Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 765
 • Мнения: 1 254
Ако не си платил за екип, не може да ползваш и ВИП стая....

Не е вярно. Може да нямаш избор на екип, но после съвсем спокойно може да пожелаеш да нощуваш във ВИП стая, срещу съответното заплащане.
Родих преди 10 дни и отказаха на майките, които бяха без избор.
Вероятно зависи от заетостта.

Да, зависи от заетостта. Най-вероятно майките, които са родили без избор на екип са родили след майките с избор на такъв. Настаняването е по реда на раждането.

# 766
 • Мнения: 1 462
Ясно! През декември не беше така. Ако си без екип или ако си с избор на такъв, нямаше значение.
Единствено бяха с предимство майките родили секцио.Наплив за ВИП стаите имаше голям и се чакаше, но нямаше такова условие да имаш "избор на екип".

# 767
 • Мнения: 358
Дами, вярно ли е, че независимо от вида раждане, отделят бебето възможно най-дълго от майката след самото раждане?

# 768
 • Мнения: 409
И мен ме интересува този въпрос, аз бях останала с убеждение, че ти го дават веднага и при липса на проблем бебето е постоянно с майката.

# 769
 • Мнения: 358
Че е постоянно с майката после, да, но чета доста истории на нормално раждане, а бебето им го дали на следващия ден.

# 770
 • Мнения: 5 430
Взимат го за наблюдение, а майката да си почине. Аз лично с голямата бях годна да се грижа за нея веднага, но втория път, въпреки че имах леко раждане абслютно нямаше да се справя. Беше ми лошо от кръвозагубата и имах лека родилна треска. Голямата я родих в 12 през ноща и я взех сутринта в 10. Малкия следобяд и си го взех чак на другата сутрин.

# 771
 • Мнения: 409
А ако се чувства човек добре след нормално раждане, има ли опция веднага да му го дадат?

# 772
 • Мнения: 5 430
Ами след раждането родилката лежи два часа в коридора за наблюдение, след това като я преведат в стая е добре да полежи още два три часа. След това ако настояваш може би ще ти го дадат.

# 773
 • Мнения: 214
Дават ги, ако всичко е наред. Най-често ги дават на следващия ден ако раждането е било по-късно. Идеята е родилката да си почине и да събере сили. Моето раждане приключи в 20:30 и в 23 си бях в стята. Дадоха ми я на другия ден Simple Smile

# 774
 • Мнения: 5 430
Чукча хич не обича да е читател. 😒 Момичетата не питат за следващия ден.

# 775
 • Мнения: 214
Имах предвид, че зависи кога е приключило раждането.

# 776
 • Мнения: 6
А ако се чувства човек добре след нормално раждане, има ли опция веднага да му го дадат?

Аз се чувствах повече от добре, няма и час след задължителните два часа реанимация се разхождах из коридорите и издирвах педиатърката и старшата сестра за да си видя бебето. Накараха ме да чакам от 11ч. до 18 ч. Казаха ми, че я преглеждат, правят й тестове и задължително трябва да изчакам няколко часа за да си почина преди да си взема бебка. Аз родих нормално, за 4 ч. с два напъна. От адреналина не можех да се спра на едно място за 2 мин. Не видях и на друга мама да позволят веднага да си гушка бебето. Явно е практика.... Sad

# 777
 • Мнения: 34
На отворените врати казаха, че при нормално раждане бебето се дава на майката след около 6 часа, ако разбира се всичко с майката е наред. Тези 6 часа са за майката, за да може да си почине, да се стабилизира и да може адекватно да се грижи за бебето си.

# 778
 • Мнения: 31
Аз предварително казах, че държа да си взема бебето максимално скоро след раждането. Казаха ми, че трябва да остане за малко при тях за изследвания, преглед и т.н. И ако съм в състояние да ида да си го взема сама, ще ми го дадат. Така и стана. След престоя в коридора и настаняването отидох и си го взех лично. Родих в 18:17 и го взех към 21 ч.

# 779
 • Мнения: 221
От мненията тук разбирам,че няма.сяободни часове за отяорените врати.На кой номер се обаждате.Поне да опитам 😁Моят термин е на 28 януари късно ли е да избера акушерка и ако не как точно да го направя?Благодаря 😊

Общи условия

Активация на акаунт