Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 4 669
Искам да попитам някой ползвал ли е такава - http://www.pakostnik.com/pics/5787827404.jpg
и дали е добър вариант , защото съм се навила да купувам . Обикновените проходилки не ги одобрявам , но такъв вариант ми допада . Моля , кажете какво ви е мнението ?

# 1
# 2
 • Мнения: 4 669
Фукла , много ти благодаря . Изчетох темите , но пак не мога да реша , доста противоречиви са мненията . Май тези играчки харесват повече на майките , децата като че ли не се впечатляват особено . Но все пак ако има някой , който я ползва вече известно време , моля да каже заслужава ли си ?

# 3
 • Мнения: 10 737
Не сме ползвали такава играчка за прохождане, а само проходилка и не мога да ти отговоря на въпроса.Но аз се чудя newsm78 като го сложа детето там то как ще ходи назад и настрани? Не е ли по-удобно да си проходи с проходилка?С тази играчка трябва да си постоянно след него.Не съм чела темите, които е изпратила Фуклата, може би там ще намеря отговор на въпросите .
Ако на теб ти харесва вземи я, детето едва ли ще ти каже мнението си.

# 4
 • Мнения: 5 169
Ние имаме подобна играчка и да ти кажа, и моето мнение е противоречиво. От една страна е забавна и от време на време дъщеря ми си играе с нея. От друга обаче, ако детето не ходи сравнително стабилно, не е много удачна (поне нашата), защото дъщеря ми се облягаше на нея и със скоростта на светлината се изстрелваше в другия край на стаята. За прохождане нашата играчка категорично не става, но става и на камионче, та сега се вози на нея и се забавлява, но сега ако пак трябваше да дам 120 или колкото там струваше лева, не бих ги дала. Проходилката ми беше доста по удобна.

# 5
 • Мнения: 4 669
Ами да Ви кажа , мъжът ми също смята , че не е добър вариант , защото много лесно може да падне детето и трябва все да го придържаш , а то при това положение , какъв е смисълът . Това със "скоростното изстрелване " също ме притеснява . А пък и като проходи детето се съмнявам , че ще му се бута тази играчка.

# 6
 • Мнения: 1 172
Не сме ползвали такава, имахме за проходилка, която ползва много кратко - в края на 1вата седмица вече знаеше как да излиза от нея. Ако имаш достатъчно място вкъщи, остави детето само да се движи като се подпира по шкафове, дивани, табуретки ... Този ефект с бутането, можеш да го постигнеш ако имате стабилна табуретка на колелца - синът ми много се кефеше да бута всички дребни мебели на колелца - столчета, табуретки.

# 7
 • Мнения: 987
ние ползвахме такава " буталка" . много сьм доволна. тази 4аст , която се разтваря е доста тежка и няма никаква опасност детето да падне или да се обьрне , ако се облегне на дрьжката. освен това забелязвам , 4е сега си играе доста пове4е с нея , отколкото преди. племанникьт ми , който е по4ти на 2 , като дойде пьк изобщо не я оставя - много и се кефи и си играе с нея.
моя сьвет е , ако имаш вьзможност вземи си . няма да сьжаляваш.
има сьщо такива на ФИЩЕР ПРАЙС с "бонжур" - като кола са , след като детето проходи , "кра4етата" и се затварят и става на коли4ка , която се движи избутвайки я с кра4ета. дето се казва 2в1.

# 8
 • Мнения: 1 547
Няма еднозначен отговор. Ние имаме тази тази
и синът ми все още много си играе с нея. Ако имате достатъчно място и възможност, мисля, че си струва. Преди я буташе като се подпираше на нея, сега повече я ползва като кола. Освен това има смешни песнички, които се задействат при движение или като натиска носа, а има и 4 топки, които вкарва в баскетболния кош. Доволна съм, струва си парите.  Wink

# 9
 • София-Лагера
 • Мнения: 2 545
И ние имаме такава игра4ка и бебо играе доста с нея.Свири ,пее, малкия се опитва да пуска топките.В Пакостник е най на сметка.
bouquet:

# 10
 • Sofia
 • Мнения: 36
Íÿìà åäíîçíà÷åí îòãîâîð. Íèå èìàìå òàçè òàçè
è ñèíúò ìè âñå îùå ìíîãî ñè èãðàå ñ íåÿ. Àêî èìàòå äîñòàòú÷íî ìÿñòî è âúçìîæíîñò, ìèñëÿ, ÷å ñè ñòðóâà. Ïðåäè ÿ áóòàøå êàòî ñå ïîäïèðàøå íà íåÿ, ñåãà ïîâå÷å ÿ ïîëçâà êàòî êîëà. Îñâåí òîâà èìà ñìåøíè ïåñíè÷êè, êîèòî ñå çàäåéñòâàò ïðè äâèæåíèå èëè êàòî íàòèñêà íîñà, à èìà è 4 òîïêè, êîèòî âêàðâà â áàñêåòáîëíèÿ êîø. Äîâîëíà ñúì, ñòðóâà ñè ïàðèòå. Wink
Ние имаме същата и е пълен провал.Точно след месец тичах да му купя нормално камионче.А като си помисля за разликата в цената...Въпросната проходилка,трансформираща се в неудобно камионче без облегалка струваше 125лв.!

# 11
 • Sofia
 • Мнения: 36
Нещо май съм оплела работата с цитата.Имах предвид модела на Смърфиета този с топките и пеещият нос.

# 12
 • sofia
 • Мнения: 3 565
Аз само искам да кажа,че децата не могат да се ориентират какво точно се прави,на къде се бута и като стигне стената се ядосва,че не може да върве
За обръщането на зад си е истина
Ние имахме и я ползвахме само за музика

# 13
 • Мнения: 2 768
С подобна играчка моята дъщеря проходи, но в "последната" фаза на прохождането. Вече беше направила първите плахи крачки и с тази играчка за бутане се отпусна и тръгна да върви сама съвсем спокойно. Ако ще я ползваш за по-нестабилно бебе няма да ти свърши работа.
Като цяло съм ЗА, много е интересна, все още я бутаме.

# 14
 • Sofia
 • Мнения: 608
Имаме същата играчка на Фишер Прайз като на Смърфиета. Яна започна да я ползва по-активно, когато стана на 10 месеца. В началото имаше проблем с местенето на краката - не успяваше да насмогне и често падаше на колена. Постепено обаче се научи как става номера и я ползваше с кеф. Пускаше си музиката, а наскоро започна да пуска топчетата в коша. Освен това се изхитри и като стигне до стената, се прехвърля от другата страна на играчката и я бута наобратно. От 3-4 дена, обаче не иска да я погледне - иска някой да я води за ръка и това си е... Надявам се след време да я ползваме като камионче.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт