Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • Мнения: 6 743
не вдигаш фолиото, не го отваряш. Слагаш вода - вино-бира, течност изобщо - да бъде около 1 пръст в тавата.

# 31
  • Мнения: 1 631
Как се варяха яйца в слоу кукър? Миналата година помня, че ги оставих 3 часа и половина, но ми се губи на бавна или силна степен. Моля, помагайте, че сега слагам да се варят.

# 32
  • Мнения: 45
Само на мен ли изобщо не ми е вкусна храната приготвена в слоу кукър? Освен това ми се струва, че след това храната много бързо се разваля (съхранявана в хладилник разбира се).

# 33
  • Мнения: 1 464
Аз нямам подобнибвпечатления.

Да споделя,че пробвах телешко със зелен боб, стана страхотно! Рецептата е обикновената: месо,боб,червен пипер, лук, морков, домат, сол, зехтин. 8 часа на лоу.

# 34
  • Мнения: 6 743
и аз нямам. Но съм изключила гответено на печено пиле с картофи вътре  Laughing Иначе зависи как ще си го направиш.

# 35
  • Мнения: 23
Здравейте, взех си слоу кукър, но почти всички рецепти, които виждам са за месо :/ Някой има ли препоръки за постни рецепти в кукъра?

# 36
  • Мнения: 1 464
боб, грах, картофи с грах яхния...

# 37
  • Пловдив
  • Мнения: 737
Допълвам прясно зеле, леща, чушки с ориз. Риба също.

# 38
  • Мнения: 1 517
Може ли да споделите как приготвяте супа топчета в слоу кукъра? Всичко ли слагате наведнъж?

Общи условия

Активация на акаунт