Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 23 март 2006, 15:37 ч.
  • Преглеждания  5 022  Мнения  24  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 7 295
може ли да се пържат мекиците във фритюрник

Реклама
# 1
  • Мнения: 1 349
Даже се препоръчва, понеже във фритюрника се контролира температурата на мазнината  Peace

# 2
  • Севлиево
  • Мнения: 1 650
Ние само във фритюрника ги пържим
кой ще виси пред тигана иначе  Laughing

# 3
  • София
  • Мнения: 3 537
Ми аз във фритюрник ги пържа по принцип,по бързо става и не поемат толкова мазнина както в тигана.

# 4
  • София
  • Мнения: 369
И аз препоръчвам пърженето във фритюрник  Peace -от няколко години само там ги пържа!

# 5
  • Мнения: 386
Даже се препоръчва, понеже във фритюрника се контролира температурата на мазнината  Peace
Добре де в този фритюрник само мекици ли трябва да се пържат?

# 6
  • Севлиево
  • Мнения: 1 650
Абсолютно всичко пържим в него. Само че да не се смесват миризмите и да се поемат от различните продукти преди да започнеш да пържиш сложи резен-две ябълка. Гарантирано не остават миризми.

# 7
  • Мнения: 398
Незнам дали може,но се питам къде отива брашното,което пада от мекицата.Може да е мъничко,но пада.

Аз нямам фриктюрник защото не ползвам пържено олио втори път.
Пържа мекици само в тиган и след това хвърлям олиото.

# 8
  • София
  • Мнения: 369
Незнам дали може,но се питам къде отива брашното,което пада от мекицата.Може да е мъничко,но пада.

Аз нямам фриктюрник защото не ползвам пържено олио втори път.
Пържа мекици само в тиган и след това хвърлям олиото.


Аз ползвам фритюрна мазнина- тя е за многократно използване.А мекичките на намазнен плот разточвам и режа и  не съм забелязала при смяна на мазнината да има остатъци от брашно  Wink

# 9
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 782
Ама не ви ли стават много мазни мекиците, пържени във фритюрника?
Щот на мен ДА ooooh!

А резените ябълка вътре във мазнината ли, майчето? Ми то те така ще я скапят.  Tired

# 10
  • Мнения: 1 349
Даже се препоръчва, понеже във фритюрника се контролира температурата на мазнината  Peace
Добре де в този фритюрник само мекици ли трябва да се пържат?
Не бе, мила, що така реши  newsm78
А на мен никога не ми стават мазни, пържа на 170 С и няма оплаквания. По принцип за да не поема много мазнина тестото, в него се капва ракия.

# 11
  • София
  • Мнения: 2 332
Пържа ги в тиган - нещо идеята за пържене във фритюрник не ми допада - както Шани е написала ми се струва, че ще станат много мазни.

# 12
  • Севлиево
  • Мнения: 1 650
Ама не ви ли стават много мазни мекиците, пържени във фритюрника?
Щот на мен ДА ooooh!

А резените ябълка вътре във мазнината ли, майчето? Ми то те така ще я скапят.  Tired

Шани, целта на ябълката е да поеме миризмите. Слага се, когато олоиото е загряли и седят там две-три минутки, вадиш и ги хвърлш, защото мисията им по обезмирисяване е приключила Laughing

# 13
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 782
А резените ябълка вътре във мазнината ли, майчето? Ми то те така ще я скапят.  Tired
защото мисията им по обезмирисяване е приключила Laughing

... както и мислията по разводняването на мазнината. Айде и без такива "малки тайни"  Stop

# 14
  • Пловдив
  • Мнения: 1 490
мекици пържа само в тиган.Фритюрника използвам само за картофи.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт