Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 365
Нормално ли е да ми я донесат нова и опакована, а вътре да има повече от 3-4 литра вода?! Баламосваха ме нещо, че била тествана в завода и затова, ама тя е излязла от завода преди 4 месеца... Пералнята е Индезит, от Техномаркет я поръчах, но я чаках сума време да ми я донесат от някъде си. Чудя се дали някой не е врътнал вътре 1-2 пранета и нещо да не му е харесала и да я е върнал. На вас мокра пералня да са ви продавали за нова?!

# 1
 • Мнения: 3 284
Това е абсурдно Rolling Eyes

# 2
 • Мнения: 7 787
Нормално ли е да ми я донесат нова и опакована, а вътре да има повече от 3-4 литра вода?! Баламосваха ме нещо, че била тествана в завода и затова, ама тя е излязла от завода преди 4 месеца... Пералнята е Индезит, от Техномаркет я поръчах, но я чаках сума време да ми я донесат от някъде си. Чудя се дали някой не е врътнал вътре 1-2 пранета и нещо да не му е харесала и да я е върнал. На вас мокра пералня да са ви продавали за нова?!
имаш право да я върнеш вместо да се вайкаш  Laughing

# 3
 • Мнения: 36
и нашата дойде мокра. Не два-три литра, но имаше вода по барабана. Което е странно, като се замисля сега, защото след пране дрехите излизат леко мокри, но по барабана на пералнята не остават дори малки капки вода.

Иначе и аз звънях в Техномаркет, но оттам ми обясниха, че пералнята е тествана в завода, и дотам.. не ми се разправяше  Laughing

# 4
 • Мнения: 365
Би било чудесно ако е толкова лесно, но живея на последен етаж без асансьор и НЯМА кой да помогне на мъжа ми да качва и да сваля перални. Днес докато качим тая беше чакане, звънене по телефони, молене и т.н. Така, че ако ше връщам искам да съм сигурна..

# 5
 • Мнения: 1 855
Пералната е в гаранция,споко !
Ползвай си я със здраве,а няма как да докажеш,че вътре е имало вода.
Поне да бяха сложили 1 кутия прах и омекотител.

# 6
 • Мнения: 1 904
А гаранция? Нямате ли? И това с изпробвана пералня е недопустимо. Пералните идват опаковани в кашон и с напълно залепен около тях найлон.

# 7
 • Мнения: 1 695
Не се притеснявай, нистина има вода в пералните. Миналото лято ходих да избирам пералня и поисках да ви дя как се чистят филтрите на 1-2 модела. Напълних пода на магазина с вода. Обяснението беше същото, тествали пералните в завода с вода.

# 8
 • Мнения: 2 294
През последните 10 години съм купила 4 перални - нито една не дойде мокра, влажна, пълна с вода. Тези заводи къде са - на съседната улица? Кога са изпробвани, кога са пакетирани, кога са пътували, колко време са престояли в магазина? Дори влажни не могат да бъдат, а какво означала и пълни с вода? Не мога да си обясня това логично, но мисля, че е някаква лоша практика на доставчиците, пораждаща много въпроси. Дано всичко да е наред с пералнята, но за мен, всичко това е странно - звучи ми като втора употреба, тествана в сервиз, или нещо подобно. Може и да не съм права, разбира се.....

# 9
 • Русе
 • Мнения: 14
Всички перални се тестват за това са пълни с вода,това не трябва да ви притеснява и няма нищо нередно.

# 10
 • Мнения: 365
 dontknow ..Опакована със стиропор(освен отпред) и запечатана с брандирани найлони, лепенки, стикери и т.н. всичко. Произведена е преди по-малко от 3 месеца - не е невъзможно да се е задържала водата в нея ако са я тествали, но дори така да е - това е безкрайно тъпа практика, в резултат на която отзад има малко ръжда избила през боичката чак(представям си да заседи половин година къв мухъл як ще хване). Писах мейл направо на Индезит да ги питам, верно ли продават по 3-4 литра вода на хората към теглото на пералнята, като много превозвачи и доставчици и хамали именно на кило взимат...завода е в Полша, изрично си избрах "произведено в ЕС", пък то кво...а ако се окаже, че ме баламосват тука наще..ама те нямаше да си играят с тия брандирани найлони да и връщат търговския вид - щяха да я напъхат в некъф кашон, да я залепят с тиксо и готово...

# 11
 • Русе
 • Мнения: 14
Ако ти отговорят,ще ти кажат същото.Баща ми преди да купим пералня изчете всички форуми за перални и мнения,от него знам че това си е практика за тестването на пералните.Нашата е Bosh също си имаше вода в нея.Спокойно никой не ви баламосва.

# 12
 • Мнения: 7 787
Произведена е преди по-малко от 3 месеца - не е невъзможно да се е задържала водата в нея ако са я тествали, но дори така да е - това е безкрайно тъпа практика, в резултат на която отзад има малко ръжда избила през боичката чак(представям си да заседи половин година къв мухъл як ще хване).
Това е Индезит все пак. нормално е да има ръжда.  Laughing

# 13
 • Мнения: 3 009
Абсолютно всички перални които съм купувала досега през годините са идвали с известно количество вода вътре. Това е останало от тестването на помпата в завода и е изключително трудно и неефективно да я източат докрай.

Пери си спокойно и не занимавай хората с глупости да ти отговарят на мейлите.

# 14
 • Мнения: 393
"Хората" си имат цели отдели за връзки с клиенти и са длъжни да й отговорят. "Глупости" е да я съветвате да не пита, ами да мълчи.
Освен това, щом е нормална практика, нека го упоменат в ръководствата. Нещо обаче не помня за двете нови перални, които съм ползвала, да има и ред в книжките по този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт