Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 23 март 2006, 11:14 ч.
  • Преглеждания  662  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Плевен
  • Мнения: 262
Докато бях в чужбинско се научих да правя кузунаци и те бяха доста вкусни.
Миналата година, като се прибрахме, реших да се пробвам, нещо не се получиха. Май брашното ми беше лошо.
Сега, като идва Великден, реших да се пробвам пак.
Кажете ми вие какво брашно използвате и каква мая!
Благодаря!

Последна редакция: чт, 23 мар 2006, 11:37 от aterg

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 1 656
Има брашно тип 400(изключително бяло),което взимам за питки,козунаци и т.н и стават просто невероятни. Peace
Козунак правя с прясна мая(турска) Simple Smile

# 2
  • Abu Dhabi
  • Мнения: 8 159
мда, и брашното се пресява, ако не те мързи - два пъти.

# 3
  • Плевен
  • Мнения: 262
мда, и брашното се пресява, ако не те мързи - два пъти.

Не ме мързи. За да блесна съм готова на всичко. Че как съм се хвалила са тези кузунаци.... Ама за резил станах Embarassed

# 4
  • София
  • Мнения: 380
За козунаците използвам универсалното брашно на Ола /в синя опаковка/ и сухата мая на Dr. Oetker. До сега винаги са ми ставали чудесни. По магазините от няколко години, преди Великден пускат брашно за козунаци, но дали е добро... newsm78

# 5
  • Мнения: 371
  А аз съм доволна от брашното на СофияМел за козунаци.

# 6
  • София
  • Мнения: 3 068
купувам най-обикновено брашно, но и аз го пресявам... мая - жива, турска. купувам я от Рамстор.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт