Място на провеждане: Интер Експо Център - зали 3 и 4 (централен вход)
Време на провеждане: 21 – 23 октомври 2016 г. от 10.00 до 18.00 часа
Организатор: Асоциация на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ)

За десета поредна година АТСДБ организира най-голямото изложение за бебешки и детски стоки и услуги в България – „Бебемания”. В него участие ще вземат фирми –национални дистрибутори, които ще предстaвят над 100 водещи европейски и световни марки, както и български производители, които са се доказали в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите за Вашето малко съкровище. След най-голямото световно изложение за бебешки и детски продукти в Кьолн и в България бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на различните марки, както и с тенденции и колекции 2017.

И тази година, освен изложбена част, ще има и търговска част, на която ще се продават бебешки и детски продукти на преференциални цени, като родителите ще могат да получат информация за представяните продукти от „първа ръка“.

По традиция на „Бебемания“ ще има номинации на продукти в различни категории.
Проведени за първи път през 2007 година, престижните награди станаха неразделна част от изложението и начин да се отличат най-добрите продукти, които са взели участие.
Победителите във всяка една категория се определят от независимата и напълно безпристрастна оценка на потребителите чрез гласуване на Facebook страницата на изложението. След оценяването на продуктите потребителите, които дойдат на изложението, ще имат възможност да спечелят някоя от големите награди – телевизор, лаптоп или фотоапарат. Играта ще започне на 10.10.2016 г.

Фотоконкурс за бебета от 0 до 6 месеца „10 години „Бебемания“ – 10 корици на списание „Кенгуру“
Заповядайте на „Бебемания“, за да снимаме бебето Ви в нашето специално фотостудио. Като ПОДАРЪК ще може да си тръгнете с една от направените снимки на Вашето бебе – скъп спомен от Десетото юбилейно издание на специализирано изложение „Бебемания“.
10 големи награди – професионална фотосесия и публикация на корица на списание „КЕНГУРУ“ през 2017 година.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 13:23 от Редактор*