Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 24 март 2014, 22:56 ч.

мнения за TEFAL ACTIFRY

  • 13 430
  • 18
  •   1
Отговори
  • Мнения: 511
Момичета съвсем се обърках вече с този уред. Моля помогнете малко, като гледам има поне 4-5 модела за фритюрник с 1 лъжичка мазнина.  Rolling Eyes Моля който има някой от тези видове да даде мнение и точния модел на неговия.  Hug
Благодаря предварително.   bouquet

# 1
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 14 516
Момичета съвсем се обърках вече с този уред. Моля помогнете малко, като гледам има поне 4-5 модела за фритюрник с 1 лъжичка мазнина.  Rolling Eyes Моля който има някой от тези видове да даде мнение и точния модел на неговия.  Hug
Благодаря предварително.   bouquet

на модел пише Serie D01



ползвам го основно за задушаване.
стават и пържени картофки от замразените бланширани.
позната успява да пържи кюфтенца в него. на мен не ми се получава, но то е защото не обичам да слагам много брашно.
последно се оказа че шведските кюфтенца от ЛИДЛ стават за пържене в него.

тук има много коментари http://www.reviewcentre.com/reviews178984.html

да допълня, нашият е от три години някъде, но се ползва рядко. за сега е здрав  Hug

# 2
  • Бургас
  • Мнения: 2 246
аз имам Филипс Актифрай, няма лъжички за мазнина, просто преди да сложиш продуктите, ги овалваш в малко в олио или зехтин, ползвам основно за картофи, плюсовете са че слагаш малко мазнина в сравнение с обикновеното пържене и за около 15-20 мин. може да направиш наведнъж няколко порции, вкусът е малко между пържени и печени, но ние ги харесваме, защото не са мазни, а и стават бързо и без много цапане, ползвала съм и за пилешко месо, горе-долу става като печено във фурна, за манджи и други неща не става, защото уредът си е фритюрник, всичко се слага в една голяма мрежеста цедка, това е основното, цената е 360 лева, при нас си заслужава, защото детето много обича картофи и правим поне веднъж седмично

# 3
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 118
имам Тефала от  няколко години, за бланширани картофи става. Обикновените се готвят за повече време и нещо не успявам да улуча сорта, почти не правя. Дробчета, сърца с лук се получават добре  и сравнително бързо. Гъби с масло също ни харесват. Кюфтенцата също добре стават, от мляно месо с малко кашкавал на малки топчета.

# 4
  • Бургас
  • Мнения: 2 246
друг плюс е, че уредът лесно и рядко се почиства

# 5
  • Бургас
  • Мнения: 2 246

аз ползвам обикновени картофи, не бланширани, на половин кило слагам около лъжица зехтин

# 6
  • Мнения: 511
Благодаря момичета!  Hug Ще се радвам да изкажете още мнения. Гледах че стар модел в Кауфланд е на 200 лв и се чудих каква е разликата между тези от 200 и тези от 400лв , оказа се че единственото което имат по-новите е една гума която се слага за да не падат продуктите извън кошницата, но пък 200 лв отгоре само за една гума малко ми идва в повече.   bouquet

# 7
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 14 516
 Thinking за каква "мрежеста цедка" и "кошница" пишете?

# 8
  • Бургас
  • Мнения: 2 246
говоря за фритюрник Филипс Актифрай, при него тази средната част е мрежеста като цедка

# 9
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 14 516
 Peace останах с впечатление, че пита за тефал актифрай  Peace

# 10
  • Мнения: 633
Значи аз с две думи разбирам , че няма нищо общо с рекламата - така ли? Казвате, че стават само бланширани картофки  и не става със сурови  newsm78, че то тогава за какво ще ми е  Crossing Arms А пробвали ли сте крилца, тиквички, пилешки хапки ?

# 11
  • Мнения: 511
Значи аз с две думи разбирам , че няма нищо общо с рекламата - така ли? Казвате, че стават само бланширани картофки  и не става със сурови  newsm78, че то тогава за какво ще ми е  Crossing Arms А пробвали ли сте крилца, тиквички, пилешки хапки ?
I az tova se zachudih, shtoto ako naistina ne stavat surovi neshta za kakvo shte ni e

# 12
  • Бургас
  • Мнения: 2 246
в моя Филипс Актифрай правя само сурови картофи, бланширани никога не съм ползвала, пробвах също пил. крилца, станаха като печени във фурна, понеже се "пържи" с малко мазнина всичко става на вкус по-скоро като печено, отколкото пържено, аз ползвам основно за картофки, добре, че детето ги харесва и правим всяка седмица

# 13
  • Мнения: 511
в моя Филипс Актифрай правя само сурови картофи, бланширани никога не съм ползвала, пробвах също пил. крилца, станаха като печени във фурна, понеже се "пържи" с малко мазнина всичко става на вкус по-скоро като печено, отколкото пържено, аз ползвам основно за картофки, добре, че детето ги харесва и правим всяка седмица
Izvinete ne latinicata, no da popitam drugi zelenchuci pravili li ste? Men v magazina mi kazaha che ako kartofite sa po debeli ot 6 mm ne se pytjeli a stavali kato vareni, ta da popitam vqrno li e?

# 14
  • Бургас
  • Мнения: 2 246
смятам да пробвам тиквички, ама още не съм се наканила, това за по-големите картофи е вярно, стават варено-печени, малките са по-добре, но наистина вкусът не е съвсем като пържен, повече отива на печен, на като са на по-малки парчета и с повечко мазнина оваляни са вкусни

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт