Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 20 апр. 2006, 20:17 ч.
  • Преглеждания  3 859  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 1 863
Мили мами, може ли някоя от вас да ми каже как се приготвя червен или черен хайвер. Става въпрос за този който се продава в кутийки в Метро примерно.
Благодаря предварително!  Heart Eyes

Реклама
# 1
  • все тук
  • Мнения: 1 626
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Мисля, че се консумира направо така, даже назад имаше тема как се сервира - купичката се слага върху лед и се комбинира със сухарчета или чер хляб.

# 2
  • Varna
  • Мнения: 1 399
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Peace
Опитай върху препечена филийка с масло /дори и да не е черен хляб/ Wink

# 3
  • Балчик
  • Мнения: 7 180
Точно така. Това е хайвер за директна консумация. Поднася се в купички с двойно дъно, (по-точно една купичка, която влиза в друга. Между двете се слага лед) препечен хляб и масло.

# 4
  • Под тепето
  • Мнения: 565
И да не забравите качествено шампанско! Класика!!! smile3521

# 5
  • Мнения: 10 003
Не знам дали е класика или не, ама и с водка върви чудесно!!! Grinning Grinning Grinning

# 6
  • отново в София
  • Мнения: 287
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Peace
Опитай върху препечена филийка с масло /дори и да не е черен хляб/ Wink
  Peace Даже върху бяла франзелка май предпочитам.
 Ммммммм....
 Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт