Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 15 окт. 2004, 23:25 ч.

Предложения

 • 2 459
 • 34
 •   1
Отговори
 • Мнения: 4 606
Тъй като имаме принципното съгласие на Мамма да се направи нов форум, бих искала да ви помоля да направим следното:
Трябва ни описание за двата форума:За проблемно забременяване и искам да забременея. идеята е тези описания да бъдат максимално точни, защото разбирате, че двата форума имат допирни точки, а идеята е всичко да е  максимално лесно за потребителите да определят в кой форум биха искали да пишат и какво.

Осве това ще трябва да се направи избор на модератори за двата форума,като съдейки по анкетата тук ще са по двама за форум.
Благодаря!

Моля ви не превръщайте и тази тема в бойно поле.

# 1
 • Мнения: 4 068
Ва аз мисля,че описанието на Искам да забременея в момента е подходящо за бъдещия форум Проблемно забременяване.
Въпроса е да се измисли ново описание на сегашния форум.
А за модератор на Проблемно забременяване незнам кой да предложа.Мисля,че е най-добре е единия модератор да си е Таня.Дано е съгласна разбира се.
Ами това е от мен засега.Ако се сетя още нещо ще пиша.

# 2
 • Мнения: 4 606
И аз това си мисля за описанието и за Таничка, защото тя създаде този форум, а си мисля, че идеята и е била за форума като за Проблемно забременяване

# 3
 • Мнения: 4 399
Ще се самоцитирам, не защото това което съм написала е толкова умно, а защото току що го написах в темата за създаване на новия форум, но то по същество е за тази тема:

Границите между форумите според мен са съвсем ясни. Проблемно е забременяването когато го Чувствам като проблем. За това нито е нужно да има диагноза нито определен 'стаж' в бебеправенето. Има момиЧета които имат проблеми още преди да са запоЧнали и такива които опитват по няколко години но не го Чувстват като проблем. Е, на всеки трябва да му е ясно Че как да си измеря температурата не е проблем. Не е проблем и нетърпението Че след 2 месеца опити още не съм бременна. Самото име 'ПРОБЛЕМНО' е отблъскващо и казва съвсем достатъЧно.

Това е основното според мен което трябва да се каже по един или друг наЧин и в дефиницията.

За модератори мисля Че още не можем да говорим с имена докато момиЧетата не са се определили кой къде ще пише. Искам обаЧе да отбележа Че МОДЕРАТОР не е титла, така както много хора го възприемат. Това е просто Човекът който администрира форума. Моля модераторите да не се обиждат от това определение, то не е израз на неуважение.
Това което съм виждала в други форуми е Че модератори не се избират, а се събират кандидатури. Ами аз предлагам и тук, който смята Че има възможност да върши тая работа, нека си каже. И без излишна скромност. Работата на модераторатора  изисква време и редовно посещаване на форумите, така Че нека всеки да прецени за себе си може ли да поеме тези отговорности и да си каже без притеснения. Най-важното е модераторът да работи за форума с желание, а не защото се Чувства натоварен от нас с този ангажимент. Съмнявам се Че повеЧе от 2 души ще изявят желание за всеки от форумите, но в слуЧай Че имаме толкова много кандидати можем да гласуваме.

# 4
 • Мнения: 4 606
Цитат на: Vjara


Границите между форумите според мен са съвсем ясни. Проблемно е забременяването когато го Чувствам като проблем. За това нито е нужно да има диагноза нито определен 'стаж' в бебеправенето. Има момиЧета които имат проблеми още преди да са запоЧнали и такива които опитват по няколко години но не го Чувстват като проблем. Е, на всеки трябва да му е ясно Че как да си измеря температурата не е проблем. Не е проблем и нетърпението Че след 2 месеца опити още не съм бременна. Самото име 'ПРОБЛЕМНО' е отблъскващо и казва съвсем достатъЧно.

Това е добре да го има като обяснение вътре в самия форум, или да го редуцираме, защото е твърде дълго като описание, иначе казва всичко.

# 5
 • София
 • Мнения: 5 783
Само на допълня мнението на Vjara
Цитат
Работата на модераторатора изисква време и редовно посещаване на форумите, така Че нека всеки да прецени за себе си може ли да поеме тези отговорности и да си каже без притеснения. Най-важното е модераторът да работи за форума с желание, а не защото се Чувства натоварен от нас с този ангажимент.


Наистина това е много важно и е добре хората, които имат желание и възможност да предложат кандидатурите си, но според мен все пак е добре да има и възможност за избор.
Не става въпрос само за конкретния случай, а по принцип - някои може да имат голямо желание, но да нямат одобрението на посетителите... при всички положения си мисля, дори и да няма избори, то поне да има гласуване за одобрение на предложените кандидатури. Така, струва ми се, че и самите модератори ще са по-спокойни след като са получили одобрението на пишещите във форума.
А това, че "модератор" не е титла, а носи куп отговорности - за съжаление малко хора го разбират.

# 6
 • Мнения: 7 718
Аз предлагам за модератори на "Проблемно забременяване" Таня и Ва-ва. Няма да се обосновавам.

За "Искам да забременея" предлагам:
Ренци - защото е широко скроена душа
Мама от Финландия - защото милее за форума, умее да утешава, разтоварва с чувството си за хумор, развеселява с писанията си, ще има свободно време /разбирам, че ще ползва болнични/.

# 7
 • София
 • Мнения: 5 783
Мони също е подходяща кандидатура за модератор на "искам да забременея" и доколкото знам - има възможност и желание за това.
Ренци, МОФ, Таня, wa_wa, Мони - всички момичета са прекрасни според мен и стига да имат желание - ще са добри модератори на двата форума.

# 8
 • Мнения: 7 718
Аз лично нямам никакви претенции за модераторите, важното е да имат възможност и желание за това.
Та с извинение, ама Мони нищо не ми говори.

# 9
 • Мнения: 4 068
Да си кажа и аз.
Тъй като аз всъщност съм от най-проблемно забременяващите май/за съжаление е така/ не зная дали съм подходяща за модератор на форума Искам да забременея.
Иначе честно казано съм много трогната от думите ти Лали.Благодаря ти.
Колкото до форума Проблемно забременяване мисля,че Таня и Ва са ная-подходящите модератори,защото си разбират от работата.Но ако някоя от тях се откаже все пак за мен ще бъде чест да модерирам този форум.Искренно се надявам да не се откажат обаче.

Мамма много благодаря и на теб за разбирането и отзивчивостта,а също така и за милите думи.

# 10
 • Мнения: 4 068
Забравих да кажа,че дори и да не съм модератор на който и да е форум аз пак ще сам насреща когато има нужда от мен.
За мен е привилегия да мога да помогна когато има нужда от това и когато имам възможност.

# 11
 • Мнения: 7 718
На мен някак си ми се искаше да има мост между двата форума.Затова предложих Ренци - няма по-подходящ човек от нея  за "Искам да забременея"- спокойна, уравновесена, търпелива, добра, благородна.
Но пък се иска и голяма вътрешна сила точно ти, едно от най-проблемните момичета да поемеш този форум.
Така, че повече няма да настоявам.

# 12
 • Мнения: 4 068
Лали,мале направо ме разплака с тези думи.
Ако питаш мъж ми сигурно ще ти каже,че не ме познаваш и затова така говориш. Wink
Иначе на мен сила не ми липсва.Нямам нищо против да съм модератор на този форум.Но мисля все пак,че е най-подходящо модератор да си е някое от другите момичета.Така е най-правилно и справедливо.
Колкото до моста между форумите......аз си мисля,че не се налага да се създава такъв.Той просто ще си съществува.Аз не смятам да преставам да пиша и в Искам да забременея,защото смятам че все още има с какво да помогна.Ще спра само ако ме изгоните де. Laughing
Уф,много кофти стана така.
Аз обаче предлагам все пак да изчакаме и да видим какво ще кажат и другите.Тъй като сега е уикенд доста хоря нямат достъп до интернет пък трябва да се чуе и тяхното мнение.
Та нека изчакаме до понеделник и тогава вече да се решават нещата.

пп.Пак се отнесох ама ще ме прощавате. Wink

# 13
Цитат на: Lali
Та с извинение, ама Мони нищо не ми говори.


Аз съм Embarassed
От много скоро съм в този форум. Имам и време, и желание да помогна, а и мъничко опит с модериране, затова реших да се обадя и да предложа помощта си.
Не ме познавате, затова няма да ми е кофти, ако не ме сложите в анкетата.
Всички сте много мили, приехте ме без да ме познавате и ми е много приятно да влизам тук всеки ден. Чудесни сте, момичета!

# 14
 • Мнения: 4 606
За съжаление искам да кажа, че можехме да предотвратим това разделение на форумите и да не ставаме тема номер едно за момента и да четем нападки и обиди.
Не знам дали тук му е мястото, но трябва да кажа(не по повод нападките на госта), че ми е много тъжно и на мен да се раделя форума, защото колкото и да не вярвате на мен лично не ми е тъжно, че някоя от вас е успяла,а  ми е тъжно за самата мен. Ние с проблемите (поради това, че четем много) сме понякога полезни, понякога ви изкарваме акъла с нашите си мисли и предположение, коеото е не до там полезно за всички, защото отколкото и време да оптивате съм сигурна, че всеки месец тече по схема:цикъл, бебеправене, трепетно очкаване и за съжаление понякога разочарование.
Никоя от нас не  се е подигравала на това, защото и ние сме започнали по този начаин, преди някаква сигнална лампичка да не е замигала, че нещо има.
Ние можем д апредложим опити и успокоение, а единственото, което искахме е разбиране от ваша страна и поне малко да се опитвате да зачитате нашите чувства и вълнения, това беше и целта на няколкото постинга, които пуснах.
Не ми стана ясно защо някои не ги разбраха, защо се ободиха и защо думите ми се преиначаиха по този начин.
Моля, не те чете този постинг по този начин, четете го не обидено, а се опитайте да видите нещата през нашите очи, само сега, защото на никого не пожелавам повече да чете през нашите очи, защото е болно, тъжно и отчаяно и самообвинаващо.

Общи условия

Активация на акаунт