Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 3 ноем. 2004, 08:52 ч.

Въпросче за сладкишите

  • 533
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 3 479
Здравейте
Имам желание да приготвям здравословни десерти на моето семейство. Мислех си дали ще се получи ако заменя бялото брашно с царевично, а бялата захар с кафява. Някой правил ли е така? Има ли някакви специални рецепти  за сладкиши с тези продукти или просто в нормалните рецепти трябва да заменя брашното и захарта с тях?
В нашето семейство много обичаме да хапваме сладичко, но всички готови сладкиши, които се продават освен нормалните продукти включват и ароматизатори, оцветители и консерванти. Аз така или иначе съм решила си ги приготвям в къщи, но реших ако е възможно да ги направя и по-малко вредни. Децата така или иначе си ги обичат, а и моят мъж не отказва Laughing
Моля ви споделете своя опит и рецепти. Благодаря

# 1
  • Варна
  • Мнения: 1 289
По здравословните идеи имаме призната царица - AFRODITA Wink

# 2
  • plovdiv
  • Мнения: 830
Ами сестра ми прави всичко с пълнозърнесто брашно , ама американско . Т.е. не знам дали тук е с такова качество . Получава се ! Кексове и т.п. , браунис , пайове .
За царевичното мисля ще промени доста вкуса , а и вероятно няма да бухва  ? Експериментирай ......
Ще дам сега една супер лесна рецепта за руло , би трябвало да стане с пълнозърнесто брашно .



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт