Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 4 фев. 2006, 13:34 ч.

А пълнени гъбки, но след това пане и пържени?

  • 356
  • 1
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 983
В един ресторант преди доста време бях яла пълнени печурки със синьо сирене, панирани и изпържени, много бяха вкусни  chef

Та някой може ли да помогне с рецепта, или по-скоро да каже от какво се прави панировката  bouquet

# 1
  • Варна
  • Мнения: 2 390
Не съм яла пълнени гъби, но редовно си панирам по следния начин:
Изчиствам гъбите, измивам ги, и ги овалвам последователно в брашно, яйце и галета. Не е никак сложно, но става малко бавно.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт