Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 846
има ли мами които са постъпвали в майчин дом софия няколко дена преди плановото секцио? искам да ви попитам освен обменната карта и направл. за хоспитализация какво друго искаха от вас, особено ако сте били с избор на конкретен лекар.
а кръвни изследвания кога ги правихте в отделението или по рано преди постъпването? в поликлиниката при постъпването искаха ли ви спец. бележка от уговореният лекар или просто посочвате патологията?

# 1
  • Мнения: 202
Здравей tusana,декември месец родих планирано секцио в МД София.Ще ти кажа при мен как беше:
Постъпих на 8 декември,минах през кабинета на поликлиниката,носех само обменнта карта и направлението.Имах уговорка с лекар за секциото и той се обади в приемния кабинет да каже в кое отделение да ме качат,бях на 7 етаж в патологията.След ,като в приемния кабинет на поликлиниката ми оформиха документите ми казаха да се кача на 7 етай,отидох там,намерих дежурната акушерка,дадох и листа си и тя ме настани в стая.Съотвено ми се назначи и лекуващ лекар на етажа,който ме прегледа на видеозон и вагинално още първия ден,назначи ми за втория ден изследвания на кръв и урина,изпрати ме също на кардиолог и интернист,те са в поликлиниката  а преглед заради упойката,всичко стан на следващия ден след постъпването ми.Лекарката,която щеще да ми прави секциото  определи дата за 15 декември.Аз от 8 до 15 се водех лежащо болна там,но си тръгвах на обяд и вечер към 21.00 или сутрин към 7.00 се връщах в болницата.Бележка специална не са ми искали,може би защото лекаря се обади и каза,да ме запишат за 7 етаж,там вече той си се уговаря с докторите явно,защото не беше  лекар на същия етаж.
Това е,ако нещо друго те интересува питаймскоро съм била там,имам пресни спомени.
Успех и леко раждане ти желая!!!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт