Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 4
Скъпи приятели, искам да споделя с вас патилата си със следната фирма- ВОЛТУРНО! Поръчахме подови плочки ПЪРВО качество от въпросната фирма за доста солидна сума пари. Дойдоха плочките и познайте, така хвалените италиански плочки са КРИВИ! И управителката ме убеждава, че, видиш ли, те нарочно били така направени! Grinning Само да отбележа, че в един кашон има 6 плочки, от които 3 са идеално прави, а останалите, коя от коя по-зле! Тази нагла женица, г-жа Каравелова, отказва да поеме отговорност,  държи се изключително грубо и арогантно и ми показва някакви хвърчащи листчета, че плочките били ПЪРВО качество... Да, ама само на хартийка!
Пиша, с идеята по-малко хора да се хванат на примката на тази псевдо фирмичка и с надеждата повече хора да споделят, за да не останат без последствия хора като въпросната госпожа!

# 1
  • Мнения: 2 197
Ако не ви удоволетворят рекламацията направете следното:
с касовата бележка или платежния документ подавате жалба до КЗП. Прилагате снимки и в графата какво искате като компенсация пишете, че искате или доставка на наистина идеални плочки или пълно възстановяване на сумата.
В интерес на истината ако кажете на упарвителката за предсоящия си иск към КЗП има много голяма вероятност да ви върнат директно парите. При мен е имало ефект.

Общи условия

Активация на акаунт