Марки няма, защото всичко се слага на око.
Значи - правят се тънки блатове от картофено тесто.
Слага се в голяма чиния първия блат, след това се намазва блатът с руска салата. После се слага втори блат, върху който се реди смачкана с вилица риба от консерва (само недейте да слагате риба в доматен сок, мирише гадно гато комбинация с другите неща), след това още един блат, върху него хайвер с майонеза, друг блат, кисели краставички и така, докато ви свършат блатовете и гарнитурите. Най-накрая цялата торта се намазва се оставя в хладилника за два-три часа да се стегне, и непосредствено преди сервиране се намазва с майонеза и се украсява с каквото ви скимне, аз слагам шпроти и краставички.
Твърде добре върви с ароматна водка, например кориандрова, , перцовка или люта ловджийска.
Ако искате рецепта за гореспоменатите водки, ще ви обадя