Та така, тя личната ни лекарка си го има този навик да изписва неща, които са за по-големи деца, но досега ми обясняваше, че се гледат килограмите, а не годините.
И тъй като това е антибиотик, а пък преди седмица и половина пихме Ospamox заради силно зачервено гърло, аз изчаках един ден, трябваше да го почнем от вчера заради упорита кашлица вече, миналата седмица вдигахме до 39 градуса и изобщо явно караме много упорит вирус. Затова реших да проверя първо в нета листовката и се ужасих. "Azitrox филмирани таблетки не се прилагат на деца с телесно тегло по-малко от 25 kg."

http://www.zentiva.bg/default.aspx/bg/productwide?Kod=10382& … etail&Type=10

А пък кашлицата му продължава, текат му и едни слонски сополи, които нито Кораргола, нито Виброцила, нито промивките със Стеримар успяват да овладеят.
А пък на мен ми се събират три дни работа този месец.

Та някой специалист ако може да ме посъветва какво да правя, да го купувам ли този антибиотик, защото ако се върна при личната (сега пак мисля да го водя контролно), тя съм сигурна, че ще каже, че няма проблем, те така си пишели производителите, за да се презастраховат, пък тя ми е изписала малка доза. Първи ден на 12 часа, следващи на 24 часа.
Ако Birdie е във форума, ще съм благодарна, ако се включи.