Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 188
Здравейте, настоящи и бъдещи майки!
Преди време писах в друга тема по повод проблемите свързани с майчинството при осиновяване.
Поствам линк на създадената петиция с надеждата повече хора да си дадат гласа в наша подкрепа, както и да споделят линка до повече близки и познати, за да достигне до повече хора.

http://www.peticiq.com/138745

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 15:48 от geni_stil

# 1
  • Мнения: 188
Скъпи, мами и бъдещи такива, искам да ви кажа, че Петицията в подкрепа за целеви отпуск за осиновяване е само началото на всичко, което заедно с БАОО смятаме да предприемем като действия, за да постигнем желаните промени. Целта на петицията е да се покаже колко хора подкрепят исканията ни и на каква възраст реално се осиновяват деца. С нея ще дадем гластност на проблемите ни и защо за нас и най-вече за децата ни е важно да останем в къщи в началото след осиновяването. За да разберат обаче хората, които не са се докоснали до проблемите, защо реално са ни необходими тези промени е нужна повече активност в публичното пространство от всички ни. В страницата на петицията в раздел коментари може да споделяте трудностите, които сте срещнали при адаптацията на вашите деца и колко време ви е отнело да се справите с тях. Онези от вас, които се притесняват да излезнат си имената си, разбира се могат да останат анонимни, но по-голям ефект ще имаме ако не останем скрити.

# 2
  • Мнения: 188
Статия по темата за осиновяването
http://novinar.bg/news/topi-se-broiat-na-osinovitelite-u-nas_NTMwMjsxMQ==.html

# 3
  • Мнения: 188
Здравейте, отново! Споделям ви линк към сайта на БАОО, от който се отваря петицията публикувана на тяхната страница, но най-отдолу е качено интервюто ми по БНР радио Бургас. Там ще се качват и други неща, които ще излязат по медиите, за което ще ви информирам.
http://baoo-bg.org/1102-2/

Общи условия

Активация на акаунт