Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 4 589
Здравейте,

идва и наш ред за ясла/градина и се оглеждам за градина в Младост, София. Ние сме от Младост 1А. Около нас определено има няколко хунави ясли/градини, но ще се радвам на вашите предложения и мнения.

Аз гледах за и "Сърчице", тя е на 5 мин от нас, но казаха, че ще правят ремонт. Дали да си я оставя 1 избор и да изчакам или? Всички останали са на 15-20 мин пеше от нас. А аз ще гледам гледачката да ги води.

Благодаря предварително.

# 1
  • Мнения: 132
Здравейте,
синът ми е посещавала, а малката все още е в 70 ОДЗ. Мога да кажа само добри думи за сестрите и лелите в ясленета група, а също и за възпитетелките вече в първа група. Дъщеря ми може би защото сме ходили да прибираме бати преди да тръгне на ясла и и беше позната обстановката нито веднъж не е влизала с нежелание, винаги е влизала с настроение и дори това, че в началото ми каза че обича сестрите и лелите като ги изреди поименно Simple Smile за мен е показателно, че те се грижат добре за тях.

# 2
  • Мнения: 4 589
ANI.F, много ти благодаря за отговора. Аз все още не знам коя ясла да дам за първи избор. Тази до нас в Младост 1А ще бъде затворена за 6 месеца, заради ремонт. Но пък може да е за добро, после, ако ни приемат, да сме на новичко.

Общи условия

Активация на акаунт