10
 Embarassedизвиняваи не разбрх но послушаи ме 48одз е по добре от тази до трета градска а и там търсат постояно спонсорство Money

# 11
 • Мнения: 1 734
Embarassedизвиняваи не разбрх но послушаи ме 48одз е по добре от тази до трета градска а и там търсат постояно спонсорство Money

Сигурна ли си? Като отивах на среща с директорката, на входа и още на няколко места имаше табели, че даване пари (т.нар. `спонсорство`) за каквото и да било друго освен за месечната такса е абсолютно забранено!  Сигурна ли си, че за същото ОДЗ става въпрос?

# 12
 • Мнения: 997
В 48 вземат по десет лева при постъпване. Но ако знаете колко е хубаво вътре, има много и хубави играчки, детски столчета и даже люлка. Пък и е чисто. За Коледно тържество са ми взимали по 2 лв. и една играчка. Други пари не са ми искали. При нас всички деца, който ходят на ясла са в 48. Не съм чула сериозни оплаквания, освен от една майка, която си пусна детето предварително убедена, че градините са гадно нещо. И че никои няма да се грижи добре за него. За тази при Трета градска съм чувала само слухове-нищо конкретно за рекет. Казват, че е добра,а и детето се прехвърля директно в градина.

# 13
 • Мнения: 1 930
Абе тази 48, на гърба на градината до Фантастико ли е, или срещу Рамстор? Нещо не мога да разбера...

# 14
 • Мнения: 2 274
В райнона има само една ясла 48-ма. Зад Фантастико. Доволни, не доволни единствена е.
Има друга по пътя към пазара на  Красна поляна, но тя е за ромчета - 51-ва, ако не се лъжа.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт