От известно време насам, може би 2-3 месеца, а може и повече Дариа, която сега е на 1 г. и 8 м. се храни на подскоци. Какво имам предвид:

10-тина дни почти не яде. Пие само сокове и хапва от тук, от там най-вече по нещо от нашите чинии като маслини, някое парче филе, краставица, морков... ей такива, но в изключително малко количество, а соковете са по около 1 литър на ден. Това доста ни безпокои, но се правим, че е нормално, а аз съм изключително нетърпелива и само предлагам, при отказа вдигам яденето и я оставям гладна без да ми мигне окото.

После 10-тина дни яде много, ама наистина много. Пример от днес сутринта /защото от 3 дни е в тази фаза/. Обичайната закуска от макарони със сирене, 50-тина грама кис. мляко, чаша чай с половин препечена филия, три парчета филе, една шепа маслини... и иска още  Shocked Но аз не й дадох повече храна, защото ми се вижда, че прекалява.

Педиатърката ни, която безпокоя по всякакви глупави въпроси, ми казва, да я оставя да яде както си иска, но мен това ту ядене, ту неядене ме изнервя вече. Иначе е около 11кг., а може и да е все още 10.

Случвало ли се е на вашите деца? Идеи на какво може да се дължи?