Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 11 ян. 2017, 22:54 ч.

SportsDirect-70

 • 112 907
 • 737
 •   1
Отговори
 • София
 • Мнения: 1 138
Обявяването на Общи поръчки е в разрез с правилата на форума!

Сайтът е английски и предлага директна доставка до България.

http://bg.sportsdirect.com/ - с тази версия НЕ може да пуснете поръчка до Англия .

Може да получите Вашата поръчка с ДЛЧ или с Еконт /отскоро/  .  http://wndirect.com/en - този линк изпращат за проследяване с Еконт .

1.Доставката до английски адрес е 4.99 паунда .До английски адрес може да се поръча  ползвайки превозвач, ако в адресът НЯМА BG

КУРИЕРИ ПРЕВОЗВАЧИ в тази ТЕМА

2. МИНИМАЛНАТА доставката до България е  £ 8.32 и НЕ Е фиксирана .
Доставката се извършва от DHL до адреса,на който сте пуснали поръчката.Други такси не се дължат .
КАК се поръчва?
Трябва да си направите РЕГИСТРАЦИЯ отивате на NEW CUSTOMERS натискате CONTINUE -отваря се форма за регистрация,в която попълвате всичките си данни.Натискате REGISTER и вашия акаунт е създаден.
Избирате си стоките,слагате ги в кошницата.За да валидизирате вашата поръчка натискате Secure Checkout
Втората стъпка на DELIVERY ADRESS адрес на който ще получите пратката,a BILLING ADRESS -може да е същия или адрес на който живеете.
натискате отново Secure Payment

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ
Скрит текст:
  Плащането се осъществява с карта или PAYPAL.След като изберете начина на плащане,попълвате данните си от картата или в PAYPAL и валидизирате поръчката натискайки -PROCEED.
Ще получите потвърдителен имейл.
До 36 часа, а понякога и малко повече ще получава и имейла с който ви уведомяват че поръчката е изпарена и „тракинг” номера с който се проследява пратката на
страницата на DHL.Доставката отнема до 30 дни(обикновенно пристига за ок. седмица).Допълнителни такси не се дължат.Мито не се заплаща.
Кодове за отстъпки -МНОГО СА РЯДКО
След пускане на поръчката веднага сумата се блокира,а след като тръгне поръчката и получите мейла,сумата за поръчката се осчетоводява-т.е си я теглят.

Може да плащате в паунди, евро , долари и т.н .
Сами може да проверите в коя валута е най-изгодно да платите като смените валутите в сайта.

Има допълнителен код - ISSVE NUMBER при разплащане с карта - не пишете нищо.

3D security code- - обадете се във вашата банка ,за да разберете кода.


Цената на доставката се вижда на втора стъпка при въвеждане на адреса за доставка.


В сайта има артикули с надпис-EX DISPLAY-това са артикули,които са били изложени на витрина,пробвани-възможно е да са без кутия,с малък дефект или пък нищо да им няма.
Артикули с надпис-PRE ORDER-това са артикули,които за в момента ги няма налични в склада на Спортдирект.Те ще бъдат налични на определена дата,като тази дата се вижда в описанието на артикула.Ако имате в поръчката си такъв артикул,то поръчката ви няма да бъде изпратена веднага,а след датата на наличност на артикула.А също така е възможно след като е поръчан артикул Пре ордер  в последствие от сайта да му сменят датата на наличност,което ще забави и изпращането на вашата поръчка
Пре-Ордер,ако има такъв артикул, може да се откаже с мейл до сайта.

Проследяване на пратката ТУК вписвате "тракинг"номера от имейла, който са Ви изпратили.
 
АКО СА ВИ БЛОКИРАЛИ  ВЕДНЪЖ ПАРИТЕ ЗА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА.А СЛЕД ТОВА ВИ ИЗТЕГЛЯТ ОТ СВОБОДНИТЕ[ЗА СЪЩАТА ПОРЪЧКА] И ПЪРВИТЕ ОСТАНАТ ВСЕ ОЩЕ БЛОКИРАНИ-ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ВАШАТА БАНКА-ЗВЪННЕТЕ В БАНКАТА-КАРТОВИЯ ЦЕНТЪР И ПОМОЛЕТЕ ДА ВИ ГИ ОТБЛОКИРАТ.

