Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Спаначени рулца

  • 11 апр. 2006, 09:24 ч.
  • Преглеждания  4 165  Мнения  11  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 1 656
Ето една бърза пролетна рецепта

1 пакет кори
200-300 гр.спанак(пресен)
1 връзка зелен лук
150 грама сирене
50 гр.кашкавал
Запържвате лука и спанака на тих огън,маха се от котлона и се натрошава сиренето.
Взима се един лист прегънат на две и се слага плънка от единия край,а отгоре едно парченце кашкавал.Навиват се рулца и се пекат в загрята фурна за 10-15 минути!

Да ви е сладко!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=21776&photo=66

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 2 639
Sneji, а като прегъваш корите мажеш ли ги с мазнина? А тогоре?

# 2
  • Варна
  • Мнения: 1 656
Да слагам,но малко по цялата кора,защото самата плънка се запържва и да не става много мазно!

# 3
  • Бургас
  • Мнения: 665
 Ами отгоре може ли да се залее с яйце - иначе рецептата много ми харесва

# 4
  • Варна
  • Мнения: 1 656
Разбира се! HugИмпровизирай!Тъкмо ще кажеш как е! Wink

# 5
  • Мнения: 10 002
И аз правя подобни, само че с лапад. Понякога разбърквам в пълнежа 1-2 яйца. Отгоре съм мазала и с кисело мляко , и с майонеза, и с мазнина. Вкусни са! Grinning

# 6
  • София
  • Мнения: 208
Направих спаначените ролца! Наистина станаха много хубави и страхотно вкусни като ги направих вкъщи се ометоха за нула време. Пак ще направя/вече са ни любимите/, а и  стават много бързо.  Благодаря на sneji_ за тази хубава рецепта Simple Smile!

# 7
  • Бургас
  • Мнения: 69
 :hug:Snegi днес направих твоите спаначени ролца.Станаха страхотни.Но аз вместо спанак сложих лапад,малко гъби,магданоз,гьозом и две яйца.След като направих рулцата направих заливка за мусака и ги залях.Златна си Sneji с твоите страхотни рецепти.  bouquet smile3525 newsm10

# 8
  • Варна
  • Мнения: 1 656
Благодаря! Embarassed
Много се радвам че са ви харесали! Hug

# 9
  • Sofia, downtown
  • Мнения: 1 063
Така, а ако спанака не се подлага на топлинна обработка, в смисъл, че баница със спанак правя без да го запържвам, задушавам и става страхотно. А вие как мислите, особено ако е от домашна градина, т.е. не е купен от пазар, не е нитратен? И тук ли мога да направя така или предварително трябва да го обработя - запържа?
Иначе рецептата е много идейна!

# 10
  • София
  • Мнения: 276
супер станаха!!!!!

# 11
  • Sofia
  • Мнения: 363
Sneji, невероятни са ролцата благодаря ти!!   bouquet
Аз им сложих по малко масалце на всяко и залях с яйце.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт