Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 255
  • Мнения: 16 673
"Колко продължава" - това тук никой не може да ти каже. Зависи изцяло от индивидуалните нужди на детето, от вида и степента на проблема му, които определят продължителността и начина на работа с него. Има цени за първичен преглед официални. За по-натам ще комуникирате по този финансов въпрос със съответния център, с който ще работите, ако се налага такава работа.

# 256
  • Мнения: 2 899
При нас беше около 60 минути (толкова е капацитетът на детето ми), иначе е 90 минути (в Русе). Цената е 30лв за 90 минути. С детето работят един път седмично по 60 минути, но ние сме от града. Деца от по-далечни места идват периодично за по 4-5 дена и работят и по цял ден с детето, това вече ще го уточните на място след тестовете.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 12:27 от Mama Ru

# 257
  • Мнения: 16 673
Имам познати, за които бе достатъчен едноседмичен престой, от по няколко часа на ден. След това - домашна работа само.
При други се наложи да ходят периодично в центъра - зависи.
С моето дете, например, напраха една консултация, дадоха ни някои насока и казаха, че няма нужда да ходим на място, ще се оправяме сами.
Като си минете първоначалното консултиране, ще се уточните.

# 258
  • Мнения: 4
Благодаря.

# 259
  • Мнения: 7
pepi27, в Русе до колкото разбрахот тук имало два центъра за дислексия, ние ходихме тук http://www.dyslexia-bg.org/
мисля, че mama Ru публикува телефоните на двте жени, които работят с децата- Елена Михова - психолог: 0887199437
Даниела Бонева - лицензиран консултант-обучител по дислексия, метод Дейвис: 0885319506 и 0899489295
и съм много доволна.
За цена не се ангажирам, защото може да има промяна.
Успех и късмет Hands Plus1 Heart

# 260
  • Мнения: 4
Вчера се обадих и записах ден и час при Жасмина Йонкова за гр. Русе, около 2 часа и половина каза, че ще продължим. Ох притеснявам се.

# 261
  • Мнения: 16 673
Че от какво се притесняваш? Ти отиваш за диагностика и помощ. Не само, че е не е за притеснение, ами по-скоро чакай с облекчение тази среща -поне ще придобиеш някаква яснота и ще получиш професионална насока за работа, вместо да се луташ из съмнения с месеци и години и да се ядеш безсмислено.
Аз откакто разбрах причината за нашите проблеми, по-скоро се успокоих, подредих си приоритетите, заработих в конкретна насока и придобих чувство за смисъл.

# 262
  • Мнения: 7
Няма място за притеснения. Отиваш на един разговор с компетентни хора, които ще ви помогнат.
Judy е права, ще получиш яснота по проблема. Ние също се успокоихме след като се установи дислексията. Тези 2 часа и половина изобщо няма да ги усетиш. Те минават в нормални разговори.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт