Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 24 апр. 2006, 12:28 ч.

Какво да направим с останалия козунак?

  • 70 884
  • 169
  •   1
Отговори
# 120
  • Мнения: 5 714
не само при теб, аз сутринта кьорих и не видях снимката  newsm78

# 121
  • сред люляците
  • Мнения: 720
Аз направих Сладките топки на Венс. Много вкусни се получиха. Ето ги Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 18:17 от ilrai78

# 122
  • Мнения: 147
Днес във Вип Брадър,го пържеха в прясно мляко.


Изглеждаше много апетитно и нездравословно , но смятам да опитам !

# 123
  • Мнения: 709
Слагам в тава и поливам с нишесте по избор! Simple Smile

# 124
  • Мнения: 4 312
Слагам в тава и поливам с нишесте по избор! Simple Smile
Дали става вкусно,не съм се сещала за този вариант Thinking

# 125
  • София
  • Мнения: 984
Не съм изчела цялата тема и не знам дали някой консумира изсъхналия козунак като мен, но аз правя нещо много простичко и в същото време превъзходно.
Козунакът се препича на тостер и се маже с масло. Най-хубаво се получава, ако имате такъв тостер, защото козунака става хрупкав, малко като бисквита.

# 126
  • Мнения: 709
Sis*4e , понеже не изчетох цялата тема, даже си помислих, че се повтарям... Аз винаги така го правя, не става сух, ако харесваш бисквитена торта с нишесте преполагам и това ще ти допадне Simple Smile

# 127
  • София
  • Мнения: 36
Това са тостера ми харесва като идея, ще го пробвам веднага

# 128
  • Навсякъде
  • Мнения: 1 054
Нарежи ги на филии, топваш в мляко и яйце и пържиш.   chef

Или ги надробявам в купичка със захар и прясно мляко!
Или ги заливаш със смес за крем-карамел и печеш  Peace

# 129
  • Пловдив
  • Мнения: 1 716
Останалия козунак го правя така: на филийки, слагам в грила, като леко почервенее ги вадя и мажа отгоре с маргарин/масло/шоколад.

# 130
  • под тепетата
  • Мнения: 2 280
Запечен на тостера, отгоре с разбита квасена сметана с малко захар  Heart Eyes

# 131
  • Мнения: 3 755
Не съм изчела цялата тема и не знам дали някой консумира изсъхналия козунак като мен, но аз правя нещо много простичко и в същото време превъзходно.
Козунакът се препича на тостер и се маже с масло. Най-хубаво се получава, ако имате такъв тостер, защото козунака става хрупкав, малко като бисквита.
И аз го обичам така, върху маслото мажа и мед.
Днес направих козунак със сметана и ягоди, престоя 3-4 часа, попи сметаната в козунака и стана чудесен сладкиш.

# 132
  • Мнения: 4 312
Sis*4e , понеже не изчетох цялата тема, даже си помислих, че се повтарям... Аз винаги така го правя, не става сух, ако харесваш бисквитена торта с нишесте преполагам и това ще ти допадне Simple Smile

Да,обожавам.Мерси  bouquet

# 133
  • София
  • Мнения: 940
О, сега я виждам тази тема и е точно навереме. Grinning

На мен козунаците ми бяха супер, обаче ми остана много и се втвърдиха. Изобщо не ми се изхвърляше и в момента пека пудинг от тях.  Страшен аромат се носи из цялата къща.

Ще го пробвам като си отида днес. Остана ми един козунак.

# 134
  • Мнения: 60
Не съм изчела темата, така че ако се повтарям изтрийте ме. Нарязвам козунака на филий, нареждам го в тавата и го заливам със смес за крем карамел / яйца, захар, мляко - в пропорций-на око/, пека. Рецептата е подобна на кроясани с крем карамел.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт