Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 12
Здравейте,

Може ли да споделите пресни впечатления от ясла "Детство мое" в Стрелбище и "Цветенце" в Борово? Мненията, които откривам се броят на пръсти и са старички. Благодаря!   bouquet

# 1
  • Мнения: 1
Здравейте,
малко позакъснял отговор, но все пак се надявам да предпазя и други мами от това недоразумение наречено "Детство мое".
Започвам с обещанията им, че всичко ще е наред, какви са професионалисти и как трябва да се доверим и колко са щастливи децата при тях и някак си между другото измънкват, че пари няма да върнат като е болно детето.
За тяхно нещастие въпреки, че сина ми беше много малък, можеше да говори и разказваше всичко след като се прибере в къщи. Първоначално ходи три дни и се прибра с кашлица. Когато ги попитах какво става, никой не знаеше. После лекувахме съмнителен ларингит 2 седмици, ходи 2 дни и пак се прибра със същото. В последствие се оказа, че за тази ясла това е нормално и децата са с такива симптоми систематично.
И най-важното след като ходи кратко и с нежелание на яслата, и след като го разпитвахме в къщи каза, че е плакал за мама много и едната леля му е давала кекс да не реве, а другата го е заключвала сам в спалнята за да не реве при тях. Забравих да пиша, че сина ми е жизнерадостно и общително дете и никога не е имал проблеми с контакти и общуване от какъвто и да е вид. След сумарно 5 дни за месец и половина, той беше в стрес, не искаше да излиза навън и да си играе с неговите приятелчета и вечер се будеше с писъци.
В заключение - ясла със стресирани деца, лъжещ персонал ( цитат - детето ви спи по 2 часа, а колежката и казва днес спа 20 минути), без контрол на входа за болести, омърляни деца.

Общи условия

Активация на акаунт