Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 3 апр. 2006, 17:10 ч.
  • Преглеждания  5 940  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • sofia
  • Мнения: 3 427
Преди няколко дни опитах при едни приятели и днес купих джоланчето и сега на къде???
Моля ви помагайте какво да сложа на това чудо и как точно да го сготвя и в обикновена или тенджера под налягане?
Мерси за предложенията ще са от полза

Реклама
# 1
  • Мнения: 10 013
Аз сварявам джолана в тенджера под налягане в подсолена вода, изваждам го и го накъсвам на парчета, а кокалите изхвърлям. После във водата, където е врял, пускам на едро нарязан червен лук, картофи на кубчета, морков, глава от целина, черен пипер. Като се сварят, ръся с целина /нарязани листа/, получава се една много ароматна супа.  Grinning

# 2
  • Мнения: 5 828
Аз сварявам джолана в тенджера под налягане в подсолена вода, изваждам го и го накъсвам на парчета, а кокалите изхвърлям. После във водата, където е врял, пускам на едро нарязан червен лук, картофи на кубчета, морков, глава от целина, черен пипер. Като се сварят, ръся с целина /нарязани листа/, получава се една много ароматна супа.  Grinning
И застройка от мляко и яйце.И носи мнооооого счукан чесън.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт