Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 13 юни 2016, 09:12 ч.

Какво ни казват планетите тази седмица

 • 124 774
 • 1 460
 •   1
Отговори
# 1 155
 • Мнения: 12 471
Синастрия съвпад слънце и сатурн
на английски
Скрит текст:
One strong factor that attracted you to each other (perhaps unconsciously) is the feeling that you can have a deep, stable, permanent relationship and settle down together, facing life’s responsibilities in a mature way, tackling challenges together such as raising children, becoming financially secure, etc. These concerns can gradually cause your relationship to become too absorbed with “serious” matters, causing both of you to feel limited and stifled by the relationship. Saturn has a strong tendency to criticize and judge Sun’s actions, sometimes accurately and sometimes unjustly. Saturn should guard against this tendency to dampen Sun’s enthusiasm, and Sun needs to avoid being overly sensitive to Saturn’s suggestions and criticisms. Saturn’s tendency to dominate, control, or even repress Sun makes Sun feel resentful at times, and Sun may feel lowered vitality and self-confidence after being with Saturn for a long time. You must make room for lightness and play, or you both will feel burdened by the tone that is set between you. Remember that there is a solid sense of being able to depend on one another, and this is a precious gift. Saturn may not be aware of the limiting effect Saturn has on Sun, and Sun would do well to understand that Saturn has this influence due to insecurities. There can be some haughty and judgmental exchanges between the two of you at times, and it is wise to step back and examine exactly why this happens! Saturn can easily feel threatened by Sun’s expressions of growth and individuality, because Saturn feels much more safe when Sun stays the same! Growth on Sun’s part does not mean growing apart from Saturn, and Saturn would do well to understand this.

# 1 156
 • София
 • Мнения: 758
При синастрия, аспектите на Сатурн с друга планета винаги говорят за кармични отношения. Ограничаването не винаги е лошо, когато става дума за Сатурн - то винаги е ползотворно! Оградата ограничава, но в същото време защитава вътрешността...

# 1 157
 • Мнения: 1 940
При мен е същото с моя  Сатурн и Слънцето на сина ми. При сестра ми и нейният син е същото, но в обратна посока.

# 1 158
 • Мнения: 1 653

За тотална смяна на работа ще трябва да се намеси транзитен Уран или поне тр.управител на на нат.МС. Може и тр.Сатурн да бъде инициатор на смяна,но той по-скоро дава повишение в работата.Зависи също и от 6-ти дом,5-ти също,2-ри също - изобщо нещата са комплексни.
Имам един лаишки въпрос. Аз ги нямам 2, 6 , 5 и 4 дом .
Всички планети са ми разпределени в 7-ми, 8 ми , 1ви , 3 ти , 9 ти и 12 .
Как мога да разбера какво имам във втори дом ..а и в другите липсващи ми?. Зодия Овен съм ако има значение .

# 1 159
 • Мнения: 4 578
И при майка ми Сатурн минава през моето Слънце. И двете сме със стелиуми в Скорпион.
Екстремно властна беше, и въобще не се усещаше. До ден днешен недоумява как съм се трогвала от такива дребни неща. Laughing


# 1 160
 • Мнения: 228
vihrogonche, много благодаря за разяснението и успокоението Извинявай, че съм те подвела, но така се насочи разговорът към взаимоотношенията майка - дете. Иначе тя е Козирог с асцендент Телец, а аз - обратно - Телец с асцендент Козирог.
Но за момента Сатурн преминава в Козирог, където се намира  Слънцето на дъщеря ми и в този период го "прегазва". Не зная колко продължава периода. Астрологът каза, че това за нея е труден период и трябва да проявя разбиране, а и тя да се пази, най-общо казано. Това исках да кажа, а то излезе друго. Иначе съм по-либерална майка, отколкото е здравословно.

# 1 161
 • SF
 • Мнения: 7 426
Разбира се, трябва да видим и какви аспекти прави Сатурн с останалите планети в картата на дъщеря ти, но тя е Козирог, а Сатурн е управител на Козирога. В този смисъл, в следващите 2 години, Сатурн си е "у дома" на трон в Козирог. Няма нищо лошо, нищо сряскащо за дъщеря ти, ако съдим само по това, че Сатурн е в Козирог. Даже напротив!
Нещо друго е имал предвид този, който ти го е казал.

# 1 162
 • Мнения: 228
Разбира се, трябва да видим и какви аспекти прави Сатурн с останалите планети в картата на дъщеря ти, но тя е Козирог, а Сатурн е управител на Козирога. В този смисъл, в следващите 2 години, Сатурн си е "у дома" на трон в Козирог. Няма нищо лошо, нищо сряскащо за дъщеря ти, ако съдим само по това, че Сатурн е в Козирог. Даже напротив!
Нещо друго е имал предвид този, който ти го е казал.

Благодаря ти, Еsmee за отговора, права си! Трябва да имате цялостната картина!

# 1 163
 • Мнения: 685
Предстои период от 24.4 до 30.04 при фази на Луната първа четвърт (квадратура Слънце в Телец /Луна в Лъв) до
Пълнолуние (Слънце в Телец,Луна в Скорпион),който ще премине изключително под въздействието на съвпада Марс с Плутон в Козирог в благоприятен аспект секстил с ретро Юпитер в Скорпион.Като имам предвид,че Марс и Плутон са управители на Юпитер,считам,че въздействието му върху тях ще е ограничено и ще се изрази в намаляване на взривната сила на ситуацията.Няма да се отървем изцяло от негативни събития,но тяхното влияние ще е някак омекотено и пораженията ще са по-малки от очакваните.Очаквам сътресения на работното място по върховете на управление,т.е при висшия мениджърски персонал на големите корпорации ,както и при ръководните органи на държавите,особено при тези със силен Козирог в наталните карти.България е една от тях и сблъсъците вече започнаха по т.нар.висши ешалони на властта.На личностно ниво - може да не се осъществят изцяло нечии планове за растеж в службата или за заемане на "ръководни" позиции в семейството и фамилията.Някой също може да реши,че вече трябва да се отдели от семейното гнездо и да се изнесе с гръм и трясък .Съществува и другия вариант - някой с подкрепата на силните на деня да бъде изстрелян към върховете на властта.Ще се осъществят съюзи с цел завземане на властта чрез манипулиране на общественото мнение чрез прикриване и "орязване"на истината (квадрат Сатурн в Козирог с Меркурий в Овен за трети път).
На 24.04 ,вторник, Луната през целия ден ще бъде в Лъв и ще подклажда допълнително огнените страсти,като до обяд ще квадратира Юпитер и късмета ни няма да е с нас или ще пресилим емоциите си.Късно вечерта ще имаме моменти на приятни изненади по водолейски (луна тригон Уран) Grinning .В 23ч 41 мин Луната преминава в Дева.Но преди това,в 19ч и 40 мин, Венера напуска своя знак Телец и ингресира в Близнаци - появява се така необходимия елемент "въздух" в небесната картина. Тук Венера ще го удари на приятни разговори,може би обучение по красиви обноски и вербално поведение, ще избира добрата информация и реклама,ще ходи неглиже,
ще обича по двама души  (най-малко),ще се облича цветно и малко извън модата,ще се радва на воля на пролетта и най-важното - ще се опита да смекчи и уравновеси комуникацията между опоненти и да изясни донякъде недоразуменията ( не противоречията ).
25.04, сряда е денят на Големия земен тригон - Слънце в Телец,Луна в Дева и групата в Козирог -Марс,Плутон и Сатурн и на малкия воден тригон :  Юпитер в Скорпион / Нептун в Риби. Сравнително спокоен ден,работен,свър-
зан с осъществяване на практика на планове и идеи.Може да бъде начало на строеж,начало на собствен бизнес,
свързан с производство и услуги.В полунощ е точният квадрат Меркурий/Сатурн  и е добре,че ще го проспим Simple Smile .
26.04 , четвъртък, е най-интензивния ден от периода - Луната ще направи аспекти последователно с Нептун (опозиция,през нощта, неспокоен сън,или пророчески сънища,т.е могат да ни "подсетят" какво да правим),с Юпитер през деня,благоприятен (може да срещнем благодетел или спонсор,или да си намерим подходяща работа),тригон със съвпада Марс/Плутон (сили и възможности за действие по набелязани цели и проекти).Като казвам "цели" ,това може да е и подходящия силен партньор в живота и бизнеса.Точния съвпад на Марс с Плутон е около 14ч и 30 мин. и няма точни негативни аспекти (Уран вече е извън орбис на квадратура),но има позитивни с Луната и Юпитер.Така,че който има в рождената си карта планета или връх на дом около 20-ия гр. на Телец ще бъде окрилен и подкрепен от небето в своите начинания.Четвъртък е ден на Юпитер и цялата енергия трябва да отиде за благородни дела.
На 27.04,петък в 4 ч и 13 мин Луната преминава във Везни и дава своя принос към въздушната енергия - тригон с Венера от Близнаци.Ще се чувстваме добре, с лекота и готовност ще общуваме,ще има хармония в личните ни взаимоотношения.Слънцето и Сатурн са в чудесен аспект (тригон) и ще подкрепят сериозните и продуктивни планове и проекти,в т.ч. и стабилизиране на връзките.През деня трябва да свършив всичко,защото късно вечерта енергетиката се променя и нажежава - Луната прави опозиция с Меркурий и квадратура със Сатурн,която означава провокация към ограничаване и изкривяване на информацията,както и неправомерни действия  на обществени веста и в семейството.Добре е да не провокираме и да се пазим от натрапници и провокатори по това време.Луната навлиза във фаза "пълнолуние".
В събота,29.04, Луната е още във Везни и прави неблагоприятен аспект към Марс/Плутон в Кози рог. Това е най-неприятният  ден от периода и е възможно да има инциденти от всякакъв характер.От порязване при работа с инструменти ,през грубо отношение между хората, сбивания,хулигански прояви и др.Изобщо - лош ден.Добре е да сме на спокойно място и по възможност - без дразнители наоколо,все пак е почивен ден.За да има и нещо позитивно - Меркурий прави добри аспекти към Лунните възли и може да отпътуваме някъде,където да се чувстваме добре и защитени.Продължаващия тригон Слънце/Сатурн ще подкрепи една позитивна нагласа във всеки от нас.
В неделя ,29.04,рано сутринта може да се почувстваме раздразнени и от дребни на глед неща - Луна опозиция Уран и реакциите ще са непредвидими.Следва скок на Луната в Скорпион в 10 ч и 12 мин. и настроението съвсем се променя - ще потънем в размисли с тежък характер,но пък в тях се крие и нещо позитивно : ще можем да анализираме и скритите страни от нещата,които не ни дават спокойствие.Луната смело застава срещу Слънцето
и в понеделник,30.04, в 3ч 58 мин е точното пълнолуние в 10-ия гр. на Скорпиона ден на трансформиращи и екстремни емоции,на силата на емоционалното въздействие между хората. Всичко зависи от рождената карта - къде попада това явление.Може да се окаже,че това е дълго чакан момент за тотална промяна. И най-интересното е,че самата ос на Пълнолунието е в аспект с Лунните възли - образува се Кармичен кръст в 10-ия гр. на неподвижните знаци  - Луна в Скорпион,Слънце в Телец,Север лунен възел в Лъв и Южен лунен възел във Водолей.И още по-интересно е,че ретроградния Сатурн в 9-ия гр. на Козирог,строгия съдник на кармата е призван да разсее или да обедини напрегнатите квадратури и да сложи нещата в ред.Сатурн прави тригон със Слънцето и секстил с Луната и ни казва,че сериозните дела ще имат  дългосрочен успех.Считам,че това е ден за изясняване на правилността на личните желания и стремежи.Този ден ще покаже дали сме в правилна посока и къде грешим.Всъщност,вече сме имали подобен ден - 29.12.2017г.,когато Юпитер в Скорпион и Луната в Телец бяха в опозиция и образуваха също Кармичен кръст с Лунните възли в 16-ия гр. на знаците. Това са дни,когато правим неща,които трябва,а не които искаме и се подчиняваме на писани и не писани закони.Но пък след това,се чувстваме освободени ,изпълнили задълженията си.

# 1 164
 • При децата ми
 • Мнения: 2 488
Титания, благодаря за прогнозата и отделеното време!:cherry_blossom:Flowers Four Leaf Clover

# 1 165
 • Мнения: 1 150
Моята Венера е точно във втори дом и в Телец с много добри аспекти с останалите планети.  А и е в съвпад със Северен Лунен Възел. Значи трябва сама да си се грижа за финансите. Така ли?  Да не разчитам на партньори и роднини. Така и правя.
Искам да сте ми спонсор или бизнес - партньор !!! Grinning Grinning Grinning!!!.Само внимавайте тази година транзитния Юпитер отсреща ,в Скорпион,да не Ви "измъкне" парите. Simple Smile
Титания, благодаря за предупреждението!

# 1 166
 • Наблизо
 • Мнения: 1 977
Титания,прочетох тук,че е благоприятен момент за търсене на нова работа.Нямам планети в 10 дом,единствено че 10 дом ми е в Овен.Кои други планети трябва да се гледат за да се види дали ще си намеря нова подходяща работа?
Благодаря!

# 1 167
 • Мнения: 3 229
Аз с един такъв особен въпрос - периода подходящ ли е за отърваване от допълнителна работа? Ще се намерят ли лесно желаещи да я поемат? /всеки с проблемите си Peace/

# 1 168
 • Мнения: 685
Титания,прочетох тук,че е благоприятен момент за търсене на нова работа.Нямам планети в 10 дом,единствено че 10 дом ми е в Овен.Кои други планети трябва да се гледат за да се види дали ще си намеря нова подходяща работа?
Благодаря!
Ако работите на заплата се взема предвид и управителя на 6-ти нат.дом,също упр. на 2-ри нат. дом,как са аспектирани в момента тези домове.Може също да се види и оста 5-ти/11-ти дом,гледат се също транзитните позиции на посочените  обекти и още няколко други неща.може да се напише цял разказ по зададената тема
Simple Smile .

# 1 169
 • Мнения: 1 653
Благодаря за отговора на отправения ми по горе въпрос . Бог да ви поживи, какви прекрасни хора имало на този белий свет . Това е сарказъм ако не се разбира .Тук явно са някакви фанатици на тема астрология толкова навътре със транзити , сиксисити ..че не си дават изобщо зор да отговорят на лаишки въпрос . Нищо де , дерзайте ..дано планетите ви се усмихнат един ден .

Общи условия

Активация на акаунт