Здравейте и добре дошли във форум “Родители в чужбина”!

Този форум е създаден за всички, които се намират извън границите на България или смятат да я напуснат за кратко или за по-продължително време.
Надяваме се чрез дискусиите и обсъждане на специфичните проблеми за пътуване, раждане, отглеждане и възпитанието на децата, както и като цяло за живота в чужбина, този форум да е полезен за всички Вас.


Ако все още не сте регистриран потребител, препоръчваме Ви да си направите регистрация, като използвате бутона . Става бързо и лесно и не изисква да отделите повече от 5 мин. от времето си.

Като регистриран потребител ще имате възможност да използвате пълната функционалност на форумите, а именно - да изградите свой собствен профил, който да бъде познат на останалите потребители, да участвате активно в дискусиите, да пускате теми с анкети, да редактирате или изтривате Ваше мнение, да разменяте лични съобщения с останалите потребители.
Също така ще имате възможност да добавите снимка към Вашия профил (или да изберете картинка от нашите галерии), да прикрепите свой собствен подпис, който да се появява след всяко Ваше мнение и т.н.


За да пуснете нова тема в даден форум, влезте в избрания форум и използвайте бутона .

За да дадете своето мнение по дадена тема използвайте , а за да отговорите на определено мнение - бутона .
При използването на отговор с цитат заглавието ще е RE на това, на което отговаряте, а в тялото може да оставите цялото или част от мнението, на което давате отговор.

Във форумите е забранен HTML кодът, но Вие може да използвате BBCode.
Ако имате затруднения при използването му - погледнете упътването за BBCode .

Ако имате някакви затруднения или въпроси, моля погледнете най-напред секцията и останалите теми в този форум.


Публикуването на теми и мнения, написани на латиница е нежелателно!

Колкото по-ясно, грамотно и лесно четимо е написана дадена тема или зададен определен въпрос - толкова повече хора ще го прочетат (доста от посетителите въобще не четат теми написани с латински букви) и толкова повече мнения и отговори ще получите.
 
  • Пишете грамотно.
  • Пишете на български.
  • Пишете на кирилица.
  • Не използвайте главни букви (писането с главни букви се приема като ВИКАНЕ).

Не е препоръчително и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.

Тези, които нямат инсталирана кирилица, могат да ползват KREDOR или алтернативни програми за кирилизация.


Ако срещнете затруднения и имате проблем с функционалността и използването на форуми, прегледайте секция или темите във форум "Правила, условия и указания" .

Участието Ви във форумите предполага, че сте запознати с правилата и политиката им:

1. Всички вариации на "запис" в темите /"запис/че", "хоп", "цоп", "и аз тук",  Peace и т.н./, ще бъдат премахвани! Същото важи и за мнения, съдържащи единствено емотикон/и.

2. Не се допускат теми-петиции!

3. Забранява се публикуването на теми и мнения, призоваващи към гласуване (за сайт, конкурс и пр.). Изключения могат да са:
- международни конкурси с българско участие;
- изцяло благотворителни конкурси;
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma!Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 23:31 от Дивиана