Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 30 ян. 2016, 11:56 ч.

ПРОЛЕТНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ БАЗАРИ ДБМ - 2016 г.

  • 19 082
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
  • Мнения: 4 382
Страхотен резултат, момичета! Поздравления! bouquet

# 46
  • Бургас
  • Мнения: 3 041
Чудесен резултат! Браво, момичета! bouquet За разлика от нашето тазгодишно бургаско фиаско, благодарение на общината и "щедро" отпуснатото ни място на майната си, където не минава абсолютно никой Close Cry

# 47
  • Пазарджик
  • Мнения: 704
Копирам тук бележката на нашата Гери - изключително емоционална, написана от сърце Heart Eyes

СЛЕДБАЗАРНО...

13-ти Великденски благотворителен базар 22-23 април 2016г.
ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ - ПАЗАРДЖИК

Винаги след благотворителен базар някой от екипа на Движение на българските майки от звеното ни ви запознава с резултатите от него.
Тази година отново се падна на мен нелеката задача да успея да ви предам емоциите от 3-месечната подготовка и двата дни базар.
Това бе 13-ият поред благотворителен базар на звеното ни в Пазарджик.
Той бе различен от всички организирани досега базари.
Освен, че екипът ни се увеличи с нови попълнения, които вляха свежи сили и ни заредиха с ентусиазма си, и по времето на подготовката и на този базар, щъркелът ни посети и вече си имаме нова титулована Мама. Simple Smile
Естествено, никога не сме застраховани, че всичко ще върви наред с подготовката.
Понякога по независещи от нас причини, лични ангажименти, лични тревоги, в някои случаи и дори трагедии, ни възпрепятстват да сме на 100% отдадени. Но за това е ЕКИПЪТ! Защото ние не сме просто жени, които в свободното си време правят “нещо”  в полза на деца лишени от родителски грижи..Ние сме СЕМЕЙСТВО!
Загубите ги изживяваме заедно. Заедно страдаме, но и се подкрепяме.
Както и се радваме заедно на всеки нов живот.

А сега за подготовката.
13-ти базар. Дали фатален? 
Неее...Най-успешният ни базар досега!
 Включително и по-успешен и от коледните ни базари, които са три дни и са съпроводени с концерт.
С всяка година благотворителните акции и инициативи за събиране на средства за нуждаещи се се увеличават. 
Затова и стартирахме тази подготовка по-скептично от друг път.
Но великденските базари на ДБМ са емблемата ни.
Визитните ни картички.
Това е времето, през което пазарджиклии знаят, че на Лазаровден, на Тортата, майките отново ще са с красивите си ръчно изработени сувенири, шарените щандове и усмивките си. Когато създаваме нови контакти, когато успяваме дори да обсъдим нови идеи.
Това е и Мястото, където хората ни търсят със своите идеи, със своята потребност да помогнат..

Благодарим ви, ПАЗАРДЖИК, че за 10-та година вие бяхте с нас, посетихте ни, подкрепихте ни! И то как ни подкрепихте.. Simple Smile
Нямаме все още обяснение как се стигна до този, (дори не сме мечтали за такъв) резултат!
През годините, месец преди базар, започваха да прииждат пощенски пратки, пратки по куриер или по познати, от цялата страна, с кашони!
С последните базари количеството на получените сувенири намалява, но включилите се в базарите ни - напротив. 
Все повече помощници имаме, както споменах от цялата ни страна, дори и зад граница..Все по-майсторски направени изделия ни радват, а по-малкото количество го  отдаваме на вече многобройните благотворителни акции, в които нашите поддръжници се включват, в други градове, в помощ на други нуждаещи се, болни хора и деца. И разбира се, това може само да ни радва.
Горди сме, че познаваме такива хора (някои само он-лайн), които са винаги готови да подадат ръка, независимо кой стои зад поисканата помощ. 
Защото благотворителността, добротворчеството - то няма цвят, няма етнос, няма религия!
Едва ли някога ще успеем да изкажем благодарността си на нашите Майсторки, както ги наричаме. Затова и след всеки базар, споменавайки ги поименно, се опитваме да им отдадем поне малка част от заслуженото внимание и Поклон!
Това са хората, които творят за базарите ни.Чиито красоти и ние от ДБМ, и част от вие, които ме четете, сте поставили на видно място в домовете си. Това е сърцето на базарите ни!Нашите майсторки:
Мария Горанова - винаги си от първите, които пишат, споделят, качват снимки на вече сътвореното..Радваме се, че си с нас!
Вера Калудова и приятели  - снимките от твоите работилнички, които организираш, за да събереш приятелите си и заедно да творите за базарите ни, винаги ни носят много силни емоции!
Соня Найденова - не пишеш, не се обаждаш, но не пропускаш наш базар, а дори не се познаваме Simple Smile
Весела Йорданова - Весе, няма как да ти се отблагодарим. Ангажираш цялото си семейство с нашите базари..Твориш, твориш...и после и дойдеш на базара и си купиш от чуждите красоти!
Антоанета Жечева   - вече имаш сериозен фен-клуб на прекрасните си кукли и се запазват още по снимка Simple Smile
Мария Станилова -  вече години ти не ни забравяш :*
Евгения Мишева - Жени, чакаме с нетърпение всеки път  с какво ново ще  ни изненадаш. Винаги внасяш разнообразие.
Веска Йорданова - Весе, ти винаги си от първите, които се включват в  базарите ни.  Дано винаги запазиш тази устременост и вдъхновение.
Красимира Златкова - а дори не се познаваме. БЛАГОДАРИМ!
Краси-во ръчно сторено”  -  също не се познаваме, но това не ви попречи да намерите начин, вашите сладурковци да стигнат до базара ни..Simple Smile А наши клиенти, които си ги купиха, питаха за другарчетата им Simple Smile
MArina Zh-Azmi - Маринка, няма думи , които да изразят благодарностите на целия ни екип, за това което ти правиш! И за личните изненади, и за отдадеността ти и ..Ние сме благословени, че те познаваме!
Яница Георгиева - с нетърпение всеки път чакаме да получим пратката от теб,  Яни! Всеки път се питаме една друга - Яница писа ли..ще се включи ли? Simple Smile
Анна Томбакова - Ани..ти си знаеш :* На целия екип на ДБМ-Пловдив - прегръдки!
Diana Stoyanova - Не се познаваме лично, но вече няколко базара твоите плетени играчки ни взимат очите, взимат ни сърцата..В момента в който качим снимка какво чакаме и се започва с едни списъци, едно запазване.Simple Smile  Благодарим ти!
Luna Atanasova - Лунче..въпреки само он-лайн познанството ни, от колко години, вече не помня..ти си просто част от екипа ни.
Лиляна Атипова  - а тази година дори не успях да видя наживо квилинг яйцата, толкова бързо свършиха Heart
Донка Траянова - за първи път, на великденски базар, се продадоха повече картички, отколкото за последните два коледни базара, взети заедно! Благодарим ти!
ЦНСТ 1 и 2 за деца - с.Лесичово - за първа година деца, настанени в Институция, деца, за които отиват част от събраните средства, се включиха в изработването на сувенири. Благодарим на целия персонал за подкрепата!
Десислава Минчева - преподавател от Гимназия Аксаков - Деси, благодарим ти, че всеки базар си редом с нас зад щанда! Че всяка година организираш и мотивираш учениците си. Поклон!
Екатерина Иванова - (ХГ “Ст.Доспевски”) , едва ли някога ще се наситя на бижутата ти, а и те вече си имат своя фен-клуб Simple Smile
Петя Стойнова - (ХГ “Ст.Доспевски”) свършиха, пилетата просто свършиха Simple Smile
Мария Баракова - Радева - (ХГ “Ст.Доспевски”) - Мимка..ти си :* ..трябва да те махна от този списък и да те добавям вече в онзи - “Екипът на ДБМ”. :*
Емилия Здравкова - Еми, тази година приятно ни изненада с бижутата си!
Надежда Кацарска - всяко зайче си намери другарче Simple Smile и от чантите, и от играчките, и от поставките, и от книжките..всяко Simple Smile
Десислава Иванова - веднага си намериха собствениците Simple Smile
Стоянка Георгиева -  Благодарим ти,  тази техника винаги ме е респектирала..и намери много свои почитатели ..Не остана яйчице Simple Smile
Тодорка Бояджиева - Доре, няма базар, в който да не си се включила и от който и да не си си закупила :*
Христина Проданова - освен невероятно майсторските панери плетени на една кука..и невероятните ти пити (вече втори базар) ни носят много радост. На този базар не успяхме да се видим и да ти благодаря лично, за това сега го правя. Благодаря, Хриси!
Анонимен творец - ние си те знаем. Уважаваме желанието ти да не пишем името ти, но ти благодарим, че години наред ти си с нас! :*
Tanya Kiricheva - Танче, не мога да не се усмихвам, когато се сещам как на всеки базар, още докато редим щандовете си, сутрин ти, идвайки с прекрасен букет от квилинг яйца, който да ни оставиш, вече си продала няколко по пътя Simple Smile
Marinela Georgieva - Маринелка, винаги си различна, винаги внасяш нов цвят на щанда ни!  Завиждаме на гр. Ловеч за теб Simple Smile
Руми Георгиева - Руми, пожелавам ти да имаш времето, за да дадеш път на вдъхновението си. Толкова креативни идеи, толкова майсторлък и толкова вкусниииии мъфиниии Simple Smile Благодарим ти. Зарадва целия ни екип.
Пи еМ Арт - крафтърски магазин , Пловдив - Ели, Сашо..щях да сгреша, ако бях написала “познанството ни с вас, ни обагатява” .. Неее, Приятелството!
Валя Калпакова (Крафтърски Мечти) - Валче, колко базари вече? ... И ти винаги ни търсиш..”дойде ли време за базар” Simple Smile
Благодарим, че успяхте да се включите в базара ни, и да го направите по-цветен: Спаска Лулова, Елена Гидикова, Анна Царска
Алекс и приятели - Чикаго, САЩ


Нашите официални партньори:

Община Пазарджик  - за всеки базар, който организираме, ние имаме подкрепата на Общината ни, която ни предоставя безвъзмездно мястото за разполагане на щандовете ни!
Младежки Дом Пазарджик - с изключителната подкрепа в организацията, която ни оказвате, вие , целият екип, допринасяте за тези успешни резултати!
Художествена галерия “Станисалв Доспевски” - колко базари вече получаваме изключитлената подкрепа на целия екип на Галерията.
Благодарим ви, ПРИЯТЕЛИ!
Гимназия “Ив.С.Аксаков” - вече изгубих броя на базарите, които  възпитаници и преподаватели се включват не само в изработването, но и активно през двата дни базар! Невероятни деца, невероятни преподаватели!
 ПГИМ Пазардажик - всеки базар клуб АртИкономик към Професионална Гимназия по икономика и мениджмънт, с ръководител г-жа Нина Лискова, се грижат за това да можем да раздадем грамота на всеки закупил си от базара ни, да закачим “ДОБРО СЪРЦЕ” на всеки посетил базара ни! От няколко базара, ученици от ПГИМ са плътно до нас през дните , които сме зад щандовете!
Хоби-клуб УСМИВКА - благодарим ви, Приятели, че никога не ни забравяте!
ЦДГ ПРОЛЕТ
ЦДГ ДЪГА
ОДЗ КАЛИНА - МАЛИНА

- невероятни директорки, изключителни екипи - възпитатели, деца, родители.. - на толкова майсторски изработени сувенири, на такова разнообразие, на толкова различни техники..никога не сме се радвали. Наистина внесохте много красота на базара ни!
Сдружение ЕГИДА -  вече втори базар получаваме подкрепата на местна Организация на младежи с уврежданяи! Какви думи да намерим, за да изразим уважението си и към ръководството и екипа на сдружението, както и към тези хора, които самите те имат нужда от подадена ръка! РЕСПЕКТ!
НУ ВАСИЛ ЛЕВСКИ
НУ ВАСИЛ ДРУМЕВ

- Радваме се, че децата ни, нашите деца, на екипа на ДБМ, учат  в тези училища, с тези директорки, при тези учители!
Не само , че ни зарадваха с количеството сътворени красоти, но и бяха една сериозна част от купувачите!
Благодарим ви!
Наши партньори, които ни подкрепят в отделни Проекти и Програми на звеното:
Детски Млечни Кухни МАКАРОН
Детска Театрална Къща ПЛАСТИЛИН
ЕЛКОМП 68 ООД
Юнион-Ивкони Пазарджик
barokamera.bg

Искам да изкажа изключителни благодарности и на г-жа Яна Плачкова, преподавател от ПГСА Пазарджик.
Въпреки, че нямахме предварителна уговорка, когато и се обадихме със зов за помощ..не ни достигаха ръце, тя изпрати свои ученици! Благодарим, Яна..

Екипът на ДБМ Пазарджик
/винаги го пиша най-отгоре, но този път искам да им отделя едно специално внимание :*/

Не сме малко Simple Smile  :
Лилия Кондева
Вера Папазова
Ивана Пепечкова
Марияна Кръстева
Мария Кабурова
Силвия Дженезова
Петя Тодорова
Людмила Бъндева
Нели Манчева

Боряна Минчева
Иглика Иванова

и моя милост - Гергана Николова
Момичета, горда съм , че ви познавам! С годините се е случвало да не сме винаги на едно мнение, да не сме съгласни с една или друга позиция, но пътят, по който вървим, целта, която следваме, ВИНАГИ са били едни и същи! Правите ме добър човек!

Част от екипа на ДБМ,част от помощниците, част от усмивките, с които бяхме заредени през дните на базара 22-23 април 2016г.
Този базар не би бил възможен, ако нямахме подкрепата на тези хора, които веднага се отзоваха, когато обявихме, че имаме нужда от подадена ръка!
Роза Димова
Христина Бакалска
Деси Минчева
Мария Атанасова
Маргарита Николова
Полина Николова
Здравка ТАЛ
Ваня Паликарова
Катерина НОВА
Веселка Куртева

Ивалина Добрева
Зорница Радева-Димитрова
Атанас Георгиева
Мария Танева


БЛАГОДАРИМ ВИ!!!

Нашите ученици от ПГИМ Пазарджик, ПГСА Пазарджк, Гимназия Аксаков - Пазарджик, които раздаваха “ДОБРО СЪРЦЕ”, пишеха грамоти и продаваха наравно с нас:
Андреа Кънев
Веси Антонова
Кирил Балдев
Памела Аврамова
Десислава Гергинска

и вероятно пропускам някой..

 Не мога да не отделя специално внимание на нашите най-малки помощници!
Алекс - 7г., Георги - 7г., Радина - 7г., Наталия - 7г., Марианка - 7г., Крис - 10г.  Божидар - 10г., Катерина - 9г., Стилияна - 9г., Йоана - 10г.

Част от малките ни помощници!

И  най-накрая, дойде време да ви запозная със зашеметяващият резултат от 13-ия благотворителен базар на Движение на Българските майки- звено Пазарджик.
Средствата са от събраните през двата дни базар, дарения, както и запазени сувенири..

Общата сума е: 6040 лева  БЛАГОДАРИМ ВИ, ПАЗАРДЖИК!   bouquet

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт