Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 1

Daniela Ivanova ВАЖНО....ВАЖНО...ХОРА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЯСНОВИДЦИ И ТЪЙ ПОДОБНИ.НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГАТЕ ОТ СЪДБАТА СИ....!!!!
Скандал! Обвиняват топ ясновидката Ивелина Христова в шарлатанство (видео)

https://youtu.be/tZuCsnJy1SY"Топ ясновидката Ивелина Христова се оказа шарлатанка", каза пред ПИК представителка на фирма, работила с горепосочената.
След като във фирмата разбират, че за всеки въпрос, изпратен от потребител, тя взима по 2,40 лв., а същевременно не тя, а наети от нея оператори отговарят на съобщенията, решават да прекратят договора си с нея.
"Подобно сътрудничество срива реномето ни, а все пак за нас клиентът и доброто име са на първо място", коментират те.
На вниманието на агенция ПИК беше предоставено видео, в което хора изпращат въпросите си на предоставените за връзка с ясновидката номера и съответно получават нелепи отговори от Христова.
"Експериментът ясно показва как работи врачката Ивелина Христова и как подвежда хората да й изпращат SMS-и", твърдят нейните доскорошни партньори.
Ясновидката предсказва на мъж, че ще забременее до 2 години и половина, а на висшист, че ще бъде приет следващата година в гимназия.
"Това е просто безумие! Има хора, които действително вярват на тази жена, а ние сме засичали как на различни въпроси изпраща едни и същи отговори. Не искаме да имаме нищо общо с нея", разказват от фирмата, с която Ивелина Христова си е сътрудничила.
След прекратяването на договора с фирмата, Ивелина Христова предявява претенции към номера, който й е бил даден за кратки съобщения, а именно 19 19 01. Той обаче вече няма как да й бъде предоставен.
От фирмата подчертават, че към този момент номерът е даден на хора, развиващи сходна дейност, но те по никакъв начин не са обвързани и нямат нищо общо с Ивелина Христова.

# 31
 • Мнения: 257
Най ужасното е, че повечето от тях се намесват в живота на хората и дори вземат решения вместо тях. Гнусно е.

# 32
 • Мнения: 34
Никой няма да влезе в живота ти ако не го пуснеш, капиш.

# 33
 • Мнения: 257
Когато човек е стигнал до тях, явно е готов и дявола да пусне, като последна надежда.

# 34
 • Мнения: 34
Защото очаква друг да му реши проблемите, а не сам да го направи.
И се почва едно велико търсене на чудотворци и чудеса, логично е да се запитам защо ги плюете и недоволствате от тях.

# 35
 • Мнения: 4 781
По-добре да беше споделила проблемите си тук в някой пдфорум. Със сигурност щеше да получиш адекватни съвети, каквито тв врачките няма да ти дадат. Те си плащат, за да са в тези предавания. Телевизията печели от тях. От какъв зор да ги спират?

# 36
 • Мнения: 257
А да ги хвалим ли?

# 37
 • Мнения: 145
Наистина, когато стигнеш до някакъв кръстопът и не знаеш, как да постъпиш, търсиш някой поне да ти каже, какво ще стане, за да не се тормозиш уж напразно! Аз, например, се разделих с един мъж, не сме живели заедно, но бяхме във връзка 7 години! Никога не съм допускала, че той може да ме остави! А той го е направил изведнъж и необратимо! Аз го търсех, но той не ми е отговарял. било ми е много самотно, по цял ден лежах и плаках! Давах по врачките много пари, непрекъснато бях в контакта с тях! Едната уж се е опитвала да ми го върне с магия! Платих 300 лв за това. Почти всичките са казали, че той ще ми се обади след време и отношенията ще потръгнат! Цялата година живях в надежда! Тази надежда ми е помогнала да оцелея. Та, ако не са тези врачки с лъжите си, че ще го върнат, че той ще ми се обади - може би, да съм превъртяла.

# 38
 • Мнения: 257
И след тази година фалшива надежда не се ли върна отново в реалноста. Не можеше ли по бързо да излезеш от отношенията без врачките.

# 39
 • Мнения: 145
И след тази година фалшива надежда не се ли върна отново в реалноста. Не можеше ли по бързо да излезеш от отношенията без врачките.
Всичко е лъжа! Няма никакви ясновидки, не съществуват!

# 40
 • Мнения: 822
Дора от ФЕН ТВ на импулсен телефон с 2.40 лв на мин нищичко не познава горката, ама си няма на идея, за какво я питаш! Отговаря глупости и подвежда! Казала ми е да се обадя на мъжа от миналото ми, че той ме обича и чака! Аз не мога да го забравя и съм я питала точно за него. Тя ми е казала, че той ще започне отново връзка с мен....Аз съм му се обадила, той ме е пратил по дяволите....

# 41
 • Мнения: 209
Дора от ФЕН ТВ на импулсен телефон с 2.40 лв на мин нищичко не познава горката, ама си няма на идея, за какво я питаш! Отговаря глупости и подвежда! Казала ми е да се обадя на мъжа от миналото ми, че той ме обича и чака! Аз не мога да го забравя и съм я питала точно за него. Тя ми е казала, че той ще започне отново връзка с мен....Аз съм му се обадила, той ме е пратил по дяволите....
Това по телевизията е чист театър за набиране на клиенти, които да им се обаждат по телефоните.

# 42
 • Мнения: 443
Ирина, ти пък си намерила на кой да се обадиш.. Снощи изгледах цялото предаване на феномените и толкова ме издразни тази Дора, че направо ми дойде да заблъскам телевизора. Не стига, че е пълна шарлатанка ами и се държи супер арогантно с хората, навикваше ги през цялото време. Стана ми жал, че толкова много хора се излъгаха да се обадят... да не коментирам, че май си беше забравила слуховия апарат и сама си се дразнеше, че не може да чуе какво й се говори, затова така си го изкарваше на хората. Много нагла, арогантна, дори не може да лъже, на всеки казва едно и също. Даже не си прави труда да подпитва, директно прекъсва и почва да бълва глупости за какви ли не измислени ритуали. Маг Демир и той е голям шарлатанин, ама знае как да подпитва и да налучка проблема, и доста убедително говори, не се учудвам, че му се връзват да звънят Laughing Но тази Дора е направо за разстрел #2gunfire #2gunfire
Аз доскоро нямах телевизор, та само бях чувала за тия "феномени" от темите, но миналата седмица попаднах на тях и ми беше много смешно да ги гледам, но снощи страшно се изнервих..
Не се лъжете да им звъните!

# 43
 • Мнения: 822
Преди час звънях на импулсен тел. 090363062 на Мариян. Той има още един импулсен 090363070! Изкарва човечецът пари лежейки на леглото! Просто изучавам материята за ясновидство! Нищо той не познава! Говори на вересия! Защо не ги наказват с глоби и прочее! При соца не е била тази мафия!

# 44
 • Мнения: 443
Според мен всички от импулсните телефони са шарлатани и нямат никаква дарба. Тези, които се саморекламират или слагат някакви космически такси от по 30-40лв - същата работа. Има и такива, които взимат колкото им оставиш, аз на тях бих се доверила.

Общи условия

Активация на акаунт