Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

какво мислите за неизвестните донори на сперма...

Опции:

* Гласуването приключено: нд, 03 юли 2016, 13:35

 • Мнения: 401
Искам да подновя стара тема от преди 2009г подкрепяте ли забременяване от неизвестен донор за самотен родител?Т.е самотна майка ,след време детето като порасне как ще му обясни ,че няма баща , а и не само дори тя не го познава такъв.Това дете не е създадено с любов , а по някакъв странен начин...Някога някакъв чичко решил да стане донор в една чашка и така съм се пръкнал аз....Аз не бих го направила ,а вие?Имате ли такива познати и как контактувате с тях ,приемат ли ги в колектива ,в обществото?Или всичко е само пози и лицемерие , а в същото време има коментари Whistling зад гърба им!

# 1
 • София
 • Мнения: 12 719
Кой както иска да забременява, личен избор е. За мен, проблем са хората, които си завират носа в чуждите чаршафи и в чуждия живот като цяло. Техният ограничен и простоват манталитет е притеснителен.

# 2
 • София
 • Мнения: 3 600
Знам за два такива случая. Приветствам смелостта на дамите да се сдобият с деца по този начин и да ги отглеждат с любов и истинска грижа. Едното е малко и не знае истината, на другото е казано, че бащата е починал.
Не виждам каква е разликата някоя жена да забременее от случаен партньор при еднократен пиянски секс и да задържи детето, и това да използва донорски материал. Естествено, при втория случай поне бащата е минал медицински изследвания и се знае, че е здрав.
Всъщност много малък процент деца са създадени планирано и с любов. Повечето са резултат от липса на контрацепция.

# 3
 • Мнения: 90
Всеки сам решава за себе си. Някой жени имат адската нужда да дарят едно дете с любов, независимо как е заченато, по-важно как ще бъде отгледано. И какво ако е от донор!?! Малко ли "бащи" в днешно време си изживяват като донори, правят дете и бягат. Замисли се и ще осъзнаеш, че не е нещо кой знае колко фрапиращо. А и защо една майка трябва да дава отчети на всички познати как и от къде е забременяла.  newsm78 Не е ли по-важен крайният резултат, а именно едно щастливо дете, което въпреки, че е с един родител не получава по-малко любов от, което и да е друго дете. А като опре до въпроси от страна на детето, отговори винаги се намират.

# 4
 • Телиш / Плевен
 • Мнения: 9 866
Ако не ме лъже паметта, ти вече беше „подновила“ някаква такава тема. newsm78 Пак ли за зълва ти иде реч? Защото при предишната тема си спомням, че повечето коментари бяха да не се вълнуваш толкова около чуждия живот, а да си гледаш своя собствен. Което е и моето мнение по въпроса. Peace Не разбирам какво значение има коя как е забременяла, че чак да става дума за „приемане в колектива/обществото“... newsm78

# 5
 • София
 • Мнения: 580
........на другото е казано, че бащата е починал.
Ето това не одобрявам, да се лъже.

Иначе хората имат свобода на действие и могат да правят каквото искат и да забременяват както искат, за себе си - не бих го направила, не ми е естествено, но пък аз си гледам от сегашната камбанария, ако бях в друга ситуация, може би друга песен щях да пея  Peace

bubalazi94 от опит като дете израснало с един родител, вярвай ми единия родител липсва, при това ужасно много, без значение колко обича другя.

# 6
 • Мнения: 401
Не ме разбирайте грешно ,самотната майка щом е решила да отгледа дете без мъж нека го направи ,но всичко това ще се отрази някак върху детето ,няма начин ,ще иска да узнае  подробности за бащата ,как е изглеждал ,какъв е бил ,какво е работил ....Всяка дете особено ако е момче се стреми да подражава на родителя  и да изтъква пред другите деца за това ,че примерно моят баща е полицай и е безстрашен ,висок  и т .н А това дете от неизвестен донор ще се свие в черупката и няма да има какво да каже  по този въпрос сред връстниците си и ще се срамува и от това ,че ще носи презимето на майка си.Връстниците на това дете няма да разберат  тази смелост на майката да остане като единствен родител   и за това това и ще му се присмиват...Вярвайте ми била съм свидетел за други неща  и за това колко могат да бъдат жестоки децата спряма други свои връстници.

# 7
 • Мнения: 90
........на другото е казано, че бащата е починал.
Ето това не одобрявам, да се лъже.

Иначе хората имат свобода на действие и могат да правят каквото искат и да забременяват както искат, за себе си - не бих го направила, не ми е естествено, но пък аз си гледам от сегашната камбанария, ако бях в друга ситуация, може би друга песен щях да пея  Peace

bubalazi94 от опит като дете израснало с един родител, вярвай ми единия родител липсва, при това ужасно много, без значение колко обича другя.

Извинявам се нещо не си довършвам мислите в последно време  newsm78
Имах предвид по-добре само с един родител, от колкото с двама, единия, от които пие, насилва, тормози и бие.

# 8
 • София
 • Мнения: 1 321
...как контактувате с тях ,приемат ли ги в колектива ,в обществото?Или всичко е само пози и лицемерие , а в същото време има коментари Whistling зад гърба им!
Ама как ще контактувам с такива хора???!!! Сакън! Никой никъде не ги приема, ни на работа, ни никъде, защото в акта им за раждане пише с големи червени букви - ВНИМАНИЕ!!! АХТУНГ! АХТУНГ! ЗАЧЕНАТ ИНВИТРО ОТ ДОНОР!!! Роднините им лицемерничат, но зад гърба им разправят на куцо, кьораво и сакато каква е грозната истина.

# 9
 • София
 • Мнения: 12 719
Не ме разбирайте грешно ,самотната майка щом е решила да отгледа дете без мъж нека го направи ,но всичко това ще се отрази някак върху детето ,няма начин ,ще иска да узнае  подробности за бащата ,как е изглеждал ,какъв е бил ,какво е работил ....Всяка дете особено ако е момче се стреми да подражава на родителя  и да изтъква пред другите деца за това ,че примерно моят баща е полицай и е безстрашен ,висок  и т .н А това дете от неизвестен донор ще се свие в черупката и няма да има какво да каже  по този въпрос сред връстниците си и ще се срамува и от това ,че ще носи презимето на майка си.Връстниците на това дете няма да разберат  тази смелост на майката да остане като единствен родител   и за това това и ще му се присмиват...Вярвайте ми била съм свидетел за други неща  и за това колко могат да бъдат жестоки децата спряма други свои връстници.

Само че несамотна майка с простоват манталитет може да окаже лошо влияние върху детето си. И вероятно ще го направи. Ако трябва да избирам детето ми с кое дете да играе, бих предпочела детето на самотната.

# 10
 • Мнения: 401
А и неизвестните донори  и то в България ,лично аз се съмнявам дали за всичко се изследват .Примерно бивш наркоман който не се е боцкал известно време изследва ли се -не и т .н Всичко това ми се струва руска рулетка.

Общи условия

Активация на акаунт