ЕТО И ПРЕДИШНАТА ТЕМА 2
ЕТО И Първоначалната ТЕМА 1
и в двете теми на първа страница са събрани рецептите, споделени от мераклиите
а тук е линка към разясненията ми ЗА ШУНКОВАРИТЕ
Да продължим споделянето за домашните вкуснотии и свободните приказки за мезенца
Позволих си без съгласието му да сложа снимката на Сашо Башо на последната шунка от цяло парче плешка и тука давам линк към нея
За съжаление, разбрах, че повече няма да може да се редактира тази публикация, но за сполучливите попадения ще досаждам на Модератор да редактира и на тази първа страница да излизат линкове към тях ...
Откриването на тази тема съвпада с Новата 2016 год. и пожелавам на всички освен традиционното пожелание за здраве и късмет, все така да сме изобретателни в създаването на домашни деликатеси и все така активни да обменяме опит ...
В предходните теми се вижда какъв напредък има всеки един от нас като прави деликатеса с мерак ...