С PAYPAL може да се плаща до Бг и англ.адрес.
При проблеми с PAYPAL  ТУК

Как да се избегне по-високият обменен курс на ПейПал :

Скрит текст:
    1. Влизате в PayPal
2. Натискате зъбното колело - горе в дясно
3. След това от синият ред избирате - Payments
4. Избирате - Preapproved payments
5. Избирете - Set Available Funding Sources
6. Избирате - Conversion Options
7. Избирате - Bill me in the currency listed on the seller's invoice
8. Submit "

Универсален калкулатор за всички марки)за пресмятане на номер за ДАМСКИ ОБУВКИ  МЪЖКИ ОБУВКИ  ДАМСКИ ДРЕХИ 


Размери на дънки :

Скрит текст:
    SHORT - къси
REGULAR - нормални
LONG - дълги

От чатала :
ДЪЛЖИНА(S) SHORT - 30 инча х 2.54 = 76 см.
ДЪЛЖИНА(R) REGULAR - 32 инча х 2.54 = 81 см.
ДЪЛЖИНА(L) LONG - 34 инча х 2.54 = 86 см.

Буква W след номера на мъжките дънки означава талия ,например 38W х 2.54 = 96,5 см.

Детските обувки започват с буква С /Childrens /   от №16/С0/  до №32 /С13/.

Таблица с размери на детски обувки :


Скрит текст:

Таблица за размерите на футболни ръкавици,за да се прецени верния размер:
 
Номерация на мъжки обувки ( uk / cm. )
   
 
Скрит текст:
Nike , Puma , Reebok , Kappa , Skechers , Asics , Campri , Everlast (за Everlast до 11 номер )
7=26см., 7,5=26,5см., 8=27см., 8,5=27,5см., 9=28см., 9,5=28,5см, 10=29см., 10,5=29,5см., 11=30см., 11,5=30,5см. (при Everlast няма), 12=31см (при Everlast - 30,5см.), 12,5=31,5см. (при Everlast няма), 13=32см. (при Everlast 31,5см),

Adidas , Karrimor , Lonsdale , Slazenger , No Fear , New Ballance u Umbro:
7=25,5см., 7,5=26см., 8=26,5см., 8,5=27см., 9=27,5см., 9,5=28см., 10=28,5см., 10,5=29см., 11=29,5см., 11,5=30см., 12=30,5см, 12,5=31см., 13=31,5см.

При проблеми ето как можете да се свържете с :
- SportsDirect Customer Services :+44 0872 437 9010  cs@sportsdirect.com
- DHL BG   :  0700 17 700

Може да се свържете и с тази програма :

Скрит текст:
    http://www.12voip.com/  Това е сайта,изисква да се свали програмата и да се регистрирате,след което си зареждате кредит от 10 Евро ,20 евро и т.н.

Когато пуснете поръчка и не я намирате в история на поръчките и нямате потв.мейл  тя не е регистрирана в СД и няма да я получите. Парите са блокирани от вашата банка , а не са изтеглени от СД. Трябва да пишете на СД и те да потвърдят ,че нямат претенции към парите ви.Това писмо препращате на вашата банка и парите ще бъдат освободени до часове.

Примерно писмо :

Скрит текст:
    Hello!
On  ДАТАТА  I tried to make order from your site.  Something happened and could not complete the payment. My money is blocked, but I have not  an order in order history. The bank wanted confirmation from you that I haven't order in the amount of СУМАТА НА ПОРЪЧКАТА

Thank you in advance!
Regards!

Ако имате проблем с някой артикул пишете на cs@sportsdirect.com и може да прикачите снимки.Ще получите автоматичен мейл на който не трябва да отговаряте.Там ще ви информират ,че в рамките на 1- 3  работни дни ще получите отговор.

Примерно писмо за дефектен артикул :

Скрит текст:
[Company/ supplier address]

Dear

[Reference: contract number]

On [date] I [bought/placed an order for] a [item], received it on [date]. I have discovered that the [item] has the following problem: [add details].

The Sale of Goods Act 1979 makes it an implied term of the contract that goods be as described, fit for purpose and of satisfactory quality.

As you are in breach of contract I am rejecting the [item] and request that you refund the sum paid to you of [price].

I also require you to confirm whether you will arrange for the [item] to be collected or will reimburse me for the cost of returning it.

If I do not receive your satisfactory proposals for settlement of my claim within seven days of the date of this letter, I intend to issue a claim against you in the county court without further reference to you.

Yours faithfully,

[Your name here]


Превод:

[Вашият адрес]

[Адрес на магазина]

скъп

[За справка: номер на поръчката]

На [дата]  Аз  [купих / направих поръчка за] един [артикул], получих го на [дата]. Аз открих, че [артикула] има следния проблем: [добавете детайли].

Закона за продажба на стоки от 1979 г. определя, че стоките са както е описано, подходящи за целта и със задоволително качество .

Тъй като вие сте в нарушение на договора аз връщам [артикул] и искам да ми бъде възстановена [цена] сумата.

Аз също искам от вас да потвърдите дали ще организирате куриерска фирма да вземе [артикула],  или ще ме обезщетите за разходите за връщането на пратката.

Ако не получа задоволителен отговор за уреждане на претенциите си в срок от седем дни от датата на настоящото писмо, аз възнамерявам да подам иск срещу вас в окръжния съд, без допълнителна справка за вас.

С уважение,

[Вашето име тук]

Може да замените даден артикул,ако не ви устройва номер или размер ,но ще си заплатите доставката по БГ Пощи до Англия.Замененият артикул ще получите отново по DHL.

Ако трябва да върнете артикул,който е разменен с друг  по тяхна вина трябва да се приложи фактурата като се попълни долният отрязък, посочва се причина за връщане, както и какво искате -да пратят верните ,да ви  върнат парите или част от тях.После запазвате  разписката от пощата, снимате  бележката и пращате  като прикачен файл в отговор на този мейл, с който ви пишат да ги връщате. Отговорят много бавно.Трябва търпение.

По пощата до Англия препоръчано http://www.bgpost.bg/?cid=112&packet_type=3&packet_destination=1

При липси в поръчката пишете на  disclaimers@sportsdirect.com , за да ви изпратят формуляр.

Ако получите артикул с аларма може да им пишете и прикачите снимки .Описвате артикула - име и продуктов код в сайта . Примерно писмо :

Скрит текст:
    Today I received order  SDххххххххххххххх from which I'm very disappointed.
Also a pair of boots - Campri Snow Jogger   Product Code: 026268/90/070 with anti-theft device and I do not see how to remove it without damaging the boot.

Канселиране на поръчка :

Може евентуално да се  канселира поръчка  само с мейл до тях  - cancel@sportsdirect.com

Може да откажете САМО Pre-Order  артикул от поръчката като пишете на cancel@sportsdirect.com . В писмото напишете и Product code от потв. мейл.

Когато нямате проследяващ № повече от 3-4 дни може да попитате тук :

http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/ContactUs/ContactForm

Избирате  Where is my order? от падащото меню попълвате  данните и ще получите отговор на мейла, ако е изпратена ще ви  дадат номера.

Мейлите с проследяващ № в ДЛЧ се бавят .Може да видите своя № в My account - Order History - в дясно track your order при статус на поръчката Awaiting Courier Pickup или With courier.
Когато имате въпрос за  проследяването давайте линк към ДЛЧ  в темата .

 Начини на доставка
1.с куриер превозвач
2.с директна доставка до България,плащайки доставката

Кодове:

В момента няма активен код .
Кодът след промяната на фейса се поставя На 4та стъпка 4. Payment - под ПейПал - Use a voucher code.

Предишни теми :


Гюлчи, newsm51 !

Надявам се на по-малко спам в тази тема - постовете със запис  ,човечета и точки.

Отделна тема за размяна НЯМА .Слагайте линкове на излишното тук . Peace

БЕЗПРОБЛЕМНО ПАЗАРУВАНЕ  Simple Smile


# 1
 • на терасата
 • Мнения: 584
Прехвърлям питането за това яке:
http://bg.sportsdirect.com/lee-cooper-solid-padded-jacket-mens-6 … utm_campaign=awin

от старата тема. Събирам още отзиви относно качество и размери. Благодаря Simple Smile

# 2
 • София
 • Мнения: 1 243
Прехвърлям питането за това яке:
http://bg.sportsdirect.com/lee-cooper-solid-padded-jacket-mens-6 … utm_campaign=awin

от старата тема. Събирам още отзиви относно качество и размери. Благодаря Simple Smile

писъединявам се и аз
доколкото виждам няма качулка нали newsm78

# 3
 • Мнения: 12 139
Прехвърлям питането за това яке:
http://bg.sportsdirect.com/lee-cooper-solid-padded-jacket-mens-6 … utm_campaign=awin

от старата тема. Събирам още отзиви относно качество и размери. Благодаря Simple Smile

Хубаво е, но е тънко, една потребителка беше постнала размери в предишна тема
Скрит текст:
(размер L -  гръб 45см.,под мишниците 57см.,ръкав51см. отвътре, 66см.от външната страна. дължина 70см.)

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 04:01 от Bradley Cooper

# 4
 • Мнения: 667
Прехвърлям питането за това яке:
http://bg.sportsdirect.com/lee-cooper-solid-padded-jacket-mens-6 … utm_campaign=awin

от старата тема. Събирам още отзиви относно качество и размери. Благодаря Simple Smile

писъединявам се и аз
доколкото виждам няма качулка нали newsm78
Да,няма и не е много дебело, но си е доста прилично яке,като за тези пари даже чудесно.

# 5
 • Плевен
 • Мнения: 49
Здравейте,
интересува ме според вас тези:http://bg.sportsdirect.com/nike-waffle-1-girls-crib-shoes-027161?colcode=02716132, дали са тип само за красота или стават за прохождане?
Също така някой ако може да ми каже ориентировъчно в см. някой от номерата, защото не мога да се ориентирам какво да поръчам.
 
Благодаря предварително  bouquet

# 6
 • София
 • Мнения: 1 138
Здравейте,
интересува ме според вас тези:http://bg.sportsdirect.com/nike-waffle-1-girls-crib-shoes-027161?colcode=02716132, дали са тип само за красота или стават за прохождане?
Също така някой ако може да ми каже ориентировъчно в см. някой от номерата, защото не мога да се ориентирам какво да поръчам.
 
Благодаря предварително  bouquet

Тук има реални снимки
Лично на мен подметката не ми изглежда стабилна . Peace

# 7
 • Мнения: 1 417
някой може ли да сподели р-ри в см на campri ски панталони за деца, плс.

# 8
 • София
 • Мнения: 3 202
Прехвърлям и тук неуцелените номера, като след малко ще им допиша стелка в см

Неуцелени номера
 - размер 3 - изчерпани са в сайта, но това е модела и моите са в сиво и бяло - http://bg.sportsdirect.com/nike-vapor-court-junior-girls-tennis- … ?colcode=06505302 - стелка по етикет 22,5 см, измерена е 23,5 см
- размер 3 - http://bg.sportsdirect.com/k-swiss-lozan-iii-suede-trainers-2740 … utm_campaign=awin
- черно размер М - http://bg.sportsdirect.com/fabric-varsity-zip-sweater-mens-55400 … utm_campaign=awin
- размер 4 - 37,5 - http://bg.sportsdirect.com/nike-flex-trainer-5-ladies-trainers-2 … utm_campaign=awin - Стелка по етикет 23,5 см , измерена е 24 см.
- размер 3 /36 - http://bg.sportsdirect.com/kappa-maresas-2-junior-trainers-09906 … utm_campaign=awin - стелка по етикет 23 см, измерена 24 см

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 14:24 от dioni

# 9
 • Мнения: 353
Имам излишни едни нови АПРЕСКИ , номер 5 (38), цвят Coal/Char/Purpl (сиви)
http://bg.sportsdirect.com/hi-tec-lexington-boots-ladies-189198?colcode=18919890
Това е цвета им, пускам линк от Амазон, понеже в Спорта вече е изчерпан този цвят: https://www.amazon.co.uk/Hi-Tec-Lexington-Womens-Snow-Boots/dp/B00NMQD2QS

Излязоха ми 80 лв, но ще ги дам за 60, че ми заемат място.  Heart Eyes
Подходящи за за нормален и тесен крак, но не и за широк/пухкав.

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 16:50 от zk_avram

# 10
 • Мнения: 601
Здравейте, още ли е безплатна доставката от мобилното приложение?

# 11
 • Мнения: 604
Прехвърлям питането за това яке:
http://bg.sportsdirect.com/lee-cooper-solid-padded-jacket-mens-6 … utm_campaign=awin

от старата тема. Събирам още отзиви относно качество и размери. Благодаря Simple Smile

Хубаво е, но е тънко, една потребителка беше постнала размери в предишна тема
Скрит текст:
(размер L -  гръб 45см.,под мишниците 57см.,ръкав51см. отвътре, 66см.от външната страна. дължина 70см.)
Взех го за ММ, хубаво е, не е зимно обаче. Пролет-есен. И неговото е L, той попринцип си носи L. Добре стои, нямам забележки, да не говорим и за цената!

# 12
 • Мнения: 140
Здравейте, дами Simple Smile
Моля за отзиви за тези боти, ако някоя ги е получила. Дали си отговарят?
http://bg.sportsdirect.com/firetrap-blackseal-saba-boots-232000?colcode=23200005

# 13
 • Мнения: 968
Привет!

Благодаря за новата тема!  Hug

Да споделя какво се случи с поръчката ми с БД от 01.01. Днес се чух с куриера от Еконт, оказа се,че са объркали града за доставка. Аз съм от Асеновград, а те са доставили пратката в Пловдив. Писах във формата за контакт в сайта, видях,че отговор ще получа от Barlin. Писаха ми,че пратката ми е изпратена на куриера. И толкова. Писах им втори път, нямам отговор.
Обадих се на Еконт и пренасочих пратката в офис в Пловдив,от който мой познат ще ми я вземе.
На някого случвало ли му се е? Има ли смисъл да се занимавам?
Много ме е яд, сложно ми е да организирам кой да ми взима нещата, предвид, че грешката не е моя. (От Еконт не могат да я пратят в офис в друг град,защото не се водя собственик на пратката и само изпращача може да променя града)

# 14
 • Мнения: 1 924
NEVICA как са като размери? За ски яке и панталон умувам...

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт