Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 2 120
Момичета,,това ми е въпроса, а е повлиян от тестовете за ову и общото състояние на организма.
Обикновено на 4 и 5 ден, когато още съм почти в М., тестовете ми за ову си имат по-бледа втора черта, 6 и 7 ден изчезва, после пак се появява, и я има 8, 9 ден, докато на 10 ден вече са еднакви.
Влияят ли прогестероновите препарати на LX,  нормално ли е да варира и на какво ли се дължи?

# 1
 • Мнения: 7 718
Ако съдиш за ЛХ само по тестовете, вариациите по всяка вероятност се дължат на количествата течности, които поемаш, които съответно разреждат урината.

# 2
 • Мнения: 2 120
Сигурно си права Лали, следващия месец ще се заредя с тестове и ще правя от първия ден на М., в едно и също време, защото трябва да се провери тази работа. Само не знам, дали ако съм пила предният месец `Утрогестан`, това няма да повлияе на резултата?

# 3
 • Мнения: 7 718
Няма.

# 4
 • Варна
 • Мнения: 841
Това, че си имала по-бледа втора черта , дори и няколко дена, не означава, че е било овулация, бледата тестова черта означава че LH e в базовото си ниво (той се отделя в минимални количества преди ову и е нормално да се отчита от теста), важното е да видиш контрастна тестова черта, а не бледа, ето виж тук:
тестове за овулация

# 5
 • Пловдив Белащица
 • Мнения: 1 444
Миленка, идеята на Дара е, че при появата на бледа черта има завишаване на ЛХ, а при липсата на такава - занижаване и че това е преди пикът - еднаквите две чертички оказващи евентулано ову в близките часове. Но не разбирам Дара, защо трябва да правиш толкова тестове за да видиш дали играят стойностите - на нещо влие това или  newsm78

# 6
 • Мнения: 2 120
Мисля, че когато съм в М. също имам две еднакви черти.

# 7
 • Мнения: 7 718
Ами това предполага поликистозни яйчници.

# 8
 • Мнения: 2 120
Ами нали това се вижда на Узи, нищо ми нямало `уж`. Ето защо следващия месец ще направя тестове от първи ден на М.  Разбрахме  се в къщи от края на лятото към началото на есента да предприемем стъпки към инсеминация.
Междувременно след този цикъл ще си запиша час при д-р Владимиров. Благодаря ти Лали.
Не съм много сигурна, защото на 4 ден имах втора по-бледа черта, после много бледа, вчера почти никаква, днес пак по-бледа. Е на 10 ден са съвсем еднакви. Но мен ме притеснява факта, че все някаква черта се мотае на тестовете ми.
Току що четох за ПКЯ. Определено не е това при мен. сериозно се съмнявам, че почти всеки месец става оплождане, качват се нивата на прогестерона, има и малко ЧХГ/щото преди да ми дойде обикновено си имам бледа чертичка/, после БТ рязко пада и ми идва. тогава е логично да имам и чертички на ову тестовете.
Не разбирам обаче, защо не става имплантиране като хората.
Правих аборт в 7г.с, и тогава плодчето се беше откачило, ако мога така да се изразя, а бях сигурна, че ще устискам, защото на всички марки тестове, след 6-7 дневно закъснение имах две еднакви черти, появяваха се още докато течеше времето на тестването
.
Но свестен лекар ще каже по-добре, какво трябва да е туй чудо.
 

Последна редакция: пн, 13 фев 2006, 20:59 от Дара

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт