Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 195
  • Мнения: 38
Много благодаря на всички отговорили  по темата.
Надявам се други да не повторят грешката която аз направих.
Сега идва поредният:
"Ясновидец и лечител, разваля всички видове магии и лекува.

При мен няма никаква цена - кой колкото остави от сърце.

Георги Николов , село Маноле , Пловдивско"

Някой нещо зюа него знае ли?
НА мен ми каза че мие заклЮен късмета. Но трябва да дойда до него лично.
За приятелката каза че така ни е заключен /кат на яд.
Изяви мнение че по-добре да ми направил за нова приятелка - тази не я харесвал нещо. По телефона само по име ми каза - но нещо ми се ядоса кат му казах че настоявам за нея.
Въпросът е спешен -  не сикам да кажа животоспасяващ - но, е така. Отчайващо важен.Аз не зная нищо за този човек, но е важно дали има такса, защото това е ключов критерии,но не означава, че помага безкористно, защото преди да се науча на това, как се неутрализират подобни външни енергийни влияния аз само можех да ги диагностицирам с Махало, чрез Радиестезичен метод и после ги водех при един човек, който им помагаше. Той също нямаше такса, но тъй като за няколко години аз му закарах над 400 човека и ми правеше впечатление, че имаше много хора, които като отидат веднъж после започваха да имат намеса всяка седмица или минимум 1 месечно. След като веднъж ги закарах после той им помагаше и той ги диагностицираше и той им казваше, че пак имат външна намеса. И имаше хора, които започнаха да ходят всяка седмица а за мен това не бе нормално, но не можеш да направя нищо, но не вярвах на думите му. В последствие разбрах, че това, което казва не е така, както го описва и решението на проблема е различно, дори самото естество на проблема бе различно от това, което той казваше. И така хората влизаха в един дълъг и порочен кръг. Затова знайте, че ако човека няма такса, не означава, че има чисто и безкористно намерение да помага.

По отношение на този човек ще кажа, че ако ти се е ядосал по телефона, означава, че той иска да ти наложи своето мнение и това си е вид насилие. В любовта няма насилие там има приемане и уважаване. Тоест като дойде някой за помощ не е нужно да го разделяш с приятелката му, защото ти така мислиш освен това ти искаш помощ а той ти искаш помощ за конкретно нещо а не да си сменяш приятелката. В Библията е казано - По делата ще ги познаете а не по думите! Освен това аз съм бил свидетел, че много от хората, които започват да помагат на хората е възможно в даден момент да започнат да работят за своето его и да започнат да казват и смятат, че те помагат на хората и едва ли не са всемогъщи и всичко зависи от тях. Тогава те започват да се променят, някои започват да имат такси, други си увеличава таксите и така бавно или бързо си губят способностите, защото те не са техни а са дадени от Бога, за да се помага на хората. Затова бъдете внимателни, но и не се произнасяйте преди да сте опитали. В Божествения план няма проблем без решение или действие без противодействие!  Важното е всички да служим на Бога (как ще го наречете няма значение - Алах, Бог, Вселенския Разум, Космично Съзнание, Всеобемно Съзнание, Първата Причина или др.)

Ако някой има нужда от помощ за енергийни проблеми може да ми пише на лични и ще се радвам с Божията Помощ да направя, каквото мога! Мир, Светлина и Любов за всички ни 🙏 🍀 ☀

# 196
  • Мнения: 2
Ще добавя една истинска измамничка . Казва се Фидес Хюсеин ! Тази жена се представя за наследничка на Ванга и на не знам си още кой . Сама се провъзгласява за много добра ясновидка и лечителка . Има си собствен сайт , в който сигурно сама си пише хубави коментари за себе си . Взима много пари и не прави нищо . След това лъже , че ще ги върне и до там. Тази жена е много голяма измамница ! Не става нищо от нея , освен ако не си търсите къде да си дадете парите !

# 197
  • Мнения: 2
Гюкчен - приема в  кв Гео Милев! Безкрупулна и нагла!

# 198
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 5 794
Може ли да поясните защо така мислите за за Лаура Вардеварян  и за Гюкчен? Не познават ли?

# 199
  • София
  • Мнения: 182
ще ви следя!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт