Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 27 фев. 2006, 15:34 ч.

Бисквитена торта с крем от препечен хляб

  • 3 487
  • 3
  •   1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 655
До "Весела 77"
Какъв е този крем бе Веси? Пусни ни рецептата и ние да го пробваме......моля те

# 1
  • ново
  • Мнения: 1 394
Извинявай, чак сега видях темата Grinning

Крема се приготвя така:
Препичат се в тостера филийките на 1/2 хляб, след като истине, се накисва във вода. Като се отмекне хляба, се изтисква хубаво и се слага в дълбока купа. Прибавя се 1 маргарин (аз слагам по-малко, около 3/4), 1 ч.ч пудра захар, малко смлени орехи на око, ванилия. Разбива се с миксер, докато стане гладък крем.
Ами в общи линии е това, ако имаш още въпроси - питай  bouquet

# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 655
Мерси Веси,
Доста хора те питаха за този крем в 1 друга тема:"Какво готвихте вчера..." май-беше, но ти така и не се показа пак. Та за това пуснах темата отделно. Мога ли да заместя маргарина с масло???/Преди 2 години бях при д-р Емилова и тя ми каза да не ям повече маргарин, защото е силно канцерогенен заради Е330/
Та за това те питам.....

# 3
  • ново
  • Мнения: 1 394
Едва ли ще е проблем да го заместиш, само че предварително трябва да оставиш маслото да се отмекне, за да може да се разбие гладко  chef

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